eski menu aynı kalıyorda.transfer purchaes le yapılmıyormuydu o? onu tam bılmıyorum emın degılım
Printable View
eski menu aynı kalıyorda.transfer purchaes le yapılmıyormuydu o? onu tam bılmıyorum emın degılım
apps kısmına gelip hepsini işaretleyip apply yaptım sımdı ayfona eklio sanırım app leri
ne zor işmiş ya:)
find iphone kullanırsan baska cıhazlar bulursan bana solermısın :)
beyler ben yükledim yuklemesi sandığımdan daha çabuk oldu kendi restore yapmadı ben elle yaptım savelerim gitmedi kes,nlikle fakat tek sıkıntım klasorlerim bozuldu ve sayfalarca app ler yayıldı dun 1.5 saat onlarla uraştım hala bitmedi :S
hıza gelince ölümcül bi fark hissetmedim kamera bana yawaş gibi geldi videolardan psikolojik etkilenmişte olabilirim
yanyana koyup bakmak lazm :)
i book i magazine olayını denedim ama ip4 te çok zor ipad de iş görür ve mecmualar çok pahalı
androidde torrentten indirip ücretsiz copypaste yapıp okumak rahat oluyordu
kilit ekranında kamera ikonu olacağını solemişlerdi yapmamışlar sanrım
foto çeker çekmez düzenleme çok iyi ve kullanışlı olmuş sonradan yapmaktan daha iyi
ama yinede o konuda rakiplerinden geride biraz 4s te yüz tanıma war sanırım bu yazılımsal birşey diyebiliyorum bunda olmaması kotu
kilitliyken home 2 kere bas goruceksın kamerayı
benim bildiğim telefonunu kaybedince-çaldırınca o program sayesınde mesaj atabılıosn kendı telefonuna nerde oldugunu buluyosun we istersen kitleyebiliyosun
http://t1.stooorage.com/thumbs/1073/...1_img_0466.jpg
Dün akşam yaptım güncellemesini sadece satın aldığım programlar gitti.
Onun dışında çok iyi! 4G Kullanıyorum.
ne gibi kasılmalar war?
bende dün yükledim ekranda bazı geçişlerde sanki tutukluk falan var gibi geliyo yada piskolojikde olabilir ama bilmiyorum şaunlık bi sorun yok(3gs)
arkadaşlar şimdi app storedan birşeyler indirirken seçip inidrme gibi bir olay varmı?
atıyorum 5 tane uygulama ındırıcem ama hepsını tek tek download-(free-buy) şifre gir sonra tekrardan store a girmek zor oluyo
Ya ben güncelleştirmeden önce backup diyorum ama takılıyor hiç ilerlemiyor çubuk. itunes'de kapanmıyor görev yöneticisinden kapatıyorum. yedeklemeden güncellesem neler siliniyor? kullandığım uygulamalar silinir mi?
bir kaç sayfa önce ben sormustum back-up telefon numaralasını resımlerı fılan kaydedıomus
programlar ıcın ıphone un ustune gelıp sag tık transfer purchase ıtems a basıosn bıraz yavaş yaptı benımkıde
Tamamdır çok sağol.
sonuçta yukleme için beklemeye gerek yok sonuçta halihazırda çalışan işlevlere dokunmuyorlar bu sebepten 4 ten daha kotu yada sıkıntılı olma şansı yok ben hemen yükledim ve androidden esinlendikleri yukardan barı kaydırarak bilgilere ulaşmak çok kullanışlı olmuş takılma yada kısıtlama yaşamadım birde task killer yapsalar kısayol olarak yani arkadaşımda jb li ip4 war ust bara 2 tıklayınca herşeyi kapatıyor bense home tuşuna basıorm parmaamı basılı tutuyorum hepsini bir bir kapatıyorum :S
ios5 antetır Jb çıktımı :) ?
sarj olayı canımı sıkmaya basladı sanırım.bu ne ya sabah cıkardım az kullanmama ragmen %20
Bu kötü haber işte şarj konusunda başka yorum yapacak olan var mı bende geçeceğim ama şarj olayı kafamı karıştırdı :)
i cloud dan iphonumu bul sekmesını kapatın
dzuelır
cok şarj harcıyor.
3gs ile şarj ne durumda bilgi verebilecek birisi var mı :)
3gs den bahsettım bende
sabah sarj ettım
sabahtan berı wı fı acık
whats app acık
facebook acık
ve bır cok sms yolladım %70 dıyor
guncelleme ios 5
ohh ohh maşallah o zaman haydi hayırlısı ios5 killer diyorum bende :D
imessage olayını deneyen varmı?normal mesaj menüsünden oluyomuş
valla güncelledim hiç bir sorun yaşamadım ve telefonda bir yavaşlama fark etmedim.süper olmuş ios5
Denedim kendi numarama yolladim yazdgim geri geliyor:) guzel bise
Ayen oyle
ayarları yapamayanlar ıcın mesaj ayarları menusunda ı mesage on konumuna getırın ve Herhangi bir kurulumu yok karşı taraf iOS 5 beta kullanıyor ise otomatik aktif oluyor
karşı taraf iOS 5 kullanıyor ise mesaj yazdığın barda iMessage yazar ve gönder butonu mavi olur
Karşı tarafta iOS 5 yok ise mesaj yazdığın barda mesaj yazar ve gönder butonu yeşil olur
Arkadaşlar size bir sorum olucak ?
apple storeden pc üzerinden indirdiğim uyglamalar ofisteki bilgisarımda kaldı.aynı uygulamalar evdeki bilgisarımdada olmasını istiyorum nasıl yapabilirim.
http://img15.imageshack.us/img15/4394/errornq.png
Uploaded with ImageShack.us
Arkadaslar 3 seferdir bu uyarı cıkıyor.neyın nesıdır bu bılgısı olan ?