+1 bende d70S kullanıyorum çok memnunum..
tabi olay objectif de makineden daha çok![]()
+1 bende d70S kullanıyorum çok memnunum..
tabi olay objectif de makineden daha çok![]()
Powered By The Dark Side
işte Nikon un en güzel yanı da o
Objektif sıkıntın yok
Dededen kalma 30 senelik lensler bile uyar
Lens alternatifin çok Nikkor a milyarlar gömmene gerek yok sigma gayet ucuz ve kaliteli
Renk konusunda da nikkorlardan iyi bile sayılabilir
Sıfır lens alacak bütçen yoksa dediğim gibi 30 senelik lenslere bile bakabilirsin yağlanma , çizik falan yoksa ufak tefek tozları temizletip senelerce kullanabilirsin
NikonManiaaa =)
Makul fiyatlara dslr alımı için önerebileceğiniz bir yer varmıdır? Şu anlık maddi durumum d70s almaya yetiyor![]()
D70s artık üretilmediğinden bulman zor anca ikinci el...
Ben de d70s e heveslenmiştim bulamayınca d80 aldım
Bu işlerin mekanı sirkeci hayyam pasajı ve çevresi
Köklü biyerden alışveriş yapmayı tercih edersen Aydınlar ı öneririm
Ben sürekli Aydınlar dan alışveriş yaparım gerek satış konusunda gerek satış sonrasında gayet memnunum
Uzak durulması gereken yegane yer ise Yalçınlar![]()
Evet YALCINLAR tabir yerindeyse fena atlıyorlar.. Ben 1-1,5 ay kadar once "LEICA V-Lux 1" aldım ve faturalı, garantili aldım...aynı makinanın aldıgım yerile Yalcınlar arasında bayagı bir fiyat farkı vardı yani...!
bende ucuz maliyetli olarak, nikon d40 almayı düşünüyorum, kullanan varmı aramızda? gayet mantıklı gözüküyo, nerdeyse standart bi dijital fotoğraf makine fiatıyla aynı gibi. çektiği fotolarda çok güzel.
www.akakce.com adresinden hangi modeli ucuza bulabılecegınızı arayabılırsınız.
KA Style
O baktığın spot olmasın ?
Bana da zamanında hayyamda x bi firma abi garantisi biziz bişey olursa getirirsin hallederiz ayağına 2500 liralık d80 i 1900 e ittirmeye kalktı =)
Spot istedikten sonra ben 1500 liraya da getirtirdim...
Bu tarz cihazların arıza durumunda maliyeti devasa fiyatlar çıkarabileceğinden Canoncular Erkaylar , Nikoncular Karfo Karacasulu garantisi altında olmayan hiç bi cihazı almasınlar tavsiyemdir...
D40 fiyatına göre güzel cihaza benziyo
AF motoru body üzerinde mi onun hakkında bi bilgi bulamadım ama yanlış bilmiyosam AF motoru body üzerinde değil ve sonradan lense yatırım yapmaya kalktığınızda dar bi çeşit yelpazesine geniş bi bütçe ayırmanız gerekebilir
Tabi daha detaylı incelemek ve kullananlarla birebir görüşmek hatta mümkünse bi kaç deneme çekimi yapmak lazım...
Bi dönem de dj lik trenddi sonra heveslenenler anladılar ki bu iş ne parayla ne ekipmanla oluyo
iş insanın kendisinde bitiyo
Benim babam milletvekili , çöpe atacak binlerce liramız var , beceremezsek dert değil diyen varsa buyursun girişsin her heves ettiği işe...
Lafım sana değil TT_BOY yanlış anlamayasın senin bu şaka mahiyetli söylediğini gerçekten düşünen gençler var lafım onlara...
faydalı bir link yeni başlayanlar, terimleri merak edenler ve dikkat edilmesi noktaları öğrenmek isteyenler için..
http://www.uzmantv.com/kategori/sanat/fotograf
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Bende var eos400d. Eğer profesyonel olarak bu işle uğrasmıyorsan profesyonelliğe doğru gitmek istiyorsan bence fazlasıyla yetecek bir ürün. Tek dezavantajı vizörü küçük netleme yaparken zorlayabilir ama öyle cok abartılcak kücüklükte değil .
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
peki ben bu dslr tarzı ürünlerde yeniyim. alırken ne tür kriterlere dikkat etmeliyim ?uzun süre kullanabilecegim bir makina olsun isterim. sizin tavsiye edeceginiz bir ürün varmıdır?
manuel iyidir manuelle çok güzel siyah beyaz fotolarda çekebilirsiniz. ama elle banyo edilen film alırsanız çok güzel olur.
Samsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)