zorla veri yollarını açtırıcak bana yapmak istemiyorum ama zorluyor resmen:D
Printable View
yaptım güncellemeyii
jailbreak şanzımı yitirdim:D
geriye dönüş var mı?
valla kayıt filan almadan direkt olarak yükselttim:soru:
bende 32 gb 3gs de kullanıyorum telefon bekleme süresince şarjı daha fazla gidiyor ama nette biri iki takılınca şarj dayanmıyo :)birde dün bi arkadaşım aradı telefon titreşime tutuldu ekran gitti 15 dk sonra anca home+power tuşuyla açabildm şimdilik gayet iyi tekrar bi sorun çıkmassa :)
yükleyemeyen sadece ben kaldım sanırım herseferinde network hatası veriyor anlamadım gitti ??
yahu bende mesaj sesi böle bi kesintili gelmeye başladı ios5 i yükledikten sonra
Bende simdi onudicektim benim msj seside tekrarli oluyor bi kac mesaj pespese gelir gibi
Mesaj sesi durumu arkadasimda da oldu,telefonu kapayip acinca onda cozuldu denemenizi oneririm :)
çok kez kapatıp açtım sorun aynı sınır etmeye basladı
acil yardımınız lazım arkadaslar itunes 9808 hatası verdi telefon etkinleştirilemiyor diyor ne yapmam gerek ???
dün bende bide jb yaptım miss gibi oldu walla ios5 :D
suan ındıyorum bende bakalım takılı pc :)
telefon harbı yavas gelıyor bana ios 5 le ya 3gs.ayrıca pc ye format attım ıtunesı yukledım fakat yedeklemede hata verıyor telefona sarkı falan atıyor ama yedekleme basarısız dıyor syncserver hatası mobılebackup hatası MDCrashReportTool bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz gıbı hatalar verıyor tkrarmı format atıcam yaf:S
bence hiç İOS5 yapmayın,nerdeyse farkı yok gibi..
ios5.0.1 cikti arkadaslar...
güncellemeyi sakın yüklemeyin 3GS kaplumbağa oldu
back up almaya gerek varmı
jb bekliyenlerde guncellemesin
Kuralım mı kurmayalım mı karar verir cihaz iphone 4 :)
fark yok derken ?
ios5 ile iphone4 düzgün çalışıyor kurmamakla hata yapmışsınız buzamana kadar :D
5.0.1 güncellemesi ile pil şikayeti olanların ozellikle çozumu olduğu yazıyor
ayrıca var olan şikayet eksikler giderilmiş bilgim yok o konuda :D
kuracaklar icloud uygulamasını incelesin mutlaka, yoksa süpriz faturalar ile karşılaşabilirsiniz...
ios5 jb nezaman çıkıyor jailbreak me sitesinden? kesin bilgi varmı?
Millet Shift+Update ile ios5.0 yüklemeye çalışırken 3002 hatası veriyor nedir ne değildir ???
bu icloud nasıl tamamen kapatılıyor?
fotoğrtaf kısmında 2. bir klasör oluşturdu yedeklediklerin oraya atıyor heralde kaldırmak istiyorum
valla bende anlamadım abi
fotoğraflar kısmında
film rulosu ve fotoğraf yayını diye 2 klasör var.
fotoğraf yayını yedek klasörü değil mi? o klasörde ios 5.0.1'e geçtikten sonra çektiğim fotoğraflkar toplanıyor
icloud'dan sadece rehber seçili ama çektiğim fotoları o klasörede atıyor
Ya benim olayim geri donus degilde. 4.3.3 ten 5.0 a gecmek. 5.0.1 i istemiyorum. Yukarda dedigim hata gecti ama 3194 mu ne hatasi aliyorum. Bu da denilen gibi shift+restore ile versiyon degistirmeyi engelliyor. Denemedigim sey kalmadi illa 5.0.1 diyo :) tinyumbrella yida denedim 4.3.5 ten sonrasi icin ondada yol yok. 5.0 isi simdilik yatti. Ya cozumu yada 5.0.2 yi ve untetheret i beklicem mecbur.
ikult tehlikeli beyler :D
jb 4.3.3 olsu yeter 5 meş hikaye