Bayramımız kutlu olsun.
van bahanesiyle kutlamaların iptal edilmesini kınıyorum pist seriatciler ! cumhuriyete leke süren yobazlar!
ATAM İZİNDEYİZ !!!
Ben yardım etmedim vicdanımda çok rahat. Yapılan yardımlar biyerde toplanır ihtiyacı olana göstermelik dağıtılır, birazı yağma edilir, birazı da çalınır. Geri kalan da dağa gönderilir..!
Ben bu vatanı seviyorum diyen herkesin bayramı kutlu olsun. Allah vatanımızı milletimizi korusun.
ben bayraklarımı haLâ sökmedim. ben yarın nereye gidersem gideyim bayraklarımla dolaşıcam.
allahtan tek dileğim şu adamlara ölmeden önce dünyada büyük büyük en büyük acıları yaşatsın şu başımıza geçenlere. artık akp chp ayrımıda yapmıyorum alayına bu acıları yaşatır inşallah. devlet adamı olupta vatanına sahip çıkan bir tane adam kalmadı. insanımız ne kadar yanlış insanları başımıza getiriyor.
Atam sen söyledin bize olacakları bunlara karşı dikkat edin dedin ama insanımız sadece medyaya kanarak oy verir oldu. Medyanın beyin yıkmasına engel olamadık. Kusurumuza bakma sahip çıkamadık emanetine ama elimden geleni yapacağım. inş. benim gibi düşünenler birleşirde emanetini kurtarabiliriz.
Senden çooooooook özür dilerim ATAM.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Aslında yazacak çok şey var ama sadece şunu yazayım artık her ne sebeple olursa olsun ANITKABİRE gidicek ATAMIN huzuruna çıkıçak yüz bulamıyorum kendimde...
Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Bukadarmı allahsızsınız lan? Bukadarmı vicdansızsınız? Bukadarmı dinsizsiniz? Ülke sizin için seferber oldu bee..! Küçücük öğrenciler ceplerindeki harçlıkları verdiler..! Millet yiyeceğini, içeceğini, giysisini, paylaştı sizinle..! Ülkem şehitlerini kaybetmenin üzüntüsünde bile sırt çevirmedi size..!
Allah belanızı versin inşallah en yakın zamanda. HAİNLER..!
bayramımız kutlu olsun..
nice bayramlara...
ya niyetim siyasete girmek falan deil, şuan çok fena halde sinirliyim.
En çok koyanda şu o.ç fetocu tayfasının ohh be ipler bizim elimizde, istediğimiz oluyor demesi.
Kördür bizim millet, analarından içtikleri sütü burunlarından getirseler başbakana güveniyoruz derler başka bişe demezler Allahın belaları...
Ne zmn başımızdan s.ktirolup gidecek şunlar![]()
bayraklarımızı asmaktan başka çaremiz yok sanırım.kutlu olsun.
bu sene bende onlara inat daha çok kutluyorum.. cumhuriyetimizi kuranları başta ulu önder ATATÜRKÜmüzü dualarımızla ve saygıyla anıyorum
....Cumhuriyetimiz öyle zannolunduğu gibi zayıf değildir. Cumhuriyet bedava da kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık. İcabında müesseselerimizi müdafaa için lâzım olanı yapmağa hazırız.
KEMAL ATATÜRK
"88.yılda bir ilk !
ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi !
ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi !
Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi !
1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depriminde iptal edilmedi!
... 28.Ekim.2011 TÖRENLER İPTAL EDİLDİ...."
fazla söze gerek yok,
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Artık doğal afetler bile siyasetçilerin minaresinin kılıfı oldu.. Diyecek başka bir şey yok.
Bayramımız Kutlu Olsun.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Yazıklar olsun . . .
Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız , bazı kesimlere inat.
Ne Mutlu Türküm Diyene !
Bir Cumhuriyet ve Atatürk genci olarak yüce Türk halkımızın Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum...
İnadına Cumhuriyet İnadına Atatürk...
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)