Benim pil şarj olmuyor. Oluyor ama 7 saatte %40 civarında dolacak kadar şarj oluyor. Nasıl çözerim ben bu durumu ya, telefonu kullanamaz oldum.
Benim pil şarj olmuyor. Oluyor ama 7 saatte %40 civarında dolacak kadar şarj oluyor. Nasıl çözerim ben bu durumu ya, telefonu kullanamaz oldum.
CSC değişim programında uyarıyı okumama rağmen Cancel yerine Install'a basınca telefon kapanıp açıldı ve komple sıfırlandı. Dikkatli olun beyler.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ARKADAŞLAR ACİİLLLLLLLLL YARDIM
yeni s3 aldım iphone u verip 4.1.2 yükleyemiyorum yani yazılım güncellenmiyor..telefondan zaten güncelleyemiyorumda bilgisayardan yapim dedim kies programı indirdim telefonu kabloya bağladıgımda kies programında cihazınız eşleşmiyor die bir yazı yazıyor..napmalıyım lütfen acil yardım telefondan nefret ettim![]()
s3 te video çekerken ekran parlaklığı normal ama videoyu oynatınca %30 oranında kısılıyo parlaklık. bunun ayarı nereden bileniniz var kurcaladım bulamadım bi türlü
Samsung galaxy 8150 telefonum eşşek gibi oldu çok fazla yüklü de değil rehbere çok geç giriyor programlardan çıkınca bekletiyor vs. sürümü 2.3.6 yardım edebilcek kimse varmı ?
SG S2 4.0.3 telefonumda veri kullanım uyarısı kaldırmak için ne yapmam lazım arkadaşlar ?
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)