bence çay ve kahveyide mümkün olduğunca azalt nikotin isteğinin en büyük tetikçileri![]()
bence çay ve kahveyide mümkün olduğunca azalt nikotin isteğinin en büyük tetikçileri![]()
barnak bassam olurmu ?
Ben bırakalı 2 hafta oldu ilk günler canın ister sonra alışırsın 1 hafta sonra içesin gelir.
2 hafta oldu şuanlık bişe yok babam 21 yıl içmiş tek celsede bırakmış![]()
PROJECT01 GARAGE
Cerrahpaşa'dan bir doktorun acı itirafları SİGARA üzerine - YouTube
valla ben bu video izledikten sonra bıraktım pat diye =)
Şu anksiyete olmasa öyle bi bırakırım ki sanki hiç içmemiş gibi o kadar nefret ediyorumSağlıklıyken bırakmak lazım kol bacak gittimi solunum cihazı best kanka oldu mu bırakmanın bi anlamı yok
![]()
öncelikle kaç saat önce bıraktıgını unut. yasını tutar gibi ne o öyle
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
dehşet anlatmış ya-hayattan sogudum
Zaten dünyanın düzeni bu,zararlı olan ne varsa insanın o hoşuna gidiyor..
Keşke sigara faydalı olsaydı
Benimde bırakmam lazım
imzasız..
ne yaparsan yap asla gün sayma. kesinlikle sana en büyük zararı olacak konu bu olur.
abur cubur vs. sadece işin geyigi bana göre. hiçbir ekstra ögün yapmazsan canın fazladan sigara cekmez. kahveni bol şekerli iç veya yanında minicikte olsa bir çikolata tüket. onun dışında aklına getirmemen yeterli olacaktır. akşam yemeginden sonra sigara içerdim eskiden lan falan demiyeceksin mesela. irade saglam olacak. aklına getirmemeye ugraşacaksın. allah kolaylık versin.
Hayatında çok sevdiğin? Asla vazgeçemeyeceğin biri var mı? Bi ömür beraber olacağınıza inandığın?
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)