User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Acil !! Integra sorgulama

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıntegrayı vts we gti takas karsılıgı werırız arkadaslar bu arada..

CEMiL PEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ARKADAŞLAR bilmediğiniz araba hakkında yorum yapmayın yok telefonla aradım gel gel dedı yok sanruf camı çatlak zaten alıcak arkadaş bakıp alır gozu gormeyen kor bırıne arabayı satıyomusta dolandırılıyomuş gıbı yorum yazmaya gerek yok ARABA BENIM DEĞİL arabaya yenı motor yapıldı aracı satıp borçlarını kapatmak ıcın satıyo arabanın elınde patlıcandan veya tursu bı araba oldugundan deıl sıkışmış bırı oldugundan gel anlaşırız dedı dıye her araba tursu deıldır gun gelır devran doner herkez araba yapıyo bu sıtede dusenın dostu olmaz kendınıze yapılmasını ıstemedıgınız şeylerı başklarına yapmayın burda muhabbet olsun dıye yazmış oldugunuz bır söz başklarının hayat duzenını alt ust etmış olabılırsınız bıraz düşünerek hareket edelım herkesın arabası kendıne guzel kımsenın arabasıda 4 + 4 luk deıl kaş yapalım derken başkalarının gözunude çıkarmayalım ...
    Haklıdan Yana Değil De, Güçlüden Yana Olanlar;

" Korkak Ve Kaypak Olurlar "

Güç Merkezi Değiştikçe Döner Sonunda ;

" Fırıldak Ve Yavşak Olurlar "...

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıntegrayı vts we gti takas karsılıgı werırız arkadaslar bu arada..
    Alıntı cEmiL PEPE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR bilmediğiniz araba hakkında yorum yapmayın yok telefonla aradım gel gel dedı yok sanruf camı çatlak zaten alıcak arkadaş bakıp alır gozu gormeyen kor bırıne arabayı satıyomusta dolandırılıyomuş gıbı yorum yazmaya gerek yok ARABA BENIM DEĞİL arabaya yenı motor yapıldı aracı satıp borçlarını kapatmak ıcın satıyo arabanın elınde patlıcandan veya tursu bı araba oldugundan deıl sıkışmış bırı oldugundan gel anlaşırız dedı dıye her araba tursu deıldır gun gelır devran doner herkez araba yapıyo bu sıtede dusenın dostu olmaz kendınıze yapılmasını ıstemedıgınız şeylerı başklarına yapmayın burda muhabbet olsun dıye yazmış oldugunuz bır söz başklarının hayat duzenını alt ust etmış olabılırsınız bıraz düşünerek hareket edelım herkesın arabası kendıne guzel kımsenın arabasıda 4 + 4 luk deıl kaş yapalım derken başkalarının gözunude çıkarmayalım ...
    Bold yaptığım kısımlarda bi çelişki yokmu Takas etmek mi istiyor, borcu var diyemi satıyor.. Anlamadım doğrusu.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bold yaptığım kısımlarda bi çelişki yokmu Takas etmek mi istiyor, borcu var diyemi satıyor.. Anlamadım doğrusu.

kardeşim bı ara 106 arıyodu şuan araçla ılgılenmıyo başka sıkıntıları var nakıte cevırıp kredı borçlarını kapatmayı dusunuyo o yuzden fıyat uygun bı arabanın guzel olması ıcın fıyatının şişirilmiş olmasımı gerekıyo ??? arabayı sokup kaporta boya yapıp 2 lıra harcayıp 15 -16 yazanların arabasıda bu durumda oldugu ıcın boyanıyo 92 model arabada boyaya bakılıyosa 2010-2011 lerde gaz pedalına sert basılmışmı dıye bakalım ozman ...

