techbook![]()
yonja
ahh sanal dünya ahh ... valla bilgisayar mühendisiyim ama sms le bayram tebrik etmem emaille hatır sormam bu tür siteler ile yada internet yolu ile sosyal yaşamı birleştirmeyi onaylamıyorum acıkcası ....
eski bayramları smsler aldı insanlar internetten tanışıp evlenir oldu doyumu yaşayınca insanlar napıcak ozaman zinternetmi cıkıcak merakla bekliyorum![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
yonjaya ılk takıldıımız 2005 ın başları baya iidi...
ama face farklı ya çok fazla kapsamlı ve vakıt gecırebılıosun çok fazla içeriğin olması basit site olmadığını gösterıo az çok.. ama gazetede cıkmasına sınır oluom yaa... bizim alakasız tıpler bıle benı eklıo okuldan alakası yoktur hiç net ortamı ile![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ehehe hersey olabilir ordaıgnore yapa yapa bi hal oldum
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
-Facebook'ta Sen Yaralı Ben Yaralı Dertler Bize Tek Sıralı grubuna bekleriz ..
-Arkadaşın eli kaymış pek yazmış ama olsun ..![]()
ben feysbuka üye olduğumda neymiş bi bakiim diye girdim, o yüzden gerçek soyadımı kullanmadım. şimdi ilkokul arkadaşı falan bulacağım varsa da bulamıyorum, millet tanımıyo
zaten 10 sene konuşmamışım etmemişim bulsam nolcak eksikliğini hissettiğim bi durum değil yani
amaaan yoncasına 1 feybukuna 2.. kapattım ben feysbuku da, ilkokul arkadaşlarımı falan da buldum bulmaya ama sıkıdım soora.. ne konuşucaksınki ya hala beyazz yaka takıyo musun falan mı dicezengelledim hepsini
ama bi grup wardı adı güzeldi
ewlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
abi yaptım ben onu you are banned from using this feature gibisinden bişey söyledi
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ikisine de üyeliim war, cidden feyzbukta eski arkları buluorz 8 yıllık arkımı ve babamn 20 yıllık arkının kızını buldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)