murat 2.el dusunursen samsung s8500, s8530,
sıfır; ace 5830, i9000serisi bu cıhazları tavsiye ederım.
galaxy pro da guzel cıhazdır ama ustte yazdıklarım senı daha cok tatmın edecektır![]()
murat 2.el dusunursen samsung s8500, s8530,
sıfır; ace 5830, i9000serisi bu cıhazları tavsiye ederım.
galaxy pro da guzel cıhazdır ama ustte yazdıklarım senı daha cok tatmın edecektır![]()
ben araştırdım yogun kullanımda 2 gün normal kullanımda 4 gün diyor kullanıcılar
bütçem 500 600 civarı ı phone yetmez butcem ya
evet onu araştırdım herkes android muhabetını onerıyor o ozellıkte bır telefon almamı soyluyorlar sybian çok trasmısbnde ona gore bır telefon bakıcam saolasın
demekki herkesın sevıdıgı bır telefon var bende sureklı tuslu teller alıyordum artık dedım,bıraz daha modernleseyeım umarım aldııgm telefon bnı hayal kırıklgıını ugratmaz
yok enginim ya 2. el dusunmuyorum yazdıklarını arastıracagım saolasın genede
sıkıntı yok ya agırlık olayı olay surucude bıter![]()
Bu galaxy pro nun ram i nedir acaba? bir de galaxy y pro çıkmış farkları ne ? fiyat performans olarak iyi görünüyor ama galaxy y pro da 2.3 var android.. 2.2 den baya farklı diyorlardı.. 2.3 e yükseltilebiliyor mu?
http://www.hepsiburada.com/Liste/hua...1946#Gorseller
bir de ideos almak daha mantıklı geliyor.. sonuçta htc yi vs. huawei üretiyor.. yine 2.2 var bunda sadece.. 2.3 e yükseltilebilecekse birazck fiyat farkı verilip ideos alınmalı.. çünkü bu özelliklerdeki wildfire s 800 lira..
HTC Wildfire S 24 ay taahhütlü sadece 10 lira fark veriyordunuz tarifenizin üstüne.. 25liralk her yöne 500 dk ve 5000 sms ile toplamda 35 liraya x 24 ay 840 lira yapıyordu.. telefonun kendisi 800 lira zaten bir de üstüne o kadar dakika ve sms var.. ama eylülde bitti..
her zaman onerırım yıne onerıyorum wave 723 sansung dokunmatiği ıphone dan örnek alınarak tasrlandı ve o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yokmu başka tavsiyesi olan ?
ayfon 1 gun gitmiyo yogun kullanıma bu net 2 gun daha ne gidicek kralı e72 bu konuda samsung ondan daha güzel bence işlemci ve işletim sistemi oalrak ayrıca ekranı daha buyuk ve hafif ben cok memnunum.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
güncel varmı beyler baska tavsıyesı olan
samsung androitli telefon 24 tl cikayda 1 tl ödeyerek.
tabi vodafone faturalı olanlar içinayda 1 lira fazla geliyor faturanız 24 ay taahhüt. paketleride çok güzel vodafone lu olmak güzel. gidip alıcam bende hemen. bu gün gene televizyonda reklamı vardı androit samsung vodafonelulara 1 tl diye.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)