hakotech Nickli Üyeden Alıntı eyvallah panpa cok saol hangi m3 kesıp bıcıyon yıne yaa gri cabrio m3 vardı 25bindemi ne garajda duruyordu vette jantı sığmadıda kesiyordum
körler sağırlar
senna Nickli Üyeden Alıntı yaa gri cabrio m3 vardı 25bindemi ne garajda duruyordu vette jantı sığmadıda kesiyordum ben bi garaja kadar gideyıim bro
hakotech Nickli Üyeden Alıntı ben bi garaja kadar gideyıim bro c sütunun tam altından kestim
senna Nickli Üyeden Alıntı c sütunun tam altından kestim elin değmişken bi yakıver kanka keza ben kendimi yakarım o halde görsem
hakotech Nickli Üyeden Alıntı elin değmişken bi yakıver kanka keza ben kendimi yakarım o halde görsem sen bin sonra yakarız bu arada geçen tesadüfen biri senin arabayı konuşuyordu boluda almaya çalışmış oda sonrasında şu kırmızı m3e takmış kafayı
senna Nickli Üyeden Alıntı sen bin sonra yakarız bu arada geçen tesadüfen biri senin arabayı konuşuyordu boluda almaya çalışmış oda sonrasında şu kırmızı m3e takmış kafayı kanka o kırmızı 62 bın eurodan tek kurus asagı ınmıyo..garden restaurantın sahıbınde kısaca lokanta=karın toklugu
nice senelere ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları