Böyle bir günde doğduğum için hep şanslı olduğumu söylerim..
Ellerine bahane geçti ve iptal ettiler çok yazık..Herşey beklenir artık şaşırmamak lazım..Edilecek okadar çok küfür varki ama etsek neye yarar.Hepimizin bayramı kutlu olsun.
Saat: 00:00 29 EKİM 2011
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Madde 1 - Türkiye Devleti bir CUMHURİYETTİR...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENLERİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Yazıklar olsun. Artık yeter böyle hükümetin a.q nedir bu ya şakamı.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
herkesın kutlu olsun
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Mustafa Kemal Paşa deselerki bana sen canının ver atan geri gelicek bir saniye düşünmeden veririm. Cumhuriyet Bayramı nın anlamını idrak edemeyen bunu bir karnaval olarak gören cahil cühela insanlar yüzünden kurduğun Türkiye Cumhuriyetini yarın sokaklar eskisi gibi coşkuyla kutlıyamıcaz. Allah a dua ediyorumki, o kahpe vatan hainleri, bayrağa rengini veren o kırmızı kanla boğulurlar inşallah.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Bu tür bayramlarda en çok ülkeyi bölmek isteyen gerizekalı topluluklara gülüyorum olmayan devletleri için mücadele ediyorlar gerçekten kötü bir durum olsa gerek
Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!
Bu arada google en iyisini yapmış yine
![]()
Mesajlara bakmadan yazmak istedim bu gunun anlami unutulmasin neolur .
Bu vatani bize emanet eden Atamiz Gazi Mustafa Kemal Ataturk un ruhu huzur bulsun bu vatanin evladi olan bizler insallah 1 5 10 sene sonrada olsa bu vatana refahi huzuru duzeni mutlulugu getirirz insallah .
Ayrica bu vatan icin askerligini yapan tum yigitlerimizden Alllah razi olsun, kanini doken tum gazilerimizin Allah yardimcisi olsun , ayrica vatan topragi icin canini vatan topragina vermis olan tum sehitlerimizden Allah razi olsun hepsinin mekani Cennet olsun insallah...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Tum milletimizin Cumhiriyet bayrami kutlu olsun.. Ins ileride kutlayacak bir Cumhuriyetimiz kalir...
Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun beyler,
"Cumhuriyeti bizler kurduk O'nu yaşatacak olan sizlersiniz"
M.Kemal ATATÜRK
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Hernekadar uzaklarda da yasasam, sevmesemde yonetim seklimizi utanmadim hicbirzaman Turk oldugum icin. Her zaman gurur duydum ve ovundum turklugumle. Sesimi, ne kadar gururlu oldugumu herkes duysun diye yazdigim tum portallarda This is the greatest day making the 88th year of our Republic. As a proud member of the great Turkish nation, I feel the deepest joy and excitement for having achieved this happy day. How happy is the one who says " I ** TURK dedim... Burdan da soylemek istiyorum, Hayatta oldugum surece Atamin izinden gdecegim ve vatanimi bolmeye calisanlara asla izin vermeyecegim . Her ne kosulda olursa olsun NE MUTLU TURKUM DIYENE !
Tüm TÜRK halkının bayramı kutlu olsun...
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene..
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." -
Mustafa Kemal Atatürk
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)