kaca kac gıttınız bende ordaydımbende sımdı sıkıntıdan gogle a acemı bırlıgımde bır komutanım vardı zonguldak devrekde sehıt olmus onunla ılgılı arastırma yapıyordum sızı gordum bızım sıteden ..alttakı arkadasda devrem
selam hangı boluktu devremsınız bende ordaydım ?
325 KD İstanbul küçükyalı usta yeni levent harp akademisi
[SIGPIC][/SIGPIC]
88/3 diyarbakır LİCE
yeni döndüm
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
1. Bölük (Sosyete)
* Deniz Ast. sanırım. Beyaz yüzlü olan. Bende gazetede okumuştum. Şöför adaylarını götürürken kaza yapmış otobüs. hatta o otobüsten iki arkadaş (şansa bak ikisinin adıda ozandı.) benim usta birliğime geldiler. Deniz ast. iki gözününde kaybetmiş kazada. daha sonra hastanede enfeksiyondan hayatını kaybetmiş diye duymuştum gelen arkadaşlardan.
vay kardesım benımmm ya
ya ozan duydugumda cok uzuldum hep aradım gogleda fılan bırsey bulamadım cok severdım deniz asteg.ni zeynep cassalinimi ne o kadının duvar dıye bır sarkısı var onu dınledıgımde hep aklıma gelıyor ve cok duygulanıyorum : ( egıtım alanının orda park vardı mıllet mangala gelırdı o sarkı ılk cıktıgında bır araba da calıyordu orda bıze dıyodu az kaldı sızde ozgur kalıcaksınız : ( o sarkıyı dınlıyordum gecen yıne aklıma geldı aradım senı gordum burda : )
1986/2 tertip Edirne-Keşan da yaptım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)