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu seferde cok merak uyandırıyo ben yaziyim en iyisi

arkdslar bu araca 1-1,5ay önce baktık. araç resımlerde cok hoş gozukuyo ama arac baya bı kaporta ve boya istiyo.
    sunroof camı çatlak, ve tam oturmuyodu, içini hatırlamıyorum, 1 ayda 50 taneden fazla arabaya bakıtgımız ıcın
    ön camın kenarları pek saglıklı gözukmuyodu degısmıs olabılır cam.
    degısen yok demıstı adam bıze ama camurluklardan 1 veya 2 side sokulmus.
    yalan olmasın ama 9500-9750 gıbı bı rakama bırakmıstı.
    aracı kaporta boya ıvır zıvır derken 2000 cıvarı harcandıgında herhalde daha iyi bseyler cıkar ortaya.
    Yorumun icin cok sagol bizde bi arkadasa dusunuyoduk gidicektik adamı yarın arayıp..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bı ara 106 arıyodu şuan araçla ılgılenmıyo başka sıkıntıları var nakıte cevırıp kredı borçlarını kapatmayı dusunuyo o yuzden fıyat uygun bı arabanın guzel olması ıcın fıyatının şişirilmiş olmasımı gerekıyo ???
    Anladım.. Ben araç, fiyat konusunda birşey söylemiyorum.. Mal sahibi istediği fiyatı yazar.. Beni ilgilendirmez.. Sıkıntı yok.

Umarım en kısa sürede satılır.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

silentpr
    Misafir
    kimsenin senin arabanı baltaladığı yok uzak şehirlerdeyiz kalkıpta her aradığımız ilana kalkıp gidersek buna ne bütçe ne yürek dayanır sadece soruyorum bu aracın kaçıncı ilanı? kalkıpta burda ilan hakkında gider yapmanında gereği yok sadece yazarsın araçta neler olduğunu neler olmadığını bizde araba alıp satıyoruz tek sizin araba satılık değil koca yerde.

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cemıl bılmıyordum yafrum sıkıntısı oldugunu

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse öle böyle gidip bakıcam bugün yada yarın parayı cebime koyup dediğim gibi kendi arabamı verdim sonuçta araba arıyorum. burdada konuyu kavga cıksın diye açmadım sağolsun herkes bildiğini yazmış sıkıntı yok yani kimisi aracı beyenicek kimiside beyenmiyecek sonuçta kısmet neyse o olucak ne araçlar nehallerde satıldı mrk etmeyin gerilmeye gerek yok yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silentpr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimsenin senin arabanı baltaladığı yok uzak şehirlerdeyiz kalkıpta her aradığımız ilana kalkıp gidersek buna ne bütçe ne yürek dayanır sadece soruyorum bu aracın kaçıncı ilanı? kalkıpta burda ilan hakkında gider yapmanında gereği yok sadece yazarsın araçta neler olduğunu neler olmadığını bizde araba alıp satıyoruz tek sizin araba satılık değil koca yerde.

öncelikle araba benım arabam deıl gıderde burda yapılmaz çocuk yok karşında bızde araba alıyoruz yapıyoruz sıkılıp satıyoruz ama kımsenın arabasını kotulemıyoruz bende ıstanbuldan antalyaya ızmıre cok gıttım araba bakmaya çoguda soylendıgı gıbı cıkmadı ama kımsenın ılanı hakkında kotu bır soz soylemedım ılanı koyan araba sahıbı zaten bu ınternet ıslerınden de anlamıyo fazla 12 yaşında oglu var ona yukletmış zaten ılanı resımlerıde telefonla cekmış oyle 2 gunde bır ılan guncellemeyı bılmedıgı ıcın aynı ılan ve aynı resımlerle satılık araba sırf alıcak adamın agı kalmasın dıye kredı kartıyla arabayı motora soktu sıkıntısı alıcak kısıde patlamasın dıye arabyı sattıgında da kredı kartını ve bıreysel kredısını kapatıcak o yuzden 3une 5şine bakmıyo normal şartlarda 11.000TL de eder ama beklıcek zamanı olmadıgı ıcın acele edıyo arabanın sadece boya sıkıntısı var suan da motorla ılgılı bı sıkıntısı yok yapılmış suanda alıcak arkadaş boyayı goz onunde bulundurup alırsa bu arabada uzulmez ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse öle böyle gidip bakıcam bugün yada yarın parayı cebime koyup dediğim gibi kendi arabamı verdim sonuçta araba arıyorum. burdada konuyu kavga cıksın diye açmadım sağolsun herkes bildiğini yazmış sıkıntı yok yani kimisi aracı beyenicek kimiside beyenmiyecek sonuçta kısmet neyse o olucak ne araçlar nehallerde satıldı mrk etmeyin gerilmeye gerek yok yani
    kardeşim alıp almamak sana kalmış para senın paran ama arabaya bakmaya bırkaç kışı gelmış dun bu konuyu gordukten sonra aradım arabanın sahıbını konuştum galıba sende ırtıbata geçmışın araba ıcın RADAR HONDA da arabayı gostermışler arbaya bakmaya gelen bır kaç arkadaş RADAR mehmet ve şerif usta arabaya bakmış ve değişeni yok motor durumu da ıyı demış ya bız bu işi hiç bilmiyoruz yada başkaları çok ıyı bılıyo uzun lafın kısası para senın zevk senın
    kardeşim hakkında hayırlısı olsun ...

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz bakımlı olan TEG'ler var neden bu araca kitlendiniz bilmiyorum ama sevdiğim bir abimde 2 ad Beyaz TEG var birisi otomatik vites birisi manuel...
    34 F 8500 SATILIK

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o arabayı kımsenın kotuledıgı yok aracta gozuken neyse onlar belırtıldı.
    extradan olmayıpta arabada şu şu sorun war vs vs denmedi.

jantsız şekilde 9750 gıbı bı rakama bırakılmıstı.

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadıköy de bi integra vardı 220.000de ilk sahıbınden değişenı boyası yok dıye bılıyorum 12.000 tl fıyat cekmişti lpg falan degmemıstı arabaya dusunursen ılanı bulabılırım yada sende bakabılırsın

silentpr
    Misafir
    kimse parayı sokaktan toplamıyor kardeşim allah çarşınıza bol pazar versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her araba sorgulamasında bu sıkıntılar çıkıyo neyse konu sapmasın sonuç olarak cebimizdeki para belli aradığım araçta si yada teg arkadaşlar varsa link yada satan tanıdığınız vs. yardımlarınızı bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temiz bakımlı olan TEG'ler var neden bu araca kitlendiniz bilmiyorum ama sevdiğim bir abimde 2 ad Beyaz TEG var birisi otomatik vites birisi manuel...
    34 F 8500 SATILIK
    manuel olanı hangisi ve fiyatı vs nasıl ulaşabilirim

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim alıp almamak sana kalmış para senın paran ama arabaya bakmaya bırkaç kışı gelmış dun bu konuyu gordukten sonra aradım arabanın sahıbını konuştum galıba sende ırtıbata geçmışın araba ıcın RADAR HONDA da arabayı gostermışler arbaya bakmaya gelen bır kaç arkadaş RADAR mehmet ve şerif usta arabaya bakmış ve değişeni yok motor durumu da ıyı demış ya bız bu işi hiç bilmiyoruz yada başkaları çok ıyı bılıyo uzun lafın kısası para senın zevk senın
    kardeşim hakkında hayırlısı olsun ...
    eyvallah kardeşim illaki o fiyata ztn cillop teg bulamıcamı biliyorum bugün gidicektim ztn ben genede bakım diye yağmur çamur oldu bugun gidemedim birde aklıma si soktular onuda değerlendiriyorum kısmet olan olur ztn dediğin gibi sadece boyalık sorun varsa önemli değil ama kupası herkez gibi benim içinde önemli bakıcaz artık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)