Bende suandan itibaren ios5 sürümünü yükledim herhangi bi sorunla karsılasmadım dırek yukledım bıraz uzun sürdü ama bitti sonunda :)
Printable View
Bende suandan itibaren ios5 sürümünü yükledim herhangi bi sorunla karsılasmadım dırek yukledım bıraz uzun sürdü ama bitti sonunda :)
update seçeneklerinde indir ve indir kur var hangisini seçiyorsunuz ? acaba onla ilgili bir sıkıntımı var ben indir dedim yarım saat falan sürdü indirdi sonra telefonun kablosunu çıkartım itune kapadım tekrar açtım,sonra telefonu bağladım update seceneğine bastım ve kurmaya başladı.
Bu arada itunes son versionu yüklü olması gerekiyor.
Birde benim sorum türkçe nasıl oldu ?
@individual
bu ıslem ıcın ıtunes 10.5 i ındırdım apple ın sıtesınde.turkce olarak indi.
bende ındır ve guncelle dıye gecıyor.ona tıklıyorum.yarım saate yakın beklıyorum.
ıslem tamamlanıyor.dosya ıslenıyor dıyor.sonra pat dıye bu cıkıyor ve başa donuyorum.
Bu söylediğiniz sorun benim başına iphone3 de gelmişti.Evdeki bilgisayarımdan yapamamıştım.Sonra ofisteki bilgisayarımdan denedim indi ve kurdum.Verdiği uyarı karşı tarafdaki server'den bir bilgi bekliyor onay mesajı ve o onay mesajı sanırım gelmiyor diye yükleme yapmıyor.
sanırım sımdı olucak. ıphoneturkey sıtesınden baktımda nod32 programı o hataya sebep olurmus gecıcı olarak servısdısı bıraktım bakalım umarım sımdı olur.
telefonu pc bağladınız ve itunes açtınız sol tarafda telefonun adı çıkması gerekiyor .
arkadaşın eklediği resimdeki gibi mesela onun telefonun adı kerim
http://img15.imageshack.us/img15/4394/errornq.png
ben adını değiştirmedim henüz sadece iphone yazyor sag tıkladıgımda eject yazıyor birde open in new window diyor versiyon yazısının orda update soluk yani tıklanmıyor restore sekmesi tıklanabiliyor
restore tıklanabiliyor dimi ? o oluyorda update niye olmuyorki :D
garip bi durum
restore tıklanıyor ama digeri soluk tıklanmıyor !! nerde cenabet bi durum var bana denk gelir
zaten :D
Toplamda 20dk bile surmedi sorunsuz guncelledim.Kurcalamaya basladim bakalim nasilmis :)
ios5 ten geri donmek isteyen olucağını sanmıyorum da sarjı sanki daha uzunmu gidiyor ? piskolojikmi :D
şarj süresi günceli :D
onur abi bana da öyle geldi sanki daha uzun gidiyor ama bende psikolojik olduğunu düşünüyorum :D
kendi telefonumla beraber bugün 3.kez ios5 yükledim sorunsuzca herşeyi doğru yaparsanız çok rahat işlem :) Daha yüklemem gereken 2 ip4 var herkes benden yardım istiyor :hahaha:
ios 5 e jailbreak ciktimi? :)))
klavye yavaşladı bende nedense böyle bir sorunu olan varmı?
ayrıca yedek alırken hata verip bütün yedeklerimi uçurdu sağolsun itunes:)
klavye bendede yavasladı
3gs ise var bi kasıntı.. bu arada kulaklık ile fotoğraf çekebiliyorsunuz/ yada volume + ile.
i4 4.3.3 jailbreak keyfi:cool::hahaha:
Valla abi benim ilk yaptığım şey daha ios5i indirmeye başlamadan iPhone ve iPad’de Yedekleme ve Yedekten Geri Dönme | iPhone ve iPad Türkiye burada anlatıldığı gibi yedek almak oldu.
Daha sonra rehber konusunda bu yedeğede güvenmediğimden My Contacts Backup adlı programı indirdim kullanımı çok rahat yedekle diyorsunuz sonra kendi e-mailinize yolluyorsunuz.
Bu işlemlerden sonra ios5i indirmeye başladım indi daha sonra hiç ellemedim diyebilirim.O kendi kendine telefonu açtı kapadı birşeyler yaptı en sonunda telefon tamamen açıldığında da kullanmaya başladım.itunes yedeklerinden dön dedim ve oyun savelerim bile sağlam olarak dönmeyi başardım.Bugün yaptığım upgradete de kayıpsızdım dün ki arkadaşta ise müzikleri gitti ama onun yeni authorize yapmıştık o yüzden oldu sanırım.
Yedeklerde kalması çok ilginç abi ne kadar beklediğini bilmiyorum ama yedeklerden dönmesini biraz daha bekle bence.Yedeğin boyutuna göre değişebiliyor süre:icon_wack
Edit:Ben klavyede her hangi problem yaşamadım gayet tıkır tıkır çalışıyor :D
yedek aldıgın zaman hıc bır sey sılınmıyor kısa surede bende yapacagım
3GS lerde bir yavaşlama var ama 4G lerde ben hiç bişey fark etmedim.
3GS cok mu kasıyor arkadslar ?
bana pek fark gelmedi kasılma olarak 3gs kullanıyorum
yavaşlayan klavye 4 yalnız:)
ID mi nerden ögrenebilirim.
password'üm doğru fakat ID mi unuttum :o
ACİL YARDIM beyler :)
Edit:Buldum...