User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ambulans nerde kaldı diyenler ? (‎21.10.2011 S.beyli TEM kazası)

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediklerinizin hepsine +1
    ama cezası çok düşük ve denetim nerdeyse sıfıra yakın, çok çok yetersiz olan EDS ler zaten aktif değil çalışmıyor
    Şu an cezası 66 tl
    Olması gereken min. 666 TL dir
    yapın bakalım arabaları yansa sokamazlar korkudan oraya
    Ama pardon emniyet şeridini en çok kendileri kullanıyorlardı zaten değilmi bir çakar 2 mavi-kırmızı lamba tamam açılın padişah geliyor
    Yetmedimi gerekirse Otoyolu bile kapatırlar
    Oda yetmedimi İstanbulu baştan sona kapatırlar
    Yapmışlıkları varmıdır vallahi vardır..

akif252
    Misafir
    Alıntı aegean76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emniyet seridini kullananları,
    ağır cezada adam öldürmeye teşebbüsten yargılıcan...
    bak bir daha tıkanıyormu...
    hangi birini yargılican önce bilinçlendiricen cahil insanlar bunlar zaten yolu tıkayanlara bi bakın tipi kayık cahil orta yaş üstü kişilerdir genelimiz tıkamaz tabi 5 10 kişi *** eder bırakır trafiği

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu emniyet şeridinde duranlar olmasaydı belkide 8 candan biri kurtulmuş olacaktı
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

aphelion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık bu kadarmı cahilsiniz be arkadaş adamlar yurt dışında aşmışlar olayı

Almanyada-ambulansa-yol-verme-goruntuleri.mp4 - YouTube

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adama hakikaten helal olsun yalnız. kendi eşi dostu akrabası olsa ancak bu kadar çabalar bir insan. helal olsun diyorum sadece.

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sistem çok iyi gerçekten.
    Motoru kullanan arkadaşı da ayrıca tebrik etmek lazım, TIR'ların arasından nasıl geçti öyle tek kelimeyle helal olsun!

emniyet şeridini ihlal eden öküzleri eğitimden geçirip ehliyet versen ne olacak, adamın içinde olmadıktan sonra.
    O eğitimi aldıktan sonra yine aynısını yapar bizim millet. (Halk otobüslerini saymıyorum bile)

''Emniyet şeridi paralı olsun, paramı verdim giriyorum kardeşim'' zihniyeti olduktan sonra ne yaparsan yap.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emniyet serıdıne gırıp cıkarsın hemen ama istabul gibi buyuk yerde yapılmaz yani gırdın cıkamassın arkadan gelen ambulansda zaman kaybeder dusununkı abınız ablanız annenız babanız o ambulansa ıhtıyacı var.Eğitimli olan ınsanlarda yapıyor yani bunu lutfen arkadaslar yapmayın etmeyın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan cidden ayıp.Adamlar bırak arabayı kendileri bile emniyet şeridinde gidiyolar,eller cepte bi şekilde.Ambulansların orta şeritten gitmesi konusunda bi proje var o ne oldu ki acaba?

Edit: Videodaki olaydan bahsediyomuşum zaten.Ama bu bizim ülkede imkansız gibi.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu konuda aşırı hassasım. Söve söve bitiremedim. Plakalarda aldım hafızaya yolda görürsem bide yüzüne sövücem.
    Gerçi hergün görüyoruz yollarda. Bağzısıda yol vercem die iyice yavaslıo duran trafiğin arasına girmeye çalışıyor. güya yol verecekte ambulansda durdu senle gerizekalı noolcak şimdi. Ambulansa yol veremiyorsan bass gıt de onuda yavaslatma. ilerde illakı bulursun girecek biryer.
    Ben bostancı köprüsünden göztepe köprüsüne kadar yol açmıştım ambulansa. Yanlışlık la önüne girmek zorunda kalmıştım. Baktım kaçış yok ambulansında epey önündeyim o gelene kadar korna sellektör önümdekilerden aldım yolu. Tabi ambulanscıda şaşırdı ama tek bir fren bile yapmadan geldi peşimden hemde bana bile yetişemeyeceği kadarda hızlıydım. Kararlı olunca önündekiler kaçıcak yer arıyor.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinir krizi geçirir insan valla.başka bir videoda var otobüs emniyet şeridinde duruyor önüde boş yol ver diyo gitmiyor bile yanına gidip cama vuruyor hala duruyor öküz gibi bakıyor.in o motordan döv o adamı ama döv döv bitmezki.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru süren arkadaşı tebrik ediyorum... ölümüne gidiyordu helal olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta sabah köprü trafiği..
    Hiç gitmem, o gün sağ şeritte gideceğim tuttu..
    Herkes salak bir tek onlar akıllı misali emniyetten vızır vızır geçiyorlar.
    Ben de arabanın yarısını dışarı çıkardım kestim yolu.
    Arkadan selektör yapıyor çekil diye.. Bir tane 1.18i içinde iki tane bankacı tipli toy zibidi.. Tabakhaneye yetiştirecekleri emanetleri var herhalde.. Çekilmedim.. Arkasında uyanıklar da birikmeye başladı bu arada 4-5 tane oldular.. Hepsi uyanık..

Sonra arkadan polis sireni çaldı, bunlar normal şeride geçti, ben de düzelttim arabayı, polis geçti, bunlar soktu burunu benden erken davrandılar..

Yan camı açtım tam yanımdan geçerken, bu da açtı camı, "napıyorsun" diyor bana..
    "Öküzlere yol vermiyorum bir sıkıntı mı var" dedim.
    "Bırak hocam allaşkına işimiz gücümüz var, yüzyılın kahramanlığına mı soyundun bırak bu işleri" dedi.
    "Senin gibi sığırlar olduğu sürece bu hareketi hep yapacağım dua et polis sireni çaldı, köprüye kadar bırakmazdım seni" dedim.
    Ona da arkasındaki araba selektör yaptı hadi artık yürü diye, emniyet şeridinden gazladı gittiler..

Gereksiz bir şekilde emniyet şeridi kullananlar,
    Yol ayrımında millet şerit şeklinde sıradan girerken, sıraya girmeyip herkesi geçip direkt sıraya kaynak yapanların hepsi o.pu çocuğu.. Sesli olarak da söylüyorum bunu, yüzüme bakıp devam ediyor sütü bozuklar..

Barbarostan yıldız köprü ayrımında ve ATV nin oradaki alt geçit yanındaki köprü bağlantı noktasında çok yaşanıyor bu..

Trafikte milleti keriz enayi yerine koyan herkese en derin en hardcore şeklinde dileklerimi iletiyorum..

Q.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta sabah köprü trafiği..
    Hiç gitmem, o gün sağ şeritte gideceğim tuttu..
    Herkes salak bir tek onlar akıllı misali emniyetten vızır vızır geçiyorlar.
    Ben de arabanın yarısını dışarı çıkardım kestim yolu.
    Arkadan selektör yapıyor çekil diye.. Bir tane 1.18i içinde iki tane bankacı tipli toy zibidi.. Tabakhaneye yetiştirecekleri emanetleri var herhalde.. Çekilmedim.. Arkasında uyanıklar da birikmeye başladı bu arada 4-5 tane oldular.. Hepsi uyanık..

Sonra arkadan polis sireni çaldı, bunlar normal şeride geçti, ben de düzelttim arabayı, polis geçti, bunlar soktu burunu benden erken davrandılar..

Yan camı açtım tam yanımdan geçerken, bu da açtı camı, "napıyorsun" diyor bana..
    "Öküzlere yol vermiyorum bir sıkıntı mı var" dedim.
    "Bırak hocam allaşkına işimiz gücümüz var, yüzyılın kahramanlığına mı soyundun bırak bu işleri" dedi.
    "Senin gibi sığırlar olduğu sürece bu hareketi hep yapacağım dua et polis sireni çaldı, köprüye kadar bırakmazdım seni" dedim.
    Ona da arkasındaki araba selektör yaptı hadi artık yürü diye, emniyet şeridinden gazladı gittiler..

Gereksiz bir şekilde emniyet şeridi kullananlar,
    Yol ayrımında millet şerit şeklinde sıradan girerken, sıraya girmeyip herkesi geçip direkt sıraya kaynak yapanların hepsi o.pu çocuğu.. Sesli olarak da söylüyorum bunu, yüzüme bakıp devam ediyor sütü bozuklar..

Barbarostan yıldız köprü ayrımında ve ATV nin oradaki alt geçit yanındaki köprü bağlantı noktasında çok yaşanıyor bu..

Trafikte milleti keriz enayi yerine koyan herkese en derin en hardcore şeklinde dileklerimi iletiyorum..

Q.
    arkadaşım aklımdan geçenleri dile getirmişsin, hepsine tamamen katılıyorum.

Türk milleti paradan anlar, benzine ona buna zam koyacağına bu zararlı mahlukatlardan toplasınlar yaptıklarının ezası olarak.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Mehmet Alacicek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu emniyet şeridinden gidenlere kullananlara sokayım ben salak herifler bilmiolar ki emniyet şeridi neden kullanılırı kim kullanır bi tek bizde vardır böle kullanan salaklarrr başka nerde olcak kiii çok utandım seyrederken video yu ama motoru kullananada helal olsun nasıl da gitti öleeee
    geLsin hayat biLdiği gibi.......

Rpm Race Events......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aphelion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazık bu kadarmı cahilsiniz be arkadaş adamlar yurt dışında aşmışlar olayı

Almanyada-ambulansa-yol-verme-goruntuleri.mp4 - YouTube
    yurt dısında kurala uymayınca adam sorumlu bir sekilde geliyor uyarıyor orada kural nizam oldugundan adamda mahcup oluyor haliyle yada yapmıyor tr de adama ne yapıyosun dersen direkt olay cıkar ustune saldırır ya doversin yada dayak yersin yada silah ceker yani texas usulleri isliyor bizim memlekette ..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi otoban gecen yerler daha once orman arazisi oldugu icin ortama uyum saglayamayan hayvanlarda kendi dogal yasam alanlarinda geziyorlar, 100yil once bakin emniyet seridindeydi zaten onlarin dedeleri...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanya'daki olayda yanlış değil mi ? o şekilde sağa sola kaçışacaklarına emniyet şeridini boş bıraksalardı daha çabuk ulaşırdı.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerde LAnd ambulans kullandım Afyonda. Ne cahil ve şerefsiz insanlar var.

Hızır 5 Ekibine tebrikler. Bende tebrik atacağım

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide otobanda orta şeridi kullanırlar trafik sıkışınca emniyeti kullanırlar böyleleride var arkamda basmış gelen arabaya yol veriyorum aha birde ne göreyim ortada öküzün birisi 90la gidiyor mecbur sağından geçiyorum bu tipler birde emniyete giriyor ya dahada gıcık oluyorum araba ek demir yaptırıp çarpasım geliyor hepsine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)