tubemate - istedigin formatta indirebilirsin
TubeMate YouTube Downloader 2.2.2 - Official Website
yanlız android markette bulamassın tarayıcıdan indiriceksin .birde telefonun dıs kaynak kullanımını açman lazım yüklemeden önce![]()
tubemate - istedigin formatta indirebilirsin
TubeMate YouTube Downloader 2.2.2 - Official Website
yanlız android markette bulamassın tarayıcıdan indiriceksin .birde telefonun dıs kaynak kullanımını açman lazım yüklemeden önce![]()
1881 - 193∞
yahu kafayı yicem bu kadar haşırneşir olmama rağmen telefonda bişeyi yapamayınca fırlatasım geliyo
konua döncek olursak rom'lu telde foto kırparken 2seçenek var(dı)herzaman ve sadece birkere diye soruyo ya hani yanlışlıkla herzaman dedim ama diğeri tamekran kırpmaya izin veriyodu geri dönüşü bulamıyorum bir yardım edin
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Onur tek tek nası sıfırlanıyor bende bilmiyorum ama toptan tüm secimlerini sıfırla digerlerini acarken her zaman dersin baştan.
ayarlar - uygulamalar - soldaki dokunmatiğe basıp açılan menüde uygulama seçeneklerini sıfırla![]()
1881 - 193∞
Beyler iphone'dan note 3'e geçtim, iphone'daki rehberi vcard olarak kayıt ettim fakat onu android'e nasıl atacagım bileniniz var mı?
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Galaxy S3 Firmware (Stock Rom) Sürümleri
Galaxy S3 Custom Rom Bölümü
yada s3 de olması gereken şiddettle tavsiye ettiğim
yesilcindede linki var gerçi ama custom romlar içinde
Home
1881 - 193∞
S5 aldim navigasyon yüklü ama Türkiye ile uyumlu değil uyarısı alıyorum . Bazi önerilen uygulamalar da ulkenizde kullanılamıyor diyor sebebi nedir?
Beyler Samsung Note 1 telefonum mevcut
Orjinal şarj aleti ile prizden şarj ettiğimden USB'den şarj olduğu gözüküyor
Resimdeki harici şarj aleti ile orjinal samsung kablosu ile şarj ettiğimde ise AC ile yani doğru akım ile şarj ediyor gözüküyor.
AC ile dolduğu zaman deli gibi çok hızlı şarj oluyor bundan çok memnunum. Ama neden prizdeyken usbden şarj oluyor gözüküyor?
USB olarak şarj olduğu zaman çok yavaş dolduruyor şarjı
Öteki kablo ile şarj ettiğimdede prizden yine usb gözüküyor.
Prizden şarj ederek AC yani doğru akım ile şarj edemeyecek miyim?
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
millet slm..
aranızda 4.4.2 kitkat güncelleme yapan muhakkak vardır. bende guncellemiştim ancak telefonda birtakım problemler oluştu. (inanılmaz bir ağırlık, telefon çaldığında 3. çalmada ekrana gelmesi, menu tuşuna bastığımda 6-10 saniye arasında görüntü gelmesi gibi..)
eskiden menu tuşuna bastığımda saati anında doğru olarak gösteren telefon, güncellemeden sonra 5 saniye içinde anca gösteriyor..
araştırdım bu sorunlar güncelleyen kişilerin hemen hepsinde mevcutmuş..
bunu samsung turkiyeye yazdım. livechat ile konusup sorunumu dile getirdim.
"berkan" isminde bir arkadaşımız bana yardımcı oldu.
yapılması gereken işlemler sole...
* samsung kies ile önce full bi yedek alın.
* sonra telefonu fabrika ayarlarına getirin (menu-ayarlar-yedekle ve sıfırla-fabrika ayarlarına sıfırla-cihazı sıfırla)
* cihaz sıfırlanacak, sıfırlandıktan sonra yenide başlayacak
* yeniden başlayan telefonunuza, kiesten aldığınız full yedeğinizi geri yükleyin.
yukarda bahsettiğim problemlerin hepsi ortadan kalkmış oluyor
saygılar
Rıdvan![]()
yardımcı olduysamda haberim yok abi işine yaradıysa
hangi telefon için birde bu ?
2-3 üst mesajda verdigim linkden kit kat kurmustum belki 1.5-2 ay once .slim romdan sonra cok büyük geldi iconlar gözüme istedigim kisisellestirmeyi yaptırmayınca ve orjinal yükledigim için ıvır zıvır programlar deli etti agırlık çöktü 1 gün katlanabildim sildims3 için nefis stabil slim romdan daha vazgecmem aylardır takılmadı onu gectim yavaslama yapmadı bile
1881 - 193∞
note 2 kullanıyorum. ***** askerden yeni döndüm. güncelleme vardı yükledim bazı değişiklikleri fark ettim ama sanki şarj süresinde düşüş gözlemliyorum. 6 ay kadar teