Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Demin telefonu 3g baglantiyla guncellemeleri kontrol et kismindan 4.1.1 e yukseltm hakkaten bir hizli geldi telefon)
74 model sehpa...
hocam öncelikle 4.1.2 yüklediğiniz için geçmiş olsun daha hazır olmayan ve doğru düzgün çalışmayan bir rom kurmuşsunuz
android cihazlarda downgrade yapmak için geriye dönüş yapacağınız rom un 3 parçalı
yükleme dosyasını bulmanız gerekiyor ve tabiki pit dosyasınıda bulmalısınız
3 parçalı dosyayı yükledikten sonra muhtemelen cihazınız yine açılmayacaktır daha sonra recovery moda girerek cihazı wipe edin tekrar download moda geçerek 3 parçalı romu birdaha yükleyin ve mutlu son![]()
Artik baska bahara diyorumyapar umarim ama bu bile bence gayet iyi cok arada kalmistim guncelleme yapmala yapmamak arasinda ama simdilik pisman olmadim ole diyim
![]()
74 model sehpa...
4.1.1 sana neden bu kadar geç geldi Falconetti ?
Ben buna geçeli 1,5 ay falan oldu sanırım, ofişıl olarak geldi ayrıca.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ya abi sirket bilgisayarini kullanarak kiesle yukleyemedim. Sonra usendimbugunde sansa guncellemeleri tarattim zort dedi 297.37mb lik guncelleme var yapimi dedi ? Bende yap amk dedim dunyam degisti
Sarj olurken ama nedense yukarda bildirim isigi bir kisik yanmaya basladi ona taktim simdi![]()
74 model sehpa...
Valla su anda %58 oldu 2 saatten beri sarj ediyorumdur ama ayni zamanda radyo dinleyin internetede baya giriyorumbnde merak icersindeyim nolcak bakalim
![]()
74 model sehpa...
Birazda dikkatli kullanarak 55 saat koydum ben
Sabah 7'de çıkarttım şarjdan, şuanda %87 ki elimi whatsapp'dan çekmedim sabahtan beri.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
koray abi 4.1.2 yükledinmi sen 4.1.1 mi kullanıosun hala
ben şimdi 4.1.2 polonya sürümünü indiorum deniycem bakalım note 2 gibi ekranıda 2 ye ayırıomuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)