acil kapida kaldim cilingir hizmeti

Thread: acil kapida kaldim cilingir hizmeti

1. volume81's Avatar

volume81 said:
    Quote Originally Posted by Tayfun-E30 View Post
    Kardes ben alin teriyle parami kazaniyorum allaha cok sukur, emegin esnafligin ne oldugunu biliyoruz. Aldigi paralar haram olsun falanmi dedim? Sen neden cellalendinki?

Banane senin cilingir abin izah edicegine insanlari tersliyorsa? Sen niye dertlendin hayat dersi vermeye calistinki simdi bana? Ne oluyor ne bitiyor olc tart ona gore atla..
    asıl soru sen neden celallendin ? ben geçen olayı anlattım ve emeğidir dedim yalnış mı ?

dip: not sosyal mesaj felan vermedim böyle böyle bir olay geçmiş anlattım

2. Ludacris's Avatar

Ludacris said:
    çelik kapıyı açmak
    330ml lik kutu kolayı açmak kadar kolay aslında
    bizim sokağın kapı sorumlu olduğumdan
    Quote Originally Posted by edo typer View Post
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

3. Maxi's Avatar

Maxi said:
    Arkadaslar ne oluyo
    ortada gerilecek bi durum yo
    adam geldi isini yapti parasini aldi,ister 3saat sursun ister 10saniye
    Soz verilen is yapilmistir.

Ayni durumlar otomobillerdede oluyor
    sirf bu yuzden 30dk da tamir ettigi araci 2 gun bekletenler gordum
    cunku musteri 10dk cozulen sorununa para odemek istemiyor nedense.

4. alfonso4474's Avatar

alfonso4474 said:
    geçen gün eniştem kalmış gittik bizim şöfer bn açayom dedi3kredi kartı kırdı yamulttu beceremedi dedım tel bulun açayım bulamadılar 40 tl aldı anahtarcı geldi 5snde spatula gibi ince oynayan aleti araya soktu açıldı

5. Tayfun-E30's Avatar

Tayfun-E30 said:
    Quote Originally Posted by volume81 View Post
    asıl soru sen neden celallendin ? ben geçen olayı anlattım ve emeğidir dedim yalnış mı ?

dip: not sosyal mesaj felan vermedim böyle böyle bir olay geçmiş anlattım
    Benim mesajima alinti yapar ustunede anektodlar yazip emege saygi falan yazarsan celallenmis olursun kardesim heralde farkinda degilsin.. Ben bu sebeplerden dolayi cellallendim, eger birisi kazikliyolar adam yoluyolar vs yazarsa ona dersin emege saygi diye..

6. acil kapida kaldim cilingir hizmeti

olcay_bora said:
    sokak kapılarını nufus kagıdı daire kapılarını kredi kartı açabiliyor kitli deil ise.. bu tur durumlarda çilingirciye basvurmam

7. halili's Avatar

halili said:
    Quote Originally Posted by Low-Rider View Post
    bilginiz olsun

finansbank'ın müşterilerine bedava çekici hizmeti var

istediğiniz yere bırakıyor , benim işime yaramıştı 100-150tl çekici parasından kurtarmıştı
    biz mayıs ayında bolu gerede de kaldık.world card ın hizmeti varmış sehir içi 50 km sehir dışı en yakın yetkili servise (bolu) ücretsiz olarak çektirdik. ve hiç bir ücret almadılar.artı istanbul a kadar da cektirmek isterseniz 2. bi araç la birlikte 300 tl ye bırakırız dediler yer farketmiyor.(2. aractan kastım iki araç gelirse yarı yarıya anlamında)

8. Ranthor's Avatar

Ranthor said:
    bende cuma kapıda kaldım 30 tl gitti, rüzgardan üstüme kapandı
    Built to fall....

9. volume81's Avatar

volume81 said:
    Quote Originally Posted by Tayfun-E30 View Post
    Benim mesajima alinti yapar ustunede anektodlar yazip emege saygi falan yazarsan celallenmis olursun kardesim heralde farkinda degilsin.. Ben bu sebeplerden dolayi cellallendim, eger birisi kazikliyolar adam yoluyolar vs yazarsa ona dersin emege saygi diye..
    anlatmak istediğimi anlamadınız herhalde adam çok çok basit bir iş yapsa bile bazen ona muhtaç oluyosunuz onun örneğini verdim dağ başında e36'nın kapıları kapandı ne olucak ? mecbur muhtaçsınız ona yaptığı iş basittir hakkıdır değildir tartışılır