https://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrz...w/an658071304/
buyrun, arabayi aldigim link...dün aksam acik arttirmadan kazandim...
2500 isvicre frangina...
trafik muayenesi fln var...
yoksa bu para cok crx icin...
![]()
https://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrz...w/an658071304/
buyrun, arabayi aldigim link...dün aksam acik arttirmadan kazandim...
2500 isvicre frangina...
trafik muayenesi fln var...
yoksa bu para cok crx icin...
![]()
en guzelınıı yapmısıınızı hayırlı ugurlu olsunn detaylı fotoraflarını beklıyourzz benımde rex ım var kırmızı mermıallah ızın verırse guzel bır seyler yapıcagız kısmetse
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
10u-R yanında CRX SiR görünce şok oldum meğersem nick benzerliğiymiş.
Hayırlı olsun makine çok güzel elektrikli cam düğmelerini bana sat![]()
lazimsa size elektrikli cam dugmesi, ben size yazin bol bol getireyim...burdaki butun crx ler elektrikli...
isvicrede elektrik fiyatlaru uygun, hic kacmamislar
![]()
o zaman ırtıbata gecelımm![]()
=) onurkarahan9@hotmail.com aradiginiz ufak tefek parcalari isvicreden ayarlayabilirim... yalniz tr deki posta gümrüklerinde problem cikacagindan, parcalari yazin bizzat arabamla getirme imkanim oluyo...abimin eski tiposuna komple motor getirmistim
))
eklıcemm senıı msn acmıyorumm artıkama eklıcem bırazdan meliibora@hotmail.com olarak gelıcek
![]()
2500CHF 5bin tl fln yapiyo... uc assa bes yukari...![]()
sen ona pahalı dıyosan sahibinden.com a gırme sakın5 bıne yatak sarmış rex veriyolar burda onlara bakıp ağzımızın suyunu sılıyoruz
valla bana 3. stop klima paneli orjınal deliksiz arka pandizot orjınal paspas tozluk falan getırebılırsen yolunda vtec açarım![]()
DR. OWL
hayırlısı olsun rex güzeldir birde b serisi dahada zevklidir ufak dokunuslarla cok daha güzel olabilir.
Yaza kadar netden ne duserse parcalarinizi almaya gayret ederim, sorun olmaz!yalniz biri bana 3.stobun ne oldugunu resimli olarak anlatabilirmi??
)
onur e46 tan sonra bu seni bozmasın enginin selamı var![]()
Onur araban hayırlı olsun , Taner'in kardeşisin di mi senTaner'de gc8 diye ölüyor adam
Crx parçası tr de az olduğundan burda çok dua edenin olur. Tekrar hayırlı olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)