User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
141 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Evlenme Teklifi Fikirleri

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiyelerde bulunacağım ama yanlış anlama
    *Yaşın evlenmek için çok genç bence en az 26-27 yaşını beklemelisin
    *Kadın için bu yaş 23-24 olmalı
    *Evlilik öncesi her çiftin işi sağlam olmalı gelir belirli ve düzenli olmalı
    *Aileler mutlaka iyi anlaşıyor olmalı en azından eşlerin birbirinin ailesi ile ilişkileri sağlam olmalı en azından saygı sınrıları içinde olmalı
    *Özellikle bayan mala mülke tamah etmemeli, düğünümüz şurda olmalı gelinliğim burdan olmalı balayında mutlaka şunlar olmalı türünden liste ile karşına çıkan kızdan hayatta hayır bekleme harcanan paranın sizin paranız olduğunu bilmeli ve ona verdiğin değeri harcanan para ile ölçmeye kalkacak kadar aptal olmamalı
    *Ev eşyası vs. alımında sende oda net olmalı pahalıya kaçmadan ekonomik olarak halledilmeli
    *Karşılıklı sevgi ve saygı varsa aşk olmasa da olur
    Doktorrr bu ne ??

Kimsenin hevesini kirmak istemem ama boyle evlenilecek bir bayan bu devirde zor..mala mulke tamah etmeyen,gozu yukseklerde olmayan,pahali yuzuk isteyemen,ekonomik olmaya gayret gosteren ve polattan asagiya dugun olmazsa olmaz demeyen bir bayan gormedim..Hepsi pamuk prenses dizilerdeki agabeylerden istiyorlar artikin..

avcunuzu yalayiniz
    biraz aci oldu ama rasyonel bakarsaniz boyle..
    Evlenmeden once cok dusunun yipranmayin..
    Eger bulduysaniz bir omur boyu ona iyi bakin uzmeyin..Allah hepinizin gonlune gore verir insallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşılan pek olmamış bu. Ozman daha çılgın ve uzun süre hafızalara kazınacak bir öneride bulunayım.Yaknız ciddi proje, kesinlikle mekan sahiplerinini haberi olsunki geceyi terörist diye terörle mücadelede geçirmeyim
    -restoran yada sınemayı arkadaslarınız olan tebdili kıyafetli teröristeler basar. ellerinde oyuncak makınalı tüfekler.( oyuncaklar gerceğine cok yakın oluyo anlaşılmaz kanımca) Herkezin ödü patlarken teröritlerin komutanı yada sefi olduğu anlaşılan biri
    ''Burada sevenlerin yuvasını yapmak için bulunuyoruz. Bu eylemimiz herkeze ibret olsun. ölümüne sevmek bu olsa gerek gibi saçmalamalardan sonra sizi göstererek sözü ikinize bırAKIR. gİBİ Bİ KOMBİNASYON OLABİLİR.
    amma uçtuk yawww ama fikir fikirdir. Bu sayede akla başka şeyler çağrıştırabilir...
    sonra bi audi a8 le jason statham gelir hadi gençler sizi balayına ben götürüorum falan der
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonra bi audi a8 le jason statham gelir hadi gençler sizi balayına ben götürüorum falan der
    Enteresan fikir enteresan fikir ama

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişisel fikrim hiç teklif etme böyle devam et

İllede edeceğim diyorsan, arkadaşın öğrenci ise okuluna ya da dershanesine gidip hocasından rica edip derse hoca edasıyla gir ve dersimiz hayat bilgisi diye başla gerisi gelir

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Orhan abi adamın köküsün nekadar güzel ne açıklamışşın

..sanada kolay gelsin valla kafana koymuşşun zaten
    1881 - 193

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orhan abi noktayı koymuş

bu arada tavsiyeler için sağol'un fakat şenol'un zaten işi gücü belli ve çalışıp kendi parasını kazandığı bir dükkanı var para konusunda işsiz vs felan değil gayet durumu yerinde birisi

Aile'ler birbirini tanıyor ve biliyorlar o konuda sıkıntı yok

ve kız arkadaşı ile uzun zamandır birlikteler erken evlenmek vs tartışılır ama bu saatden sonra adamı evlendirmekden vazgeçirmeye çalışmak boşa kürek çekmek olur

Allah bir yastıkda yaşlanmak nasip etsin şimdiden mutluluklar

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen ahmet'in dediği gibi,Kanka sinema olayı iyidir,bence onu yap.güzel bi aşk filmi bekle derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani uzun süreli bi ilşkisi olmasada adam hovardalık çapkınlık yapacak olsa geç evlenebilir ama adamın ztn artık uzun süreli bi ilişkisi var çapkınlık falan çoktan bitmiş bence evlenip yerleşik hayata geçmek mantıklı

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doktorrr bu ne ??

Kimsenin hevesini kirmak istemem ama boyle evlenilecek bir bayan bu devirde zor..mala mulke tamah etmeyen,gozu yukseklerde olmayan,pahali yuzuk isteyemen,ekonomik olmaya gayret gosteren ve polattan asagiya dugun olmazsa olmaz demeyen bir bayan gormedim..Hepsi pamuk prenses dizilerdeki agabeylerden istiyorlar artikin..

avcunuzu yalayiniz
    biraz aci oldu ama rasyonel bakarsaniz boyle..
    Evlenmeden once cok dusunun yipranmayin..
    Eger bulduysaniz bir omur boyu ona iyi bakin uzmeyin..Allah hepinizin gonlune gore verir insallah
    Bulmak hiç zor değil her kadın bu çizgiye getirilebilir, sen şımartırsın başına çıkartırsın havuz başı lüks otel düğünü ister sen ayrılırsın başkası ile evlenir elin oğlu kendi köyünde düğün yapar millete kır düğünü yaptık der bu iş malesef böyle at sahibine göre kişner baştan konuşmanı düzgün yaparsan kıvırtmadan gerçekleri anlatırsan harbi delikanlı davranırsan kimse sevdiği bi insanı kırmak üzmek istemez aslolanın sevgi olduğu unutulmamalı
    Yok evlilik teklifi lüks restoranda aile tanışma yemeği boğazda vs. gibi meselelerle hava atarsan sonrasında bi düğün isterler bi ev eşyası isterler 10 yıl kendine gelemessin zaten o kadar borcun harcın içinde mutlu bi evlilik zor boşanırsın bide boşanma tazminatı ödersin
    Evlilik konusu değişik bi konu aslında kursu falan olmalı çünkü ana babalar dahil olmak üzere herkes yoldan çıkmış halde bir düğüne 50 100k para harcanıyor yazık israf gerçekten, adam ev alabileceği parayı düğün günü sacıyor sonra 20-30 yıl ev kredisi ödüyor salaklıktan başka bişey değil bence
    Olayları çok maddiyata dayalı anlattım ama malesef hayatın gerçeği bu

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orhan abi adamın köküsün nekadar güzel ne açıklamışşın
    Daha neler yazacağım ama çok yoğunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evlenmek beni çok korkutuyor etrafımda çokça mutsuz ve ayında boşanmış çiftler var sanırım zaman geçtikçe bu işler zorlaşıyor allah yardımcısı olsun evlenıcek herkesın tabi bende henüz bekarım

"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uçakta teklifi yazan oldumu buraya bilmiyorum ama; uçakta kabin ekibi ile anlaşıp tüm yolcuların önünde yapabilirsin.. tabi bunun için önce bi yolculuk gerekiyor. ve aynı uçakta senin olduğunu bilmemesi gerekiyorki daha bi şaşırtıcı olsun.. ve bu tür yardımları uçak firmaları yapıyor.. yapman gereken tek şey eş adayının koltuğunu orta kısımlara alıp ön taraftan mikrofonla 100-150 yolcunun önünde teklifi yapma cesaretini göstermek.. şimdiden mutluluklar dilerim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=__FrK__;2653183]evlenmek beni çok korkutuyor etrafımda çokça mutsuz ve ayında boşanmış çiftler var sanırım zaman geçtikçe bu işler zorlaşıyor allah yardımcısı olsun evlenıcek herkesın tabi bende henüz bekarım

[/QU süperdi vallaaa...

