nerden çıktığınıda söyle istersen
en güzeli motor evet ama çok tehlikeli bu insanların arasında
a.g.d sanırım anladın
ben 1 sene kadar bayrampaşada çalıştım
ulan bir baktım hayatım yollarda geçiyor sabah-akşam,
angut gibi köprü trafiğinde bekliyorsun falan (ev maltepe anadolu yakası)
scooter aldım sene 2005
bir daha bırakamadım motoru
Çengelköy - Kadıköy bile 40dk sürüyor arkadaş, köprü geçenlere harbiden sabır versin Allah...
Loading...
abi aklım gitmiş
ataköyden çıkıyorum levente 30 dakikada gidiyorum en sıkışık trafikte
normalde pendikten ataturk havalimanına 1:10 dk servisle gidiyorum 6:40ta çıkınca burdan bugun kaç olmuştur acaba![]()
Klasikleşmiş bişey artık![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şişli 8:35 -- -------> Ümraniye 9:00
Ben biraz hızlıyım da![]()
o nasıl oldu hangi köprüden geçtin ben bile motorla 2. köprüden en sağdan 45 dk da geçebildim
ben de ümraniye tepeüstünde oturuyorum trafik kuyruğu vergi dairesinin oraya kadar uzanıoyordu eğer 2. köprüden gidiyorsan artık emniyette sakat valla helal olsun 25 dk şişli başarı demek
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
sabah durakta otobus bekliyorum karşi tarafta işiklarda solda taksi sagda minibus yeşil işik beklerken eski kasa bi transportirin arkadan 60-70le geldigi gordum frene bascek yapti ztn kizakladi sonuc belli taksi:bagaj camurluklar tampon-bagaj havuzu-stoplar-vs vs.![]()
İki damla yağmur yağsın acemisi dahil herkes otomobilini dışarı çıkartıyor; sadece kuru zeminde araç kullanmayı bildiğini sanan akıllılarda aynı saçma stilleri ile yağmurda sürünce hemen bir yere sıvanıyorlar.
15 dk.'da gidebildiğim mesafeye 1 saatte vardım, daha ne diyeyim ki...
P.S : Otobanda o kadar ağır ilerliyorduk ki, taze bir kazanın ardından yere saçılan motor parçalarını tek tek tanımlayabildim![]()
Bomonti, tünel, Fsm en sağdaki ogs, Ümraniye Albaraka binası
istesemde hızlı kullanamıyorum ve emniyet şeridini asla kullanmıyorum. Normalde 35-40 dk falan sürüyor ama bugün ilginç bi şekilde sadece köprü girişindeki daralmada hafif yogunluk vardı. geri kalan heryer açıktı![]()
Göztepe 7:45 -- -------> Taksim 10:00
normaldede aynı şeyi söylüyorum bugün istanbulda trafik bu kadar sıkışıyorsa acemi ama kendini şöför sanan sürücülerin yüzünden oluyor yağmur yağdığı zaman makyajları akıyor herşey ortaya çıkıyor bizim mağazaya gelip lastik değiştirirken ya ben bilmiyorum bunun sileceği nerden çalışıyor arka cam bular yapıo bunu nasıl silicem ben diyen sürücülerle karşılaşınca yapıcak yorum dahil bulamıyorum ama bunun suçlusu insanlar değil sen ehliyet vermeden önce sürücüye 5 dakika 800mt araba kullandırarak sınav yaparsan olucağı bu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)