güncel olsun tekrar. arkadaşlar ıban numarası yok malısef. ibansız yollamaya çalışın arkadaşlarr..
güncel olsun tekrar. arkadaşlar ıban numarası yok malısef. ibansız yollamaya çalışın arkadaşlarr..
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
IBAN no:
TR180001000595559468975001
erdinç ve ümit çok teşekkür ederim ilgi alakanıza bizde elimizden geleni üzerimize düşeni yapalım.
bu duyarlılık için gerçekten teşekkürler elimden geleni yapmaya çalışacağım
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
elimden geldiğince yardım ettim..
konu güncel olsun...
hadi tech üyeleri barbaros kardeşimize yardım lütfen...
EcuTech
IBAN numarası yok diye bahane bulanlar hadi bakalım. bir yardım da sizden![]()
ülkemizde zor durumda olan çok insan var.. bugün haberlerde izledim, kadıncağız elektrik faturasını ödeyemediği için hapse atılmış. çocukları ağlıyordu ekranda.. ulan hakimde savcıda da hiç acıma merhamet yok, 3 kuruşluk faturayı siz ödeyin de kadın hapse girmesin be.. hırsızlar pkk'lılar dışarıda gezsin bi elektrik faturası yüzünden insanlar hapis yatsın.. böyle adalete ....
Para transferini gerçekleştirdim.
Yarın hesabına geçer teyzemizin.
Allah razı olsun yardımcı olan, önder olan herkeze.
Allah yardım edenlere çok daha bol kazanç versin, versinki nice ihtiyacı olan insanlara yardımcı olunsun.
Emeklerimiz boşa gitmeyecek arkadaşlar. Yapılan ufacık yardım barbarosun hayatını değiştirecek bunu unutmayın.
çünkü oda bizden biri. Unutmayın hepimiz hız yapıyoruzz..!!!
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Çarşamba günceli
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Günaydın,
Perşembe günceli
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
inşallah yarın bende gereken yardımı yapıcam allahın izniyle.....
34EV4212