resmi surum suan en son 2.3.6 ics'yi sızdırıyolar habire deniyoruz zaten10numara olcak
ics'nin stabil bi surumu bu arada suanda mevcut.
I9100XXLP2 ics 4.0.3
I9100XXLP2 Samsung Galaxy S 2 Android 4.0.3 - YouTube
- K -
________
Dr.Ecu
VİSİONary siyah ekranda takılıp kalıyor meger downgrade yapmam lazımmış.. oda çok kasıntı ya komut işlemi falan yapıyorsun.. yokmu anadolu yakasından bir arkadaş bir araya gelsekde bana göstererek custom rom yüklese.. yimek ısmarlarım bende ona![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
arkadaşlar bende android dokunmatik bi telefon istiyorum bütce1,500tl sıfır almayı düşünüyorum sizce ne almalıyım ıphone hariç herkesde varr farklı olsun istiyorumm...
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
s2 tavsiye edilir o bütçeye..
Galaxy SII
HTC Sensation XE ve ya XL (beats versiyonu bunlar)
Motorola Razr
Motorolayı araştırdık arkadaşım alıcak diye pil ömrü ve karbon-kevlar yapısı parayı alır![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İncecik
Büyük Ekran.
Adam olana 2 sebep çok bile.He bide Android özgürlüktür.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaşlar , şimdi ben 3 boyutlu çizimleri panaromik alıyorum , sonra o panaromiği başka bi programda .mov uzantılı bi dosya haline getirip ; bilgisayarda quick time da içinde dört dönebiliyorum.Sanal tur gibi bişey.Panaromik foto.
Bu izlemeyi androidde yapabileceğim ; .mov uzantılı dosya açan quicktime türevi bi program mevcutmu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)