User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
264 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Rx8

zekirdek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde bunu soyluyoruz sapla samani ayirsinlar diye biri elma biri armut rx sole hafif olsa sole portlansa ya kardesim ayni segment degil iste ayni islemlerden sonra s2k araya lojistik firmasi sokuyo yok kardesim bnm recaro koltugum var bose muzik sistemim var gezerim desem kabulum de neden yani dedim cooper ve roccoyla daha keyifli denenir dedim hafifletmekten bahsediliyo o zaman nerde koltuklar nerde muzik sistemin nerde guzelim bbs jantlarin?
    Haklısın.. Sende yanlış anladın berk in üstüne devamlı s2000 şöyle s2000 böyle diye gidildiği için rx muhabbetlerinin ortasında, oda insanlara arabayı anlatmak için s2000 i baz alıyor.Yoksa emin ol kimse iki arabayi bir tutmuyor. Bak vermiş olduğu videoda bile s2000 2 kişi rx 1 kişi teke tek olsa araya 4-5 boy girer ki bende o gece ordaydım.Bu aralar rx sahipleri uğraşıyor ne kadar daha hızlandırabiliriz diye hepside birbirinden mütevazı insanlar çoğuyla tanıştım.Emek veriyorlar ve gerek rocco gerek mini herkezle deniyorlar.Umarım yakın zamanda daha hızlı rx ler çıkarda yollara bizimde gözümüz gönlümüz bayram eder.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda okudumda yanlışlık herkes birbirine birşeyi kabul ettirmek istiyor bu çok mantıksız herkesin kendi zevkidir

yani bir kişi şu araç safkan spor bir araçtır dediği zaman diğer x kişininde bunu kabul etmesi şartmıdır ?

s2k ve rx 8 arasında kalsam bende s2k tercih ederim ama normalde ikisinede binmem gider e46 m3 binerim
    Team PAŞAOĞLU

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişe sölicem 330lar felan hakaten rx8i geciomu 330lar 328ler felan cok yavas ya heeleki e46
    BOZBEY

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişe sölicem 330lar felan hakaten rx8i geciomu 330lar 328ler felan cok yavas ya heeleki e46
    Binmeyen kullanmayan videodan görüp koyunca böyle oluyor malesef... Videodaki araç 192 hp versiyon 7500 devirde redline...

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok fazla bilgi kirliliği var bu yazdıklarında Rx-8'in 192 hp 4 port 231 hp 238 hp 250 hp 6 port modelleri var..

Önemli olan hp değil tork'ta önemli fakat sen her gün yarışmıyorsan otomobilden keyif alman adına horsepower gereklidir..Atmosferik araçların spor araç ruhuna keyif vermeleride bu yöndendir.

M3 alırsın o paraya M3 masrafı yaparsın M3 vergisi verirsin arada segment farkı var M3 kaç bin euro ? Şimdi spor otomobil bakıp çok yakıyormuş demek bir kere mantıksız.

Swap yapılmış bir çok spor otomobil gösterebilirim.Fakat swap yapılan araçların çoğu ülkemdeki gibi değeri bilinmediği için fantezi kültürüyle orantılı durumlar
    m3 ün 0 i demedim ki gerci 2. el de demedim sende haklısın m3 spor model diye geciyor rx8 binek arac mı onu anlayamadım spor araç degilmi ? m3 alıp m3 masrafı yapanlar yüksek beygir turbolayan yada döküntü vs m3 ler konu m3 degil ben misal verdim şimdi diyecen 3200 cc ha japonlar 1300 cc den almış sonucta 230 yada 250 beygiri
    hp olsun ama tork olmadıktan sonra özellikle arkadan itişte bi anlamı yok bana kalırsa
    300 beygir olacagına 250 260 beygirim olsun ama beni tatmin edecek torkum olsun

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Binmeyen kullanmayan videodan görüp koyunca böyle oluyor malesef... Videodaki araç 192 hp versiyon 7500 devirde redline...
    ben s2nin biraz gerisinde kalıyo diye biliyorum ama 328 veya 330 için zor
    dipnot 330ci kullanıyorum
    BOZBEY

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    s2k mı rx8 mi deseler, günümüz şartlarında keyif arabası olarak s2k derim. rx8 de sadece daha fazla elektronik oyuncak var, bose vs. ki 2 aracı karşılaştırıp sadece haftasonu binebileceğimi düşünürsek (keyif aracı olarak düşünüyoruz burda) . zaten haftaiçinde rx8 in yakıtı aylık 5-6 bin tl maaş alan insanı bile üzer bir süre sonra. m3 e binerdim der uzman cem abi gibi

berk bence alper abiye karşıda yanlış düşünüyorsun, ters argo hakaret vs içeren birşey dememiş sana. kişiye saygı olmasa bile karşıdakinin yaşına göre hitap etmeli insanoğlu birçok zamanda. 90-94 yılları arasında bizimde istanbul bahçelievler'de otururken komşumuz bir abimizde fc3 vardı, hatta bulldog köpeği vardı net hatırlarım. tabi akıbeti ne oldu kimbilir. ego konusuna gelirsek 2 yıl önce alanya'ya gezi düzenledin, gelmeden önce msnden forumdan pm üzerine pm leştik, ben geldiğiniz gün 50 kez aradım, birine açıp cevap vermedin. bunları da senin egona işledim o zaman.

s2k ciddi anlamda pistte üstün rx8 e göre. kısa hockenheim pisti üzerinde 1,5 sn s2000 rx8 den hızlı. hemde R3 RX8 den. sürüş keyfi olaraksa honda daha keyifli bence. ki tanıyanlar bilir ne kadar honda sevmediğimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.25 kaç beygirdi ordaki ?
    192 durumlar eşit

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.25 kaç beygirdi ordaki ?
    192 durumlar eşit
    oo bravo çok iyi yakaladın...

bir de videoyu koyan adam ne yorum yazmış ona baksaydın..
    "until 400meters are going together,after 400m rx8 is faster!"

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok doğru noktaya bastın fakat asıl değinilmesi gereken kısmı tercih meselesi.Tercihler bizleri otomobil almaya iten nokta.Otomobil üreticileri bu aracı kim alır vs diyerek çok hesap yapmıştır.Ona görede müşteri porföyünü zaten belirlemiştir ve üretime geçirmiştir.Bana görede hiç bir otomobil gereksiz değildir.Fakat öyle yazılar okuyorum ki sanki sokaktaki adam tasarlamış üretmiş burada basit yorumlarla karalanan ve yıllardır tabu olmuş bir otomobil olan Rx-8 çok haksız şekilde eleştiriliyor.

Örnek verirkende anlatırkende bilinen bir nokta'dan benzerlik kısmıyla tasvir edip konularda örnekte veriyorum ama kötülediğimden değil aksine yavaş denilen bir aracın sanıldığından yavaş olmadığı 4 kişilik bir mekan sunuyor ve ondan 2 boy bilemedin 5 boy olsun yavaş olmuş ne farkeder aldığın konfor,donanım vs o hissi yaşıyorsan daha sorun olmamalı bana göre.Kaldı ki tune edildiği halde daha keyifli bir hale gelen bir otomobil.

Birde böyle aracı anlatırken arabasını övüyor diye düşünmezsek sevinirim maksat yardımcı olmak bende bugün Rx-8 kullanıyor olabilirim fakat takım tutar gibi fanatik değilim objektifim altımdakini concorde jet sanmıyorum,saygılar herkese
    bende onu demek istiyorum sen rx8 alırken s2k da alabilirdin onu mantıklı yazmışsın ama 2 tane alırdım mevzularına girince şimşekleri üzerine çekmişsin

hayat zevklerden ibaret sonuçta banada en hard spor araba mini geliyor mesela yol tutuşu,direksiyon hisleri,orjinalden bile beton gibi sert oluşu ama ep3 ctr ı olan arkadaşlarım minide spor arabamı asıl spor araba bu diyordu biniodum ctr a allah allah nesi bunun şimdi spor araç diyordum (düzde hızlı ctr onu kabul ediyorum)

yani sonuçta bir bayanı bile beğendiğinizde diğer bir arkaşıınız beğenmeyebilir ,ama sonuçta bir kalıp vardır atıorum manken ölçülerinde olmak ,aslında o ölçülere yakın olanın kesin beğenilmesi lazmdır ama öyle olmaz beğenmeyen beğenmez zevk meselsi
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rx-8 torksuz kabul 211 tork bak s2000'de de tork yok oda 208 nm sanırım nasıl olcak bu tork ?

Tork eğrisi vs bunlarda etken geldiği powerband Rx-8 212 torku 7000-8000 de alıyorsa hacimli bir otomobilde mesala aldığın tork daha alt devirlerdedir o yüzden bmw seviyorsun belkide tercih meselesi saygı duyarım.
    Bmw sadece bi örnek s2000 hafiflik ve devirden aslında kazanmakta pist zamanlamasıda bu yüzden iyi bi arac bmw tercih etmem alt devir tork dışında başka sebepleride var
    ama şuan s14 var ve gayet memlunum parca sıkıntım yok yedek parça niyetine aldıgım araba mevcut neyse rx8 r3 bulursam deniyecem husisi

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berk 106 bn tlye krediyle mal oldu dedin 2 tane s2k alirim dedin? Dogru 100 satilan s2k da var 150 000 tl maliyeti olanda 100 e 3 tane rx de geliyo bu arabasina gore degisir rx s2k nin iki kati olculerinde dedin oda tutmadi bikere rx8 spor arac degil tamam recaro koltuk bose bbs ivir zivir mazda fd3 yapti bir kisi cikip yok vankel cok yakar sole gitmiyo diyebilir mi? Hayir icnde teyp zor var arabanin bugun sfir cikan en dadik arabada ekran var s2k da hic bise yok 2005 modeli 70 ediyo bugun 2010 model r3 ile ayni simdi 10 sene sonra kimse r3 te bbs var recaro var zaten bakmicak ama sorun su mazda rx 7 den sonra 8 de hayal kirikligi yasatti beklentiler yuksek nasilki hondadan beklenti yuksek bugun fn2 type r cikti tepki aldi yeni cikicak civic belli simdi honda s2k nin yenisini cikarsa ve hayal kirikligi olsa kimse yine o recaroya bbs e bakmaz arz talep meselesi 2 farkli arac 2 farkli surus zevki bn r2 de r3 de surdum s2k da bilmiyorum s2k kullandin mi ama kullanmadysan mutlaka kullan

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senin lafı cımbızla alıp istediğin kısmı seçip cevap vermene açıkcası kıl oluyorum neden mi ? işine gelen tarafıyla ilgileniyorsun hep polemik yapıyorsun..

Ben neyi anlatmaya çalışıyorum sen neyi ima etmeye çalışıyorsun ?

s2000 konusunda niye konuşmayacaksam sen Rx-8 konusunda ne arıyorsun sende burada konuşma o zaman bu nasıl zihniyet bu işte problem burada fanatiksin kardeşim kabul et konuşma s2000 konusunda diyecek kadar bu araçtan insanları soğuttunuz gına geldi sizden bırakın şu arabaların yakasını..
    Elimden geldigince soylediklerinizin hepsine cevap vermeye calisiyorum, atladigim kisim olursa hatirlatirsaniz oralarida itina ile doldururum...

Kapilar 100 kilo dediniz 20 kilo ciktilar...

Aerodynamic olarak kotu dediniz birak kotu olmayi daha iyi cikti...

Araba NA sekilde 300hp olabiliyor diyorsunuz, ornek verdiginiz araba Panspeed firmasinin pist araci, kac tane son kullanici var 300hp NA makineli ?

Agir diye yurumuyordur belki dediler araba s2000'den 125 degil 40 kilo daha agir dediniz....

231hp degildir belki dediler fazlasi var eksigi yok diyorsunuz...

Ben Rx8 konusundayim cunki Rx8 almak istiyorum, bu yaz belki deneriz arabalari. Ben size S2000 konusunda konusmayin isterseniz dedim cunki konusursaniz daha cok batarsiniz, boyle birsey olmasini ben istemem, kendimi sizin yerinize koydum, dahada rezil olmanizi istemedigim icin boyle soyledim...

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnan type R alan adam s2k alan adam rx alanda cooper S alanda gitsin diye alir type R alicagina normal civic e biner cooper S alicak adam cooper a biner neden millet 2 katini verip m3 aliyo 400 beygir var aman tipi guzel 200 kossa yeter mi diyo ?? Neden rx i yurutmeye calisiyosun kabul et cunki bu kadar yakiskli bi araba gitmelide adim Aren buarada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drahte sen internetten kafana göre sitelerden her aldığın bilgiye inanıyormusun ? Ben neden rezil olayım sen donanımhaberde yazdıklarınla meşhursun senden almam tahtını merak etme sen kantarla kapıları tarttın mı hep internet başndan cevap veriyorsun..
    Ben hesabini veremeyecegim birsey yazmadim bugune kadar, keza sende artik birsey idda edemedigine gore sanada yazacaklarimizi yazmisiz, ogreneceklerini ogrenmissin demektir...

Yazdigim sitelerin linklerini paylasirim, kaynaklar mumkun mertebe guvenilir olur, guvenilir olmasa dahi kaynagi paylasirim, sen neye istinaden kapilarin 100 kilo oldugunu soyluyorsun ? Tartin mi ? Tartigini sanmiyorum, peki sen nerde okudun ozaman ? Getir bakalim, oyle kapilar 100 kilo yazmakla olmuyor...

Her arka kapini actiginda sasir bundan sonra, nasil 50kiloluk kapiyi tek elimle aciyorum diye...

Bu arada arka kapi aliminyumdanmis, o yuzden bu kadar hafif...

It says that Nobuo Katabuchi (chief of designing) came up with the bold idea of a rear hinged door, to shorten the length by 15cm and save 10kg. and I'm sure he didn't take all the credit, just as the chief. also added that the rear door was made from aluminum which is 1/3 lighter and they used a new welding technology to make it happen...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir Allaha ikide Adalet'e hesap veririm senin gibi forumda kendimi kanıtlayacak kadar hayatta başarıslık veya seks hayatı vasat bir adam değilim bak arabayı kaç paraya aldığımı yazacak kadar rahat adamım beni tanıyanlarda biliyor sen gelmiş Hakim gibi burda huküm veriyorsun habire sen kimsin ? kim kime ne hesabı verecekki burada yargılayıcı yüce bir efelikle yaklaşıyorsun..Tartsam dahi güvenmezsin çünkü sen yazılı bilgilere dayanarak konuşuyorsun anlatabiliyormuyum hazırcısın araştırmakla hazırcılığı ayrı kefelere koy tart öyle 20 kg çıktı de saygı duyarım.Bunlarıda geçtim konuyu hep yokuşa sürüyorsun senin tarzın bu olsa gerek böylece karşındakini haksız çıkartıp alkışları toplayacaksın hadi gene iyisin +rep sana arkadaşım..

Kapıların nasıl tasarlandığı ve nasıl basit açılacağı şekilde tasarlandığı ve hazırlandığı videosunu Rx-8 konusunda paylaşmıştım araştırrısan nasıl kapandığı video'da anlarsın nasıl kapandığını..
    Seks hayatinda basarili oldugunu hepimiz gorduk merak etme. Bu gece yaptiklarin bu forumdaki insanlar icin hem hayret hemde ibret alinicak cinste, ama herkezin cinsel kimligine saygi duyuyoruz...

Anladigim kadari ile sen okumakta zorluk cekiyorsun keza ben kendi adima; "Ben hesabini veremeyecegim birsey yazmadim bugune kadar" dedim, senden hesap vermeni bekleyen yok, sadece okudugunu biraz daha iyi okusan yada anlasan kafi...

Tartsan neden guvenmeyeyim ki ? Ama kaynaklar 20kilo derken 100kilo iddan varsa gel beraber tartalim, gercekten yapalim bunu, gel bu hafta sokelim kapilari tartarlim, sonra denemeyece cikariz, bakariz arabalar ne kadar gidiyor....

Kapilar ne kadar basit acilsada 50 kiloluk kapilari acmak kolay olmasa gerek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen hala arabaları deneyelim diyebilecek kadar başka Dünyalardasın neyi deniyceksin arabanın kapasitesi belli değil mi ? Sen en son Turbo m3 konusunda yazıyordun fln onla dene belki geçersin ama beni geçince mutlu olucaksan hayır işliyim geç,yüzündeki tebessüm bana yeter.

İyi geceler.
    Arbalarin kapasitesi belli tabikide, ama herkezin soyledigi farkli, gercekten amaciniz yapici olmak ise getir bone stock - bolt on - cok dolu 3 tane Rx8, bunlarin karsisinada denenecek araba koyalim, dynoyada cikalim en son kantara gidelim arabalari tartalim bu konu kapansin...

Simdi aynisi S2000 vs E46 M3 Cabrio icinde soylendi, birileri M3 hizli dedi, birileri S2000 cok dolu dedi girtlak dedi, M3 pert dediler ama konu sakiz oldu gitti, arada birileri gine S2000 ile M3 geciyor, kimi M3 S2000leri don lastigi yapiyor, neler oluyor belli degil...

Ayrica ben "deneme" meraklisi biri degilim, foruma deneme videolari koyan sizsiniz, ben degilim, bu denemeler ustunden birseyler idda edende sizsiniz, ben degilim, siz denedik gectim derseniz insanlar gayet tabiki bir daha deneyin ozaman deme hakki olucaktir...

Konuyu baska yerelere cekmeye gerek yok, baskasinin dildosu ile yataga girmek sizin gibi inanilmaz seks hayati olan birine yakismiyor...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ThUnDeRbErK

Resmi rx8 avukatı. Sabırla her mesaja cevap vermeniz takdire şayan.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent önce gezi zamanı musait olamadım çünkü organizatörlerden biri bendim telefon elimde musait değildim kusurada bakma böyle düşündüysen..

2. olarak tanımadığım insanları yalnış anlamakta haklıyım sizli bizliyken konu ne içiyorsana geliyorsa pardon arkadaş derim yaşı ne olursa olsun bana bir hakkı geçmeyen kimseye yaşı büyük diye müsamağa gösteremem o zaman şamar olanı olsun herkes büyükler konuşsun biz susalım yada onun gibi birşey olur bu anlatabiliyormuyum bende ters birşey yazmadım okuyanlar farkeder.

Ne araç tercih edersen et zevkine kalmış açıkcası beni hiç enterese etmez alacağın aracı herkes övüyor diye alacağıma ben genede bir inceleyip karar veririm görmeden incelemeden karar vermek doğru gelmiyor bana.
    Güzel kardeşim sen ne yazdığınıda hatırlamıyorsun. Ben sana ne içtin diye yazdım sen kalktın bana basitsin yazdın. Hakaret ettin farkında değilsin. Normalde tanımasam dümdüz ederim hadi oğulcan var daha önce gördük dedik bişey demedim üslubuna dikkat et dedim.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)