tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Amcamın tuaregi desem eyvah eyvah!! makaraya bak şimdi
Charged & Supercharged
acıklayın lan cocuga sımdı !!
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Amcamın tuaregi desem Bize günlük kiralar mı? Saatlik te olur... Cengooo saksafonu da bulduk mu tamamdır
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Amcamın tuaregi desem Kazasiz belasiz biniyodur insallah
Only Flying is Better...
hakotech Nickli Üyeden Alıntı acıklayın lan cocuga sımdı !! Msn den yazdı abi don't sikinti
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Msn den yazdı abi don't sikinti yaa ben onun serfıne soham emı !! sanadamı anlattı
hakotech Nickli Üyeden Alıntı yaa ben onun serfıne soham emı !! sanadamı anlattı İstemeden ortak oldum abi
Son ses gezmez miyiz BORKED
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı İstemeden ortak oldum abi kardesım emınım o serfsız abartıp yalan solemıstır salla serfsızı ınanma
hakotech Nickli Üyeden Alıntı kardesım emınım o serfsız abartıp yalan solemıstır salla serfsızı ınanma Hahahha yok yok üstten yüzeysel anlattı
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Hahahha yok yok üstten yüzeysel anlattı hahahaha alttan ustten farketmez aslinda konu net!
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı İstemeden ortak oldum abi heh hako gruba biri daha dahil oldu
"Wagen"thusiast
olum ınsan dılsınız ahaaaa !! bugra gelmiş..bugra alayını banlarmısın rıca etsem abi,rencıde edıcı sozler sarf edılıyo sahsıma !!
hakotech Nickli Üyeden Alıntı olum ınsan dılsınız ahaaaa !! bugra gelmiş..bugra alayını banlarmısın rıca etsem abi,rencıde edıcı sozler sarf edılıyo sahsıma !! Benim bi suçum yok ama 2007 den beri hiç banlanmadım abi bakireliğimi bozdurma lütfen
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Benim bi suçum yok ama 2007 den beri hiç banlanmadım abi bakireliğimi bozdurma lütfen yok yok kinaye var sendede bunuda banlayın modlarım
Kiralık Tuareg
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Kiralık Tuareg hahahhaha Kardeş beni kiralamış bil
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Kiralık Tuareg seninlede görüşecez
ulu_cupra Nickli Üyeden Alıntı hahahhaha Kardeş beni kiralamış bil Hangi gün için? Yarına Tholga abi kiraladıda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları