2 hafta önce siteden tavsiyeyle teg arıyordum. cebimdeki para 11000 liraydı bu aracın piyasasını bilen arkadasların tavsiyesi ve diğer okuduğum yorumlara bakarak ADANAdan MKT nickli arkadasın aracı için irtibata geçtim. arabanın kazasız olduğunu 2 parça boya oldugunu motorun sıfır olarak gecen sene yapıldığını ve şuan sıkıntısız olduğunu ayrıca stage 2 exedy devriyaj ve eibac 5 cm yay oldugunu söyledi istanbuldan geleceğimi ısrarla aracın durumunu sorduğumda gayet güzel şeylerden bahsedip referans olarakta radar hondayı ve ve cogu kişininde arabanın durumunu bildiğini söyledi. aracın resimlerini gönderdi baktım beyendim ve işten izin alıp adananın yolunu tuttum. ilk görüşte vaz geçtim araba yorgun duruyordu ve ön koltuklar yırtık kalorıfer vana düğmesi uydurmaydı ön tamponda acil boya istiyodu. alttaraftan yarı şanzıman yarı katalizör sesi gibituhafbi ses geliyordu ara ara iştahım kaçtı 14 saat yol gitmişim oturduk konuştuk gezdik fln fln mustafa kardes gercekten arabanın hiç sıkıntısız olduğunu ısrarla bana kabul ettirdi. bende bi hesap yaptım 500 lira tampon ve koltuk yaptırmak için ikramda bulundu eksik düğmeleri göndereceğini söyledi kopuk olan km telinide radar hondaya gidip kendi hesabından yaptırmamı söyledi. alttan gelen sesinde bakalit sesi egzoscunun düzeltecegini bişey olmadıgını söyledi.tmm dedik herşey iyi güzel anlaştık yola cıktı. sonuç aksarayı geçtikten sonra o bakalit sesi çogalmaya başladı. boluda yağa bi baktım çubukta yağ yok 1 litre koydum seviye yerine geldi.aradım sordum yağ sogutucu oldugunu en az yarım saat 45 dakika sonra yağın kartele indiğini söyledi tmm dedik. istanbula geldim arkadası evine bıraktım baktım egzosdan baya su damlıyo araba teklemeye başladı. neyse sanaiye gittim 1 gün sonra distribütör kapağı erimiş içi dağılmış bobin ölü elektirk çok zayıf değiştik araba hala salak gibi çalışıyo 2. enjektör tıkalı söküldü hepsi temizlendi hava hortumları sacma sapan usta düzeltti. bütün radyatör hortumları temizlendi rolanti motoru tamamen tıkalı ona giden hortumlarda tıkalı. açıldı araba kendine geldi. şanzımandan gelen ses için motorcuya gittim. sonuç 2 motor kulagı tamamen kopuk şanzıman prizdirek rulmanı dagılmış dendi açtırdım 6 adet rulman darma dagın herkes sok o halde araba ordan buraya nasıl geldı ve prizdirek rulmanı tamamen dagılmış ama misketler şanzımanda yok !!!!!!!! çıkmadı neyseki dişliler saglamdı toplandı oda düzeldi. bunlar 1 haftada oldu araba sanaiden cıktı 100 km yaptım egzosdaki su atması cogaldı tekleme başladı gene enjektördür diye gittim gene teksilindir yok ustaya genemi temizlenicek dedimki bujiyi söktü ve hayırlı işler buji yeri komple su !!! yani contada gidik araba komple boyalı Allahtanki öyle macunlu falan değil kafadanda hiç bişey yok baskı balatada exedy değil madein korea valeo yazıyo yaylarda tam bakamadım ama büyük ihtimal ek civic orjnal yayları. şimdi araba gene sanaide kapak açılacak ve ustam sadece conta değildir büyük ihtimal kapaktada çatlak çıkacağını söyledi. şimdiye kadar ettiğim masraf 1300 lira adanaya gidip gelişim hariç. bundan sonrasını soruyorum sana MKT mustafa kemal maaşımı çektim bitti. kurban kesicektim yalan oldu arabamı satıp hemen senın yanına gelmiştim bayram seyran cocukta rahatsız hastaneye gidip geliyodum oda sıkıntıya girdi şimdi ben ne yapayım..!!!!! sana yarısı borc yarısı alınteri parayı verdim hani ben bi hıyarlık ettim ama bu hakkımı sana nasıl helal edeyim şimdi...??? araba kapımda yatıyo bayramdan sonrada açılacak ama parasızlıktan toplanamayacak büyük ihtimal şimdi bana bi dönmeni bekliyorum ??
kafanızı şişirdim belki ama bana hak vereceğinizi düşünüyorum bunu buraya yazmak istemedim ama artık aklıma başka bişey gelmedi sonuçta bu site artık kemikleşmiş arayıpta bulamuıyacağımız bişey yok en faydalı bilgiler bizimgibi araba hastalıklılarına burada uygulayanlarda üretende tüketende burda ve burdaki yorumlara göre çok işler yapılıyor. benimde kalkıp hiç düşünmeden adanadan araba aldıgım gibi.. konunun yorumunu sizlere bırakıyorum !!!!: