4 ün kasa tasarımı benim için her zaman efsanedir çok severim o ayrı ama gelelim diğer konuya
bırakın s3ü bi kenara
yeni çıkan 5 ile s2 yi lütfen bi karşılaştırın ;)
Printable View
4 ün kasa tasarımı benim için her zaman efsanedir çok severim o ayrı ama gelelim diğer konuya
bırakın s3ü bi kenara
yeni çıkan 5 ile s2 yi lütfen bi karşılaştırın ;)
Kanka 4 güzel zaten, bence de bu saatten sonra efsane olur :)
Teknoloji yüzünden birbirimizi kırmaya gerek yok s3 gider 4-5 gelir iphone 5 gider 5s 5.5s gelir alayının .... :D hepsinin sarjı 1 gün baska bi cacık olmuyo :D
ekran lg, camera sony, pil sharp tarafından mı yapılıyormuş?
*** atmıyorum soruyorum.
ip5 iyi kötü neyse ne ama en azından pili 3 gün gidecek gibi yapsalardı kimse ağzını açıpta bişey demezdi
He bide benim açımdan iphone 4 elimde küçük kalıyodu S3 bi nebze olsun iyi durdu ama bence benim için en mantıklısı Note 2 sanırım :D
Ebatı merak edenler olacaktır :D el & bilek birleşiminden parmağın uç noktasına 21 cm :hehe:
izlemek isteyen olursa videoda detaylı gösteriyor.
haberdex.com: iPhone 5 ne kadar hızlı? (Video)
evet fiyatlar bu sekilde. 4s lerde $100 er ucuz 4 ler ise bedava . Muhtemelen her zaman oldugu gibi ilk birkac ay kontratsiz satmayacaklar en azindan apple store lerde. Satmaya basladiklarindan itibaren fiyatlari 599 yada 649, 699 diye gider.
Benim gibi basit tel kullanicisi $199 verip alabilir ama sirf goruntu yapacagim diye yada cok cok buyuk farkliliklar olmamasina ragmen dunya para verilipte alinabilinir birsey degil bence.
şunu yapsalardı ne güzel olurdu.
Şeffaf ekranlı iPhone konsept tasarımı | Teknokulis | Teknolojinin Kısayolu
Adam hala İPhone 3GS'in 26. taksitini, İPhone 4'ün 18. taksitini, İPhone 4S'in 10. taksitini ödüyor ama aklı yine İPhone 5'te. Yetmemiş
kontratsız fiyatlar merak ediliyordu..
Türkiye'ye gelecek YURTİÇİ telefonların ilk partileri 2000-2250-2500 TL şeklinde olur diye tahmin ediyorum, 2-3 ay sonra da düşmeye başlar.
Alıntı:
Öte yandan ABD'de kontratsız satış fiyatı 649 dolardan başlayan iPhone 5'i yurtdışından alacak olanlara toplam maliyeti en az 1.368 TL olacak.
16 GB için 649 dolar,
32 GB için 749 dolar
64 GB için 849 dolar olarak belirlenen kontratsız ABD satış fiyatları üzerinden yüzde 8'lik eyalet vergisi alınıyor.
Buna ek olarak Türkiye'de bu yaz uygulamaya giren harçla birlikte kayıt işlemi sırasında 100 TL de ödenecek.
Bu şekilde yurtdışından iPhone 5 alanların cebinden
16 GB'lik model için 1368 TL,
32 GB için 1564 TL ve
64 GB'lik model içinse 1759 TL çıkacak.
kucağa kız atma gibi bi fantazim yok senin vardı heralde başarılı olamadın. Apple müşterisi farklıdır onun farkını gösteriyorum. Özellik önemli değil resim yollamam yada angil dingil müzikleri telefonum çalarken dinletmem onun farkıdır elma farkı sana yorum yap diyen olmadıda zaten yaşam tarzına zartına zurtuna kullanamıyosan alma elmayı s3 al
Elmayı kime gösteriyorsun sanayideki ustalara mı? Güzel oturturum ben merak etme.
Biz de kullandık iphone da senin gibi kendimizi kaybetmedik, telefon telefondur başka bir boka yaramaz, karizma da katmaz sana o elma ;)
Neyin kafasındasın haplandın mı cigara falan mı aldın yazmadan önce buraya?
Yok elmayı gösteririm yok bilmemne, biz de birşeyler gösteririz istersen?
40 yıllık telefoncuyum böyle elma görmedim :D
karızma dıosan vertumuydu neydı onu alak.Gercı tıbıde bi b.ka benzese gam yemıcem.
Yurt dışından gelirken kaç tane getirebiliyoruz ? Bilgisi olan ?
Haci duzceye mi gidiyoruz :D
düzcenin nesi meşhur nan :D ondan yiyek
hatırladım laa yarın elma :D
muştu bana sony bul.
vertununda replicası var 6 bin euroluk constellationın replikasını 400 tl ye satıyorlar.. bire birde replica..
hacı abi aklımdasın sana minnoş bi sony bulazaam
bu arada xperia U diye bi cihaz var piyasada bi ara bikaçtane temiz cihaz gelmişti bi baksana netten beğenirsen ona yoğunlaşayım :D
Ya bırakın iphone,andorid samsung falan
Şurada yeni ürün çıkmış iyi kötü konuşuluyor eleştiriliyor, neden hemen savunma mekanizması?Sanki apple da mühendissiniz.
Nasıl yeni bir araba modeli çıktığında iyi kötü yorum geliyorsa bununda ondan farkı yok.Kimi ciddi yazıyor kimi espri dille.Ben esprili dille takıalrak yazıyorum,zoruna gidenin kendi problemidir.
Iphone5 en yakın rakibinden daha üstün bir telefon olsaydı burada onu konuşmucaktınız sanki.
Bırakın iphone kariması,milletin gözü bizim cebimizde ki muhabbetlerini.Burada yorum yapanların çoğu 2cihaza da sahip olmuş insanlar.Elini sürmeden yorum yapan insanlar değil
4s çıkarkende 5 çıkarkende apple insanları büyük beklentiye soktu ama bu sefer büyük hayalkırıklığı oldu,başkasına *** atmayla uğraşmayın
Zorlama iphone kültürü oluşturdunz bir de.Yaşam tarzı,iphone kullanıcısı efendidir zeki çevik akıllıdır falan filan
sadece kasası için.. tercih edilmeli..
mustu posta kutunu boşalt bişey denicem :D
anam dolmuşya la :D boşaltıyom hemen abi
techno-labs.com / iPhone 5?in Karşılaştırma Tablosu
HTC boy boy saplicak Apple'a mahkemeyi kazanirsa hele...tir boyu :heyoo:
vay anasını la nolmuş burda dağılmış ortalık:D
iki telefonda iyi bence boşuna kalp kımaya gerek yok ama telefonla hava vs atılmaz bu işleri geçtik diye hatıylıorum elma armut işlerini:D en güzeli iki telefon alın biri android biri ayfon ben öyle bi *** yedim ama ı ıh olmuyor ikisini doya doya kullanamadım:D
ayfon 600cclik honda motor zaten sezon kovalıyoruz bu sene vınnnnnn:D
Yok ben karar verdim, S3 arka kapağına elma stickerı yapıştırcam :D
Hem hızlı hem karizmatik olacak :D
Karizma'nin sırrı elma :D
http://lavieboston.files.wordpress.c...e-computer.jpg
bu iphone yüzüklerin efendisindeki yüzük gibi bir kesim bağımlısı (Kıymetlimizzz) :) Bİr kesim peşinde bir kesimde sevmiyor onu yok etmek istiyor..
Yurt disi fiyati 2300 tl gibi çıkıyor beyler zengin fakir belli olsun :) diye 5 850 900 pound gibi bı fiyata cikicakmis
Himm 24 ekime kadar beklemem gerekiyormus upgrade icin .
VZW FREE MSG: You will be eligible to upgrade with discounted pricing on 10/24/12 with a contract renewal, or you may upgrade today at full retail price.
neredeyse adres ver gelelim moduna girmissiniz :)
tartismalarin sonu gelmez,senin ki benim ki muhabbeti yapmaya gerek yok bence,herkes begendigi ve amacina uygun olani aliyor.
yanliz kliselesmis itunes bagimlisi,adamlara gebesiniz muhabbetini birakmak lazim.
kendimi bagimli olarak görmedim,aksine jb yapmadigim halde istedigim sarki ve video dahil herseyi kendim yüklüyorum ve daha 5 kurus itunes icin harcamadim.
zil sesi atayabiliyorum vs vs her sey icin app mevcut istedikten sonra.
kisisel tercihlerden dolayi kimse kimseyi hakir görüp hakaret etmeye,bu tercihlere müdahale etme hakkina sahip degil.