hakotech Nickli Üyeden Alıntı cok sukur yokluklarını aratmıyosunuz a.q Çok şükür geldi Kaan
ulu_cupra Nickli Üyeden Alıntı Çok şükür geldi Kaan ulan adam sızın gıbı serfsızmı ınsan gıbı kutladı msnden
hakotech Nickli Üyeden Alıntı ulan adam sızın gıbı serfsızmı ınsan gıbı kutladı msnden Konuyu okuyo Görücez
ulu_cupra Nickli Üyeden Alıntı Konuyu okuyo Görücez kıyamaz o bana
hakotech Nickli Üyeden Alıntı kıyamaz o bana Her baba oğluna kıyamaz tabi
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı afet-i devran gönlümeee hakotech Nickli Üyeden Alıntı ulan adam sızın gıbı serfsızmı ınsan gıbı kutladı msnden keske baban disari bosalsaymis be kanka...tatli kaza diyelim buna nice senelere
Only Flying is Better...
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı keske baban disari bosalsaymis be kanka...tatli kaza diyelim buna nice senelere senınde serfini haysiyetini cibiliyetini ........................... kenef adam !!
hakotech Nickli Üyeden Alıntı senınde serfini haysiyetini cibiliyetini ........................... kenef adam !! bi foto upload edim mi la?
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı bi foto upload edim mi la? Allah'ıma konusmam kanka o derece !!
BORKED
"Wagen"thusiast
lan olum işim gücum var tolga.. ahdım var kelıne sıcacam serfsız !'!
hakotech Nickli Üyeden Alıntı lan olum işim gücum var tolga.. ahdım var kelıne sıcacam serfsız !'! madem işin vergi levhan nerde a ipine
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı madem işin vergi levhan nerde a ipine kanka valla agır manyaksın ben senınle ugrasamam
hakotech Nickli Üyeden Alıntı kanka valla agır manyaksın ben senınle ugrasamam seninle uğraşıcam shekilsin ya hıammna kyim
bugune özel kiraladim
nice senelere...
modsun yaa şhekilsin yaa ulan cıkar mavılerı gel lan !!
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı bugune özel kiraladim Amcamın tuaregi desem
Herkes kendi parasıyla oynuyor Hakan kardeş.. Hayırdır senin bir sıkıntın mı var !!
Charged & Supercharged
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları