Valla arkadaşlar mat siyah araca sıktırıyorum Allah'a şükür hiçbir sıkıntı görmedim olsa heralde mat kaplamada problem olur diye düşünüyorum
Valla arkadaşlar mat siyah araca sıktırıyorum Allah'a şükür hiçbir sıkıntı görmedim olsa heralde mat kaplamada problem olur diye düşünüyorum
her yıkamada yıkatmamak lazım ben hep aynı bildiğim yere yıkatıyorum 2006 yılından beri aracım sadece senede 1 kere boya korumaya giriyor
daha hala herhangi biryerinde kopukten dolayı sıkıntı oluşmadı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şunun için sordum..
Bizim burda vasatın üstünde yıkayan bir tek çekmeköy sonax vardı , onlarda kova süngerden köpüklü sisteme geçtiler o günden beri eskisi kadar sık gitmiyorum.Yıkayan elemanlardan biri makinanın içine o kovayla yıkarkende kullandıkları sarı şampuandan koyduklarını söyledi de banada pek inandırıcı gelmemişti.
O köpükte sonaxta olsa illaki aşındırıcı daha fazladır diye düşünüyorum , kovada kullanılan şampuanlardan.
En güzel Fırçasız şampuanlardan 2 si;
Atas Proteo ve Atas DLS dir. DLS pembe daha güçlü kirleri söker diğeri şeffaf daha parlak yapar.
Ama ne olursa olsun aracın cilasından yer ben şahsen tercih etmiyorum.
Not: Sokaktaki yıkamacıların bir çoğu çok dandik şampua+pril vs.. içine ne bulursa döküyor tavsiye etmem.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
bencede herkes bildiği gibi yıkasın ayrıca gelip görülecek birşey yok buda biraz zor olur herhalde Adana istanbul neyse kardeş Allah herkesin işini hayırlı etsin inş.
Ama yinede önce su tutmak herzaman faydalıdır bencee
ADANADA TEK DYNO
www. fourtuning.com
tel: 322 458 2 458
megachips ADANA
Aynada ki japon yapıştırıcısını çözüp kapıya akıttı nasıl bir köpüktüyse.
Gittiğim zaman kendi şampuanımı götürüyorum onla yıkıyorlar artık.
....
arabanın ıcı herzaman kırlenmedıgı ıcın 3-4 haftada bır ıcını yıkatıyorum.Her haftada petrolda fırcasız yıkıyorlar orda yıkıyorum sıkıntı cıkmıyor.Kopukten kopuge fark olabılıyor mesela bızım bı tanıdıgın jantları fume olmustu sıyah olmustu renk atmıstı kopukten dolayı bıldık yerde yıkatmakta fayda var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)