Bunu yapman için "resmi" bir yol yok.
Sanırım htc xl için resmi olarak 4.1.2 yükseltmesi yayınlamayacak.
Daha önceki mesajında cyanogenmod'un linkini yollamıştın onu yükleyerek yükseltebilirsin.
Hatta biraz bakınınca 4.2 versiyonunu gördüm.
How To Update HTC Sensation XE/XL to Android 4.2 JellyBean CM10 ROM
talimatlar orada yazıyor zaten. kolay gelsin![]()
Tesekkurler mutlaka deneyecem
Bunlari yapmadan once s-off mu yapmam lazim ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bir siteden alıntı,
S3 Hala yok)
![]()
#KGdetanirlar
Uyandıran Alarm'ı kullanıyorum ben(https://play.google.com/store/apps/d...om.ttnet.alarm)
Siz uyanıp ekranda çıkan soruya doğru cevap vermediğiniz sürece durmuyor alarm tabi ki bunu alarm kurarken iptal etme şansınız da var.Uygulama resimlerinde farklı sorular görünüyor ama bende ya büyükten küçüğe yada küçükten büyüğe dizilecek 9 sayı veriyor memnunum ben tavsiye ederim.
Resimleri;
![]()
![]()
![]()
4.0.4 kullaniyorum guncelleyemedim diye sikayet ediyordum, 4.1.1 e gectik daha beter olduk.. Telefon suan can cekisiyor..
Sarj olma suresi de uzadi kesin ve net bir sekilde.. gece her zamanki saatte sarja biraktim, 7 saat sonrasinda %98 gosteriyordu ki eski surumde cok daha erken dolardi..
Sarj omrunde de bir gelisme gormedim..
Kisaca 4.1.1 den hic ama hic memnun degilim suan.
Galaxy ace kullanıyorum telefonun dahili hafızası baya düşük. Face, twitter, whatsup uygulamaları direk tel hafızasına kaydoluyor hafıza kartına nasıl geçirebilirim ?
Android sürümünüz 2.2 veya üstüyse Android Assistant o işi yapıyor,uygulama bende yüklü ama hafıza kartına taşıma işini hiç denemedim.
Uygulama özellikleri:
1- Batarya, hafıza, CPU performans görüntüleme
2- İşlem Yöneticisi (anlık işlemleri görüntüleyip durdurabilirsiniz)
3- Önbellek Temizleyici
4- Sistem Temizleyici (Tarayıcı, Pano, Market, Gmail, Google Earth ve Google Map geçmişlerini temizleyebilmenizi sağlar)
5- Pil tasarruf ayarları
6- Dosya Yöneticisi
7- Başlangıç Yöneticisi
8- Toplu Kaldırma (Uninstall)
9- Pil kullanım ayarları
10- Ses Kontrolü
11- Alarm
12- Başlangıç Saati
13- Sessiz Başlangıç
14- Sistem Bilgisi
15- Widget Desteği (hızlı başlangıç, kısayollar)
16- Uygulamaları hafıza kartına taşıma (Android 2.2 ve sonrası için)
17- Toplu Kurulum (Install)
18- Uygulama yedekleme ve geri yükleme
(Özellikleri ben yazmadım alıntıdır)
Uygulama:https://play.google.com/store/apps/d...smanager&hl=tr
Cihazım s3 ve versiyonu 4.1.2. Nerenin sürümü oldugunu nasıl öğrenebilirim cünkü türkiye sürümü çıkmadan önce cihazıma güncelleme geldi ve sorunsuz yükselttim.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Türkiye güncellemesi bugün yayınlandı sanırım,şu an bende kies'ten güncelliyorum.
http://www.sammobile.com/2012/12/05/...-new-features/
galaxy s3 için güncelleme bugun sabah 9 da TR için yayınlanmıs.
Suan kies üzerinden güncelliyorum bakalım bir aksilik cıkmassa Gözlemleyip TR sürümü hakkındaki yorumu yapıcam![]()
İnsallah sarj sıkıntısını birazda olsa çözmüşlerdir.
#KGdetanirlar
Android Assistant kullanıp telefon hafızası yerıne hafıza kartını kullanmayı deneyen var mı ?
Htc desire s kullanıyorum ama ics güzel bi rom bulamadım tavsiye edecek varsa bekliyorummüşkül durumdayım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)