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence beyaz show tarzı seninkininde seveceği bi yere katılın. orda zaten biraz yağcılık yaparsan çıkıp evlenme teklif etmene izin verirler canlı yayında bomba olur...
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evlenmek beni çok korkutuyor etrafımda çokça mutsuz ve ayında boşanmış çiftler var sanırım zaman geçtikçe bu işler zorlaşıyor allah yardımcısı olsun evlenıcek herkesın tabi bende henüz bekarım

Korkmak iyidir daha uzun yaşarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullahçöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uçakta teklifi yazan oldumu buraya bilmiyorum ama; uçakta kabin ekibi ile anlaşıp tüm yolcuların önünde yapabilirsin.. tabi bunun için önce bi yolculuk gerekiyor. ve aynı uçakta senin olduğunu bilmemesi gerekiyorki daha bi şaşırtıcı olsun.. ve bu tür yardımları uçak firmaları yapıyor.. yapman gereken tek şey eş adayının koltuğunu orta kısımlara alıp ön taraftan mikrofonla 100-150 yolcunun önünde teklifi yapma cesaretini göstermek.. şimdiden mutluluklar dilerim..
    bunu sevdim işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim bir arkadaşımızın abisi gece kızın evinin önüne gül ile benimle evlenirmisin canan yazmıştı baya büyük bir emekle kızın çıkmasını beklerken evlenme teklifi yapan arkadaş saklanıyor birtaneside gelip görmeden arabayı yazının üstüne park edip gidiyor kavga olmuştu karakolluk oldular
    İşin zor kardeşim kolay gelsin senin içinden ne geliyorsa onu yap

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk işi evlenme teklif ettiğiniz yüzüğün fiyatını kuyumcuda sordurmak olacaktır.

Hayatımda biri varken kadınlardan canı yanmış insanlara anlam veremezdim. Hatta kızardım insan sevince gözü kör oluyor.

Tavsiyem her şeyi kendinizi maddi olarak zorlamadan imkanlarınız dahilinde yapın zaten bir ömür geçireceksiniz birbirinizi tanımanıza maddi faktörler engel olmasın

Evlenme teklifine gelince denizde motor turu yaparken başka bir motorun arkasında sallanan 'benimle evlenirmisin' yazısı güzel olurdu. En azından ben öyle düşünüyordum

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk işi evlenme teklif ettiğiniz yüzüğün fiyatını kuyumcuda sordurmak olacaktır.

Hayatımda biri varken kadınlardan canı yanmış insanlara anlam veremezdim. Hatta kızardım insan sevince gözü kör oluyor.

Tavsiyem her şeyi kendinizi maddi olarak zorlamadan imkanlarınız dahilinde yapın zaten bir ömür geçireceksiniz birbirinizi tanımanıza maddi faktörler engel olmasın

Evlenme teklifine gelince denizde motor turu yaparken başka bir motorun arkasında sallanan 'benimle evlenirmisin' yazısı güzel olurdu. En azından ben öyle düşünüyordum
    Bak kuyrugunu tramvay cignemis aslanin hali bir baska oluyor adam biliyor
    Sorsan hepsi evlenmek ister duzgun birisi olsun yeter der ama lafta tabi..........

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşmz vardı cok romantikdir birisini sevdi evlenmeyi düşünüyordu teklif etme şekli bizi nezarete attırıcakdı ama yinde yapacakdık arkadaşmz uğruna
    sultan kayıklarıyla boğazda bir tur sonra diz çöküp tam evlenme teklifini ederken bizde köprünün ayaklarından havaai fişek patlatıcakdık(muhtemelen ondan sonra biz karakola teslim olurken oda mutlu mesut takılır sonra bizi gelir alırdı karakoldan) kızdan ayrıldı bu plan suya düştü
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)