Çok doğru noktaya bastın fakat asıl değinilmesi gereken kısmı tercih meselesi.Tercihler bizleri otomobil almaya iten nokta.Otomobil üreticileri bu aracı kim alır vs diyerek çok hesap yapmıştır.Ona görede müşteri porföyünü zaten belirlemiştir ve üretime geçirmiştir.Bana görede hiç bir otomobil gereksiz değildir.Fakat öyle yazılar okuyorum ki sanki sokaktaki adam tasarlamış üretmiş burada basit yorumlarla karalanan ve yıllardır tabu olmuş bir otomobil olan Rx-8 çok haksız şekilde eleştiriliyor.
Örnek verirkende anlatırkende bilinen bir nokta'dan benzerlik kısmıyla tasvir edip konularda örnekte veriyorum ama kötülediğimden değil aksine yavaş denilen bir aracın sanıldığından yavaş olmadığı 4 kişilik bir mekan sunuyor ve ondan 2 boy bilemedin 5 boy olsun yavaş olmuş ne farkeder aldığın konfor,donanım vs o hissi yaşıyorsan daha sorun olmamalı bana göre.Kaldı ki tune edildiği halde daha keyifli bir hale gelen bir otomobil.
Birde böyle aracı anlatırken arabasını övüyor diye düşünmezsek sevinirim maksat yardımcı olmak bende bugün Rx-8 kullanıyor olabilirim fakat takım tutar gibi fanatik değilim objektifim altımdakini concorde jet sanmıyorum,saygılar herkese