Hondayı türkiyede yönetenler için söylenecek tek kelime var. GERZEKALILAR............
Hondayı türkiyede yönetenler için söylenecek tek kelime var. GERZEKALILAR............
Scorpion TypeR
chery yapıyordu bunu sanırım![]()
www.hitok.org.tr
ÖZENÇLER OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr
dizel honda var zaten ama TR göndermiyorlar akaryakıtlar ***** neden şikayet alsınki![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
garantili, lpg li ve honda. kulağa hoş geliyor. akaryakıt fiyatlarının uçtuğu bir dönemde güzel hader.
lpg hondanın satışını artırıcak bu kararda aslında bi hata yok
lpg deki onyargıyı ben hiç anlayamıyorum acıkcası aracımı kapalı otoparklara koymasam bende duşunebilirdim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
BRC ; Honda için bu cihazı özel olarak geliştirildi.Diğer sistemlerden farklı olarak özel bir lpg aparatı ile diğer sistemlerde olan emme manifoltunun delinmesi işlemi hondalarda olmayacak.Özel gaz pipo aparatları ile lpg gazı yanma odasına en yakın noktadan en doğru açı ile manıfolt delinmeden gönderilecek.Ayrıca diğer sistemlerde yapılan elektirik tesisatının kesilmesi de honda kitlerinde olmayacak ,özel soketli tesisatlar ile montaj yapılcak.Bu kitin ismi de BRC Honda Kit olacak.
www.hitok.org.tr
ÖZENÇLER OTOGAZ
ben kontrol edilmeyen yerlerde kapalı otoparklara koyanlar biliyorum. yapmayın diiyorum ama ne olacak hiç bi tehlikesi yok aslen diyolar. benim arkadaşım güvenlikçiyle tartışıyo kontrol olduğunda. bu işin kuralı budur ne ısrar edersin anlamıyorum. var demekki güvenlik tehlikesi. o çektiği zaman ben alışveriş merkezinde korkuyorum valla![]()
www.hitok.org.tr
ÖZENÇLER OTOGAZ
Şu lpg patlar güvenli değil ııh kaka *** diyen arkadaşlar.Gidipte fabrika çıkışı lpg li honda alıp 10 sene binerler ....
honda adam gibi dizel motorum yok demiyoda
yok türkiyede akaryakıt kalitesizmiş falan fistanmış
diğer markalara yurtdışından alıyoruz dimi motorini![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Alınabilitesi çok yüksek bir civic olur. 8.kasayı severim R16 motor vergisi iyi. lpg birde. performansı da tatmin eder günlük hayatta otobanda da 200'e kadar yolu da var belanızımı arıyorsunuz?
Fiyatlarını merak ediyorum ben nedir ?
merve aslında hiçbir tehlikesi yok son derece güvenli sistemler ama
bizde hala merdivenaltı lpg takılan sızdırmazlık raporu muayeneden yedek tankla geçen araçlar olduğu surece kapalı garajlara alınmaz alınmasında zaten
bunu hakkıyla kitabıyla heryerde yapabilene kadar boyle olması gerek diye düşünüyorum
ama şuan hondanın yaptığı çok çok mantıklı
ozel geliştirilmiş kit ile çokta sağlıklı sorunsuz olurki hyundai çok uzun zamandır yapıyor bunu
ayrıca yurt dışında fabrikasyon birçok markanın lpg li ürünleri var
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hyundai ; BRC projesi başladığı yıl lpg li era ile satış rekoru kırmıştı.İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde ticari taksilerin büyük bölümü lpg li era ile oldukça memnunlar.5 yıl motor ve Lpg garantisi oldukça mantıklı.Hem bu bir tercih meselasi ; isteyen 0 km honda alır gider deposunu 200 TL benzin ile doldurur , isteyen 6 yıl garantili LPG li Honda alır 80 TL ye deposunu doldurur.
www.hitok.org.tr
ÖZENÇLER OTOGAZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)