iMessage kullanan var mi? Hani iMessage dan konum fotograf vs paylasabilecektik? Hani Zeki Murende bizi gorecekti??
Printable View
iMessage kullanan var mi? Hani iMessage dan konum fotograf vs paylasabilecektik? Hani Zeki Murende bizi gorecekti??
ios5 yuklenınce butun programlar sılınıyormu ?
ios 5 yuklemiş butun iphone sahipleri arasında olabilir su an.mms msjlasma vs :).int ustunden ucretsiz :).ben su an msjlasıorum vala :)
bluetooth dosya gonderıyormu acaba:S
edit gondermıyormuş bi sunuda yapmadılar mıllet dalga gecıyor resmen :)
tethered JB de mevcut arkadaşlar acil JB isteyenler gugıllasın
ios'5 ten sorunlu başlangıç,mevcut verilerini kaybedenler de var.
iOS 5 Error 3200 Hatası Veriyor - ShiftDelete.Net
app leri transfer biraz uzun suruyo dımı?
app leri transferede gerek yok bence
zaten kullanıcı adınız ve şifreniz ile app storeden tekrar kurabilirsiniz ben hiç acımadım sıfırladım zaten 5-6 tane uygulama var :D
ben fazla anlamıyorum guncelleştırmeden bende tr garantili 4 var ama jb li bu ios 5 güncellemeyi yapıyımmı yaptırıyımmı yoksa hiç ellemeyimmi resimli anlatan bi link yada ii anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim
back up aldigimda sifre istemisti,o zaman tanimladigim sifreyi kabul etmiyor bende yeni telefon olarak tanimladim.
Neyseki rehber ve fotolar bilgisayarda duruyor untethered jailbreak cikana kadar da kullanacagim programlar bir kac tane pek sorun olmadi :D
ne sıkıntılı işmiş yav 1 saattir uğraşıyorum :D
Untethered çıksın hele 1 .Whats olmazsa olmazım :D Appstore'dan kredi kartıyla almaya çalıştığımda alamamıştım en son ... :D
whatsapp bugün ücretsin yüklenin bakalım :D
Bende de yukledikten sonra 3259 kodlu bir hata veriyor ağ bağlantısı ile ilgili . Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varmıdır ?