Serverdaki yoğunluktan hata almışsın.
İos 5 download edip custom yükleme yapmalısın
Printable View
bende niye imessage yok ya :s nerden bulucam
1 hafta sonra update edecem sorunlar sıkıntılar bi feed back edilsin düzeltilsin, acele etmeye gerek yok stoklu ürün değil sonuçta :)
Polis gbt sırasında iPhone 4'ün ios5 yüklümü diye sormuyo nasılsa :hehe:
iOS 5 Download ve Bilgilendirme
burası yardımcı olur :)
ios5 de app yükleme sıkıntısı var applerin çoğu uyumlu değil adamlar ios5 yapacaz alın bular betalrı dediler millet yan gel yatmış şimdi app ler çalışmıyomuş :D
teşekkür ederim :)
güncelleştirmelerden gayet memnunum :) telefon baya değişti beğendim bu halini :D
Rehberi yedekleme gerekmiyor dimi :D
5 saat download wtf
benimki tahmini %35 de falan 1 saattir :S
acil bi cvp almam lazım su anda itunes indiriyor yazılm güncellemeyi telefonu söksem problem olurmu ?? cahillik zor vallaha
Eş zamanlanıyor yazmıyorsa cıkar gitsin :)
telefonda öyle bişey yazmadı sanırım bu gidişle evde bırakıcam telefonu :)
saol yavuz abi :) cıkardım gitti bakalım 2 saati kalmıs bitmesine
http://img31.imageshack.us/img31/3460/itunesss.png
Uploaded with ImageShack.us
Arkadaslar once itunes sildim versıyonunu yukselttım sımdı de ios 5 ı yuklemeden once yedeklıyım dedım ama bu uyarıyı verdı hangısıne tıklamam lazım.hıc anlamam bu ıslerden sızın yazdıklarınızı okuyarak yapıyorum bu ıslerı.duvara anlatır gıbı anlatırsanız ancak anlarım tesekkurler :)
3g ye olmuyomuş kendimi dışlanmış hissettim.. 4.1 yapıyım bari dedim ama onda da jb devam edicek mi acaba yoksa tekrar mı yapmam lazım yükselttikten sonra?
Beyler biri cevap versın gozunuzu sevıyım, ekranda duruyor oyle 136 uygulamayı sılerım dıyor tehdıt edıyor alet benı :)