yaw saabdaki motorun o araya bişey girdi mi bittin anaa motor gitti sıkıştırma yapmıo artık diye ağlarsın saab servise bi gidersin araya kablo sıkışmış üst kapak inmio![]()
yaw saabdaki motorun o araya bişey girdi mi bittin anaa motor gitti sıkıştırma yapmıo artık diye ağlarsın saab servise bi gidersin araya kablo sıkışmış üst kapak inmio![]()
IN BOOST WE TRUST
pejonun sistemi bence saabınkinden daha mantıklı.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
cok mantıklı pugdan böyle bi teknolojiyi duymak ayrı sasırtıcı![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
pug da çok fazla parça var, saabın projesi daha basit olmuş, pug dakini sevmedim
anti-fransız ım sanırım hahaha![]()
mercedes yapsada görsek yau
Bu teknoloji uzun yıllardır bilinen birşey ama şimdiye kadar muhtemelen üretim ve kullanım maliyetlerinden dolayı kimse yapmadı..
Yoksa 60 lardan beri var..
Zaten Oktan sayısı denen değeri bulmak için böyle birşey ihtiyacınız var o yüzden bu motor oktan denen birim çıktığından beri olmalı![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
saab ın projesi pek iç açıcı gelmedi bana da açıkcası koca kapak sürekli CR ayarlayacağım diye asena gibi oynayacak mı yanifransızlara saygılar adamlar yapmış
![]()
The SAAB SVC is an advanced and workable addition to the world of VCR engines, the first being built and tested by Harry Ricardo in the 1920s. This work led to him devising the octane rating system that is still in use today. SAAB has recently been involved in working with the 'Office of Advanced Automotive Technologies', to produce a modern petrol VCR engine that showed an efficiency comparable with that of a Diesel. Many companies have been carrying out their own research in to VCR Engines, including Nissan, Volvo, PSA/Peugeot-Citroën and Renault but so far with no publicly demonstrated results.
falan filan.
çok güzel ,atmosferik mi bu gücü elde ediyor ayrıca nasıl bi yazılım var bu araçta ?Biraz kasar buna yazılım yapmak
Aşırı komplike bir sistem, zaten fransızlar'a dayanıklılık konusunda çok güvenmiyorum. Hayırlısı olur inşallah![]()
.
Saab'ın kapakla blok arasındaki körük olayı bitirdi beni, direk onun yırtıldığı geldi aklımaAdamların düşüncesinin başlangıcı sonuçta eksikler olması doğal ama güncel olanına gerçekten şapka çıkartılır.
Yüksek sıkıştırma veya düşük sıkıştırma ihtiyacını neye göre belirliyor bu meret? Yoksa ihtiyaç önemli değil devire göre alt devirlerde düşük sıkıştırma+aşırı besleme, yüksek devirlerde yüksek sıkıştırma+atmosferik stili mi takılıyor? (ingilizcem zayıf videolardan anlayamadım bilen biri cevaplarsa hora geçer)
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Saab'ın yaptığı mantıksız ancak ilk üretime onlar geçmişler ve araç üzerinde test yapmışlar.Bu sebeple koydum sistemin eskiye göre nasıl değiştiği görülsün diye.
hiç hayvan gücü olmadan üretilen ilk otomobilide fransızlar bulmuş zaten bu kadar para harcayıp bu motoru geliştirmek de bir ilk sayılır , umarım ilgi görür ve diğer otomobil üretimcilerinede katkısı olur
fransızlar yapar ama sonra 207 gt mini şopar es ler gibi motor yaptırtmayan 2008 model araba kalmaz piyasada en güzeli kara düzen çok fazla ellemeye gerek yok![]()
Ben bu haberi 2 sene önce açmıştım konuya. Yıl 2009.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...de-devrim.html
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)