Berk cikar bu aksam bi rx8 gelsin emg cooper la bkm s2k yi indirsin lutfen var mi bole bi araba suan elinizde? S2k kemalin arabasi tek bir araci kistas almayin zh en iyi yuruyen degil mi en iyi yuruyenlerden biri bkm s2k vidyoyu izledin mi?
Biz ezmiyoruz rx8 sevdigimiz bir arac fakat hep bi s2k gecme sevdasi var rx lerde benm aracimda vida sokuk degil suan fakat 2 adet recaro aldim max 10 kg hafifler deniriz yaptginiz gelistrmlerden once ve sonra olarak aradaki farki ve eksikleri gorursunuz![]()
rx8 sahipleri çok sabırlı insanlarmış bir kaç konudan beri bunu hissediyorum.
ben s2000 geçiyoruz geçtik v.s. yazılarını hiç okumadım ama uğradıkları muamele bu![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Her rx8 veya s2000 konusunda bu araçların birbirleriyle kıyaslanmalarını okumaktan baygınlık geldi
Berk arkadaşım boşver Weight reduction ı falan standart halde rx8 s2000 i geçebilirmi?Geçemez ikisinede filtre egsoz yapsan yine geçemez Eşit güçlerde rx8 in s2000 i geçmesi mümkün değil.Birine ağırlık koyalım diğerinin ağırlığını azaltalım falan saçma..Atmosferik olarak rx8 in önü daha açıktır bişey demem yaparsın geçersin s2000 stroker falan yapmadan atmosferik güç alman zaten zor.Makyajlı rx8 s2000 den güzel bence.Yakın güçlerde,orjinal kilolarda rx8in geçmesi pek mümkün değil arada oldukça fark var..
Biraz best motoring izleyen bir insanız s2000'in pist dahil her yerde rx8'i geçtiğini görürsünüz. Rx'in tek avantajı daha büyük bir yaşam alanı sunması.
.
ben yaşam alanı sunduğuna katılmıyorum , 186 boyum var ve kafam kapının ustundeki tutamaç yerine vuruyodu ama süper albenili bir araba![]()
dünyanin en hizli arabalari hondalar daha honda gecebilen araba üretilmedi sadece 2.korna'da basmistir anca öyle..
Normalde polemiklere tartışmalara girmeyi hic sevmem ama duzeltmek istedigim 2 nokta var
Top Gear Track lap records - FastestLaps.com
Buda umarım espri amaclı bir yorumdur yoksa talihsiz olmus
Bunlar dısında Alper abide, Aren de cok sevdigim 2 insandır 2sinin araclarıda maşallah cok iyi yurumektedir 2side beni geciyor, Ama boylesine basit seyler icin gerilmeye gerek yok lutfen RX-8 ile ilgili acilan her konu gibi buda amacından sapıp gerginliklere sahne oluyor bence RX-8 bu forumdan yasaklansın![]()
Oğulcan o yanında yazan vW very wet demek. Bende videosu mevcut. RX8 kuruda S2000 deli yağmur altında test edilio.
IN BOOST WE TRUST
Her s2000 bir degil, her sofor ayni degil, bir ornek bu sekilde genellestirelemez, ben S2000'le baska S2000'e 6 boy aciyorum mesala....
Rollinglerde kimin hangi seritten bastigi, kimin lastiginin ne durumda oldugu, hava sicakligi, pilotaj bunlar hep onemli faktorler....
Bir arabadan 400kg atmak kolay mi ?
Alin size 1265kg Rx8;
{ FS } RX-8 Koni Challenge Race Car - RX8Club.com
Buraya getirip dikis saseli, girtlagina kadar soyulmus, kapilri fiber Rx8 getirecekseniz getirmeyin, illa bir tane 1000kg araba koyacaksaniz kac paraya mal oldugunuda belirtinde anlami olsun...
Bu dogru degil
Ikinci olarak neden Rx8 180-195hp de S2000 fix 198 hp ?
Sizin rakamlarinizin dogru oldugunu kabul etsek dahi durum su sekilde oluyor;
Bakin 193 - 203 whp yazmak ile 198whp yazmak arasinda fark var, ve surekli bunu yaparsaniz olmaz, ufak ufak baraji topa yaklastiriyorsunuz, hot diyene kadar ilerliyorsunuz, biraksak topun onune gececeksiniz...S2000 193 - 203hp whp 240 hp krankta
Rx-8 180-190 whp 231 hp krankta
106 liraya 2 tane S2000 aliyorsaniz 3 tanede Rx8 aliyorsunuz...
Rx8 bana 106K liraya mal oldu ne demektir ? Vade farkini nasil arabanin degerinin ustune koyarsiniz anlamiyorum, keza bu yuzden sizinle fikir alisverisinde bulunmak sacma....
Ya hala bilmeden yazıyorsunuz diyorsun. Paşam sen kundaktayken yani daha kısa pantalon giymiyorken ben arkadaşımın RX7 sini kullanıyordum 90 senesinde. RX8 Türkiyeye geldi sevindim ama sonra motorlar kırılmaya başlayınca üzüldüm. kırılma nedeni servisler o konuda haklısın ama servis hata yapmaz heralde diye düşünüyorduk. Oğulcan ı tanıyorsun sor bakalım onun arabası hakkında ona ne iltifatlar ediyorum. Yol tutuşu güzel şekli güzel kullanması çok zevkli ama yeteri kadar hızlı değil. Hızlı değil derken FD ya da FC efsanesi gibi olamaz RX8.
IN BOOST WE TRUST
Herkes kendi bakış açısıyla yaklaştığı için ortam gereksiz geriliyor. Gerçekten gereksiz şu an dışardan bakılınca... Harcadığınız zamana yazık şunları yazmak için. Yani kimse kimseye yazışarak bir şey kabul ettirecek değil sonuçta.
Her aracın kendine göre zayıf ve güçlü yönleri var. Stock olarak her aracın gideri belli. Para harcanınca her aracın yürüyeceği de ortada. Kiminde daha maliyetli olur kiminde daha ucuz olur... Herkes keyfince beğendiği araca binsin, karşı tarafı boklayarak bir yere varılacağı yok. Burada herkes arabasını alırken uzun uzun araştıran meraklı insanlar. Bir aracı seçtiyse kendince mantıklı olduğu içindir.. Konuyu açan arkadaşa yardımcı olmak adına bu aracın şu yönleri iyi şu yönleri kötü, eksiklerini kapamak için şunları yapabilirsin şeklinde yaklaşılır, kişisel tartışmaya gidilmez ise daha iyi olur diye düşünüyorum. Sidik yarışı kendinizi strese sokmaktan başka bir şeye yaramayacak...
Telefondan yaziyorum kisa yazacagim, her biri 50 kilo olan kapiyi hangi insan acacak acaba ?
Ayrica kabamizdan konusmayalim en azindan guvenilir bir kaynak belirtelim, mesala
Weight of Stock/AfterMarket RX-8 Parts (Comprehensive List) - RX8Club.com
Arka kapilar sadece camlari haric 14.96 kilo cikti ne yapicaz simdi ? Belkide kaynak yanlistir ama 7 kat fark var sizin soylediginiz ile....68lbs 6.8oz - Front Door Complete with Bose speakers
34lbs 7oz - Rear Door complete except no window
49lbs 8oz - Front Door w/out door panel, speakers, sail, speaker panel, window motor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)