User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: kargom kayboldu..

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    kargoyu alırken içinde ne war diye sormuyorlarmıydı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maskaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaybolan pakete kargo şirketleri (ptt dahil) olmak üzere 1 tl veriyorlar bilgniz olsun boş yere uğraşmayın
    bi bardak soğuk su alınır o 1 tlye de

hepsi buradadan geçen sene yüklü sayılabilecek bi miktarda çeyrek altın almıştım iyi ki aynı sorun onda olmadı gerçi faturası vardı ama faturada kargoyla birlikte geliyodu ve o şirket yurtiçi kargoydu belki onda sistem değişiktir
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

target
    Misafir
    kargoların kargo torbalarında çek senet altın gümüş vs.taşınmaz sorumluluk kargoya ait değildir ibaresi yazar.ama dediğim gibi fatura ibraz edildiğinde ödemeyi gerçekleştiriler.ben kargocu değilim ama şöyle düşünün kamyonlarca 100 lerce 1000 lerce kargoda 1 2 tanesi yada kaçtaneyse kaybolacak.bu ülkede hangi işletme bu tarz sorunlar olmuyorki.ama dediğim gibi bi şekilde senin mağduriyetini standart olarak fatura ibrazında giderirler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    git laptop almış arkadaşından fatura al wersinler parasını en mantıklı laptop geldi aklıma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9-10 bin tl lik bı fatura ayarlayın, buyrun ödeyın de
    şimdi ben söylicektim. çok ciddiyim. eski faturalardan elinizde varsa 1 nüshasını alın ve gidin dayanın...

sadece sim kart demeyin en hafifi bir poşete koymuşlardır bu yüzden de içinde evraklarım vs var diye yakının...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    evrak olarak çek senet olabilir onlarıda yollamak yasak diye biliyorum onun yerine başka ne olabilir düşünmek lazım

edit: saat wardı diyebilirsin git bir saatçiden fatura iste kdv sini öde werirler
    sonra atıyorum 12.000 tl lik fatura aldın 2160 lira kdv ödersin 9840 tl kar da olursun

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi bardak soğuk su alınır o 1 tlye de

hepsi buradadan geçen sene yüklü sayılabilecek bi miktarda çeyrek altın almıştım iyi ki aynı sorun onda olmadı gerçi faturası vardı ama faturada kargoyla birlikte geliyodu ve o şirket yurtiçi kargoydu belki onda sistem değişiktir
    benim bankaya tahsil için koymuş oldugum senetler kayboldu toptancıyım ankarada meblagını siz düşünün artık ptt 1 tl verebleceğini söyledi senetleride tahsil edemedim senet sahibini aradım benım sorunum degıl seneti getir paranı al dedi ve kapandı olay aynen senin gibi su içtim
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır konusu açılmışken trendyol.com'dan alışveriş yaptım ilk defa,teslimat tarihinin son günü bugün siteden bakıyorum hala''tedarikçiden bekleniyor''yazısı çıkıyor karşıma..

Hala kargoya verilmemiş mi oluyor ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı target Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kargoların kargo torbalarında çek senet altın gümüş vs.taşınmaz sorumluluk kargoya ait değildir ibaresi yazar.ama dediğim gibi fatura ibraz edildiğinde ödemeyi gerçekleştiriler.ben kargocu değilim ama şöyle düşünün kamyonlarca 100 lerce 1000 lerce kargoda 1 2 tanesi yada kaçtaneyse kaybolacak.bu ülkede hangi işletme bu tarz sorunlar olmuyorki.ama dediğim gibi bi şekilde senin mağduriyetini standart olarak fatura ibrazında giderirler.
    güvenlik kamerası kayıtları ne olacak ? fatura olsa ne yazar
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    evet kargoya verilmemiş oluyor. trendyol tarzı siteler ellerinde stok bulundurmuyor. tedarikçinin elinde warsa hemen yolluyolar eğer yoksa biraz beklemen lazımki stoklarına mal girsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır konusu açılmışken trendyol.com'dan alışveriş yaptım ilk defa,teslimat tarihinin son günü bugün siteden bakıyorum hala''tedarikçiden bekleniyor''yazısı çıkıyor karşıma..

Hala kargoya verilmemiş mi oluyor ?
    kargoya verilmemiş hala bu nedenle bi sözleşmeni oku orada iptal şartları var muhtemelen ya iptal edeceksin ya da bekleyeceksin bazen 2-3 hafta bekletiyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayetimvar.com a yazın.. enteresan bir şekilde çoğu şey olumlu sonuçlanıyor çünkü adamların embesillikleri ifşa ediliyor..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay anasını ya ben de bugün yarın gelir diyorum
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maskaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güvenlik kamerası kayıtları ne olacak ? fatura olsa ne yazar
    güvenlik kamerası yokta fatura bi işime yaramaz artık müş hiz. sim kart vardı dedim ztn onlarda o yüzden sordular muhtemelen ve görüşmeler kayıtlı olduğundan bi sonuç alamam ama bana gün içerisinde dönüş yapacaklar orada telefon vardı derim yerlerse gidip fatura kestirilebilir ama uğraşırmıyım bilmiyorum

ama bundan sonra daha dikkatli olacağım kesin o verdikleri faturaya güvenerek neler neler gönderiyodum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güvenlik kamerası yokta fatura bi işime yaramaz artık müş hiz. sim kart vardı dedim ztn onlarda o yüzden sordular muhtemelen ve görüşmeler kayıtlı olduğundan bi sonuç alamam ama bana gün içerisinde dönüş yapacaklar orada telefon vardı derim yerlerse gidip fatura kestirilebilir ama uğraşırmıyım bilmiyorum

ama bundan sonra daha dikkatli olacağım kesin o verdikleri faturaya güvenerek neler neler gönderiyodum
    yalan söylemeyle bir yere varılmaz 10 lira alırsın 1000 lira çıkar boş şeylerle uğraşma kardeşim sadece bundan sonra daha dikkatli ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aradılar şimdi işleme alınmıştır olumlu olumsuz dönüş yapılacaktır diye bende ya içinteki bi cep telefonu olsa ve art niyetli bir personel paktinden almış olsaydı dedim varsayımlarla ilgili bişi yapamayız sim kart olduğunu biliyoruz dedi..

dikkatli olmaktan başka yapılabilecek bişi yok bundan sonra ancak başınıza böle bi olay gelirse genel müdürlüğü ararken zararınız karşılayabilcek bir ürün bilgisi verin derim

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bi yavşaklık varmı ne demek yapacak birşey yok insanların özel mallarını hiçe sayıyolar aç iş veren olarak soruşturma kargo hangi şubeden nereye hangi araçlar kimlerin elinden gittiyse bak nasıl buluyolar onu 2 günde bunlar varya şerefsiz benim tüyümü kaybedicekler böyle üstüne bide yapıcak bişey yok dicekler yemin ediyorum yıkarım orayı şerefsiz köpekler zaten ptt yüzünden 4binliram heba oldu benimkinide kaybetti şerefsiz evlatları zamanında arabam 2 ay yatmıştı bunlar yüzünden topkapıdaki yetkiliye çok sağlam patlamıştım ve kesin biri çalmıştı bunun bide ahiretteki patlaması var
    Vorsprung Durch Technik

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.7 motor için aldıgım turbo kayıp oldu adamların umrunda olmadı taaa eskişehirden cıktı kutusu falan açılmıştı dava olayları masraflı allah kolaylık versin dostum ama bu işler bagırış çagırışla halledilir gerekirse tüm ofisleri haberdar edip bulurlar
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aras kargo kadar dandik bir firma yok!

Biraz sert cik bulmalarini iste.
    OEM+

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)