User Tag List

Sayfa 2/14 İlkİlk 123412 ... SonSon
264 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Rx8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen Alper abim dun aksam ben ciktim atasehire s2k yla denedim saskinlik yaratmaya devam abi
    ben bursadan bugün geliyorum bi Kurteze uğramam gerek. Bi baktırıcam sorun olmazsa akşama çıkalım. Fuatla Gökhan a da sözüm var.Senin canafar da fenalarda.
    IN BOOST WE TRUST

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berk cikar bu aksam bi rx8 gelsin emg cooper la bkm s2k yi indirsin lutfen var mi bole bi araba suan elinizde? S2k kemalin arabasi tek bir araci kistas almayin zh en iyi yuruyen degil mi en iyi yuruyenlerden biri bkm s2k vidyoyu izledin mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz ezmiyoruz rx8 sevdigimiz bir arac fakat hep bi s2k gecme sevdasi var rx lerde benm aracimda vida sokuk degil suan fakat 2 adet recaro aldim max 10 kg hafifler deniriz yaptginiz gelistrmlerden once ve sonra olarak aradaki farki ve eksikleri gorursunuz

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx8 sahipleri çok sabırlı insanlarmış bir kaç konudan beri bunu hissediyorum.

ben s2000 geçiyoruz geçtik v.s. yazılarını hiç okumadım ama uğradıkları muamele bu
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her rx8 veya s2000 konusunda bu araçların birbirleriyle kıyaslanmalarını okumaktan baygınlık geldi
    Berk arkadaşım boşver Weight reduction ı falan standart halde rx8 s2000 i geçebilirmi?Geçemez ikisinede filtre egsoz yapsan yine geçemez Eşit güçlerde rx8 in s2000 i geçmesi mümkün değil.Birine ağırlık koyalım diğerinin ağırlığını azaltalım falan saçma..Atmosferik olarak rx8 in önü daha açıktır bişey demem yaparsın geçersin s2000 stroker falan yapmadan atmosferik güç alman zaten zor.Makyajlı rx8 s2000 den güzel bence.Yakın güçlerde,orjinal kilolarda rx8in geçmesi pek mümkün değil arada oldukça fark var..

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz best motoring izleyen bir insanız s2000'in pist dahil her yerde rx8'i geçtiğini görürsünüz. Rx'in tek avantajı daha büyük bir yaşam alanı sunması.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yaşam alanı sunduğuna katılmıyorum , 186 boyum var ve kafam kapının ustundeki tutamaç yerine vuruyodu ama süper albenili bir araba

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    dünyanin en hizli arabalari hondalar daha honda gecebilen araba üretilmedi sadece 2.korna'da basmistir anca öyle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bişi içmiyorum Rx-8 in S2000 tutunması zaten arada güç farkı var arkadaşım ...

S2000 198 whp 240 hp krankta

Rx-8 180-190 whp 231 hp krankta

Mtk diye bir araba yok MTZ nickli yani oğulcandan bahsediyorsun sanırım onun aracı ZH plaka...

Tutunmasından bahsediyorsak baz aldığımız deneme gününden bahsediyorum siz o gün yoktunuz videosu var izlemediniz sanırım 2 kişi ile iken Rx-8 tek kişi kafa kafa yürüyorlar siz neden bahsediyorsunuz...

BORKED

Fakat Tek kişi s2000 geçiyor ben iddaa hiç birşey etmiyorum siz arabaya kapasitesiz diyorsunuz çok basitsiniz size ben ne diyebilirim birşey içiyormusun mu demeliyim nasıl bir uslubtur bu..
    Arkadaşım ağzını topla ettiğin laflara dikkat et tadımız kaçmasın. Oğulcana sor benimle denediği zaman ne oluyor o sana anlatsın. Ağırlıksa benim arabam sizinkilerden ağır.
    IN BOOST WE TRUST

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde polemiklere tartışmalara girmeyi hic sevmem ama duzeltmek istedigim 2 nokta var

Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz best motoring izleyen bir insanız s2000'in pist dahil her yerde rx8'i geçtiğini görürsünüz. Rx'in tek avantajı daha büyük bir yaşam alanı sunması.
    Top Gear Track lap records - FastestLaps.com

Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dünyanin en hizli arabalari hondalar daha honda gecebilen araba üretilmedi sadece 2.korna'da basmistir anca öyle..
    Buda umarım espri amaclı bir yorumdur yoksa talihsiz olmus

Bunlar dısında Alper abide, Aren de cok sevdigim 2 insandır 2sinin araclarıda maşallah cok iyi yurumektedir 2side beni geciyor, Ama boylesine basit seyler icin gerilmeye gerek yok lutfen RX-8 ile ilgili acilan her konu gibi buda amacından sapıp gerginliklere sahne oluyor bence RX-8 bu forumdan yasaklansın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oğulcan o yanında yazan vW very wet demek. Bende videosu mevcut. RX8 kuruda S2000 deli yağmur altında test edilio.
    IN BOOST WE TRUST

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde polemiklere tartışmalara girmeyi hic sevmem ama duzeltmek istedigim 2 nokta var

Top Gear Track lap records - FastestLaps.com

Buda umarım espri amaclı bir yorumdur yoksa talihsiz olmus

Bunlar dısında Alper abide, Aren de cok sevdigim 2 insandır 2sinin araclarıda maşallah cok iyi yurumektedir 2side beni geciyor, Ama boylesine basit seyler icin gerilmeye gerek yok lutfen RX-8 ile ilgili acilan her konu gibi buda amacından sapıp gerginliklere sahne oluyor bence RX-8 bu forumdan yasaklansın
    imzam ve yazdigim cümle beraber bakilirsa ne amacla yazildigi ortaya cikiyor..

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapma ya bizim en son denemelerde 2kişiye tek kişi s2000'le yürüyebiliyor nedense ?
    Her s2000 bir degil, her sofor ayni degil, bir ornek bu sekilde genellestirelemez, ben S2000'le baska S2000'e 6 boy aciyorum mesala....

Rollinglerde kimin hangi seritten bastigi, kimin lastiginin ne durumda oldugu, hava sicakligi, pilotaj bunlar hep onemli faktorler....

Rx-8 atmosferik şekilde üzerinde weight reduction yapıldığı zaman çok hızlı bunu iddaa ediyorum,Japonya'da yapılan bir çok araba var hepsi kuru halde 1000 kg civarına rahat şekilde düşüyorlar..
    Bir arabadan 400kg atmak kolay mi ?

Alin size 1265kg Rx8;

{ FS } RX-8 Koni Challenge Race Car - RX8Club.com

Buraya getirip dikis saseli, girtlagina kadar soyulmus, kapilri fiber Rx8 getirecekseniz getirmeyin, illa bir tane 1000kg araba koyacaksaniz kac paraya mal oldugunuda belirtinde anlami olsun...

S2000 198 whp 240 hp krankta

Bu dogru degil

Ikinci olarak neden Rx8 180-195hp de S2000 fix 198 hp ?

Sizin rakamlarinizin dogru oldugunu kabul etsek dahi durum su sekilde oluyor;

S2000 193 - 203hp whp 240 hp krankta

Bakin 193 - 203 whp yazmak ile 198whp yazmak arasinda fark var, ve surekli bunu yaparsaniz olmaz, ufak ufak baraji topa yaklastiriyorsunuz, hot diyene kadar ilerliyorsunuz, biraksak topun onune gececeksiniz...

Rx-8 sahiplerinde s2000 geçme sevdası olsa bana bu araç krediyle 106 bin tl'ye mal oldu 2 tane s2000 alır binerdim yani konuşmaya hiç gerek yok..
    106 liraya 2 tane S2000 aliyorsaniz 3 tanede Rx8 aliyorsunuz...

Rx8 bana 106K liraya mal oldu ne demektir ? Vade farkini nasil arabanin degerinin ustune koyarsiniz anlamiyorum, keza bu yuzden sizinle fikir alisverisinde bulunmak sacma....

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi teneke için birbirinizi kırmayın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın sizli bizliyken hangi resmiyetle yaklaşıyorsunda bana '' ne içiyorsunuz '' diye hitap edebiliyorsun burası tartışma ortamı değilde ne içicem kardeşim,yani ne demeye çalışıyorsun ? basitsiniz derim tabiki konu ile alakasız şekilde giriş yapıorsunuz.İçmek fiil'inin konumuzla alakası ne yüzünede söylerim Allah korkusu var bende senden niye korkayım bırak bu muhabberleri..

Rx-8 Rx-8 diye atlarım tabi bilmeden yazıyorsunuz halada devam ediliyor bu araba çok yakabilir ama sanıldığı kadar yavaş değil onu izah etmeye çalışıyorum bir s2000'le tutunarak yürüyebilecek kapasitede gerisi sağlam cüzdana kalmış..

Turbomuz yokki büyütelim yazılım değiştirelim kolay şekilde güç alalım bu arabalar böle ben bunu izah etmeye çalışıyorum başından bu yana Rx-8 Rx-8 diye atlama sebebim bu ben büyüklere saygısızlık yapmam kesinlikle ama konu çok yalnış anlaşılıyor be buda sürekli cevap vermeme konuyu hit haline ve insanlara itici geliyor bence kimse kimseyi kırmasın sizde çok sert uslubunuzdan ve atar gider dolu cümlelerinizden uzak durun,iyi geceler.
    Ya hala bilmeden yazıyorsunuz diyorsun. Paşam sen kundaktayken yani daha kısa pantalon giymiyorken ben arkadaşımın RX7 sini kullanıyordum 90 senesinde. RX8 Türkiyeye geldi sevindim ama sonra motorlar kırılmaya başlayınca üzüldüm. kırılma nedeni servisler o konuda haklısın ama servis hata yapmaz heralde diye düşünüyorduk. Oğulcan ı tanıyorsun sor bakalım onun arabası hakkında ona ne iltifatlar ediyorum. Yol tutuşu güzel şekli güzel kullanması çok zevkli ama yeteri kadar hızlı değil. Hızlı değil derken FD ya da FC efsanesi gibi olamaz RX8.
    IN BOOST WE TRUST

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes kendi bakış açısıyla yaklaştığı için ortam gereksiz geriliyor. Gerçekten gereksiz şu an dışardan bakılınca... Harcadığınız zamana yazık şunları yazmak için. Yani kimse kimseye yazışarak bir şey kabul ettirecek değil sonuçta.
    Her aracın kendine göre zayıf ve güçlü yönleri var. Stock olarak her aracın gideri belli. Para harcanınca her aracın yürüyeceği de ortada. Kiminde daha maliyetli olur kiminde daha ucuz olur... Herkes keyfince beğendiği araca binsin, karşı tarafı boklayarak bir yere varılacağı yok. Burada herkes arabasını alırken uzun uzun araştıran meraklı insanlar. Bir aracı seçtiyse kendince mantıklı olduğu içindir.. Konuyu açan arkadaşa yardımcı olmak adına bu aracın şu yönleri iyi şu yönleri kötü, eksiklerini kapamak için şunları yapabilirsin şeklinde yaklaşılır, kişisel tartışmaya gidilmez ise daha iyi olur diye düşünüyorum. Sidik yarışı kendinizi strese sokmaktan başka bir şeye yaramayacak...

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drahte sana tavsiye Rx-8 boş olarak kaç kg araştır öyle bana örnek göster sana tüyo vereyim arka 2 kapı 100 kg toplam bu sana fikir verir
    Telefondan yaziyorum kisa yazacagim, her biri 50 kilo olan kapiyi hangi insan acacak acaba ?

Ayrica kabamizdan konusmayalim en azindan guvenilir bir kaynak belirtelim, mesala

Weight of Stock/AfterMarket RX-8 Parts (Comprehensive List) - RX8Club.com

68lbs 6.8oz - Front Door Complete with Bose speakers
    34lbs 7oz - Rear Door complete except no window
    49lbs 8oz - Front Door w/out door panel, speakers, sail, speaker panel, window motor
    Arka kapilar sadece camlari haric 14.96 kilo cikti ne yapicaz simdi ? Belkide kaynak yanlistir ama 7 kat fark var sizin soylediginiz ile....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi teneke için birbirinizi kırmayın...
    Lutfen birkerede sosyal mesaj vermeyin sole konulara ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drahte sana tavsiye Rx-8 boş olarak kaç kg araştır öyle bana örnek göster sana tüyo vereyim arka 2 kapı 100 kg toplam bu sana fikir verir
    Berk şu forumda fikir vericeğin son adama fikir veriyosun murat bılmeden kabasından konuşmaz gerçektende 1 kapının 50 kg olması bıraz komık oldu en ıyısı sız bı rx cıkartın N/A haftaya cumartesi deneyelim burdan tum rxlere gider

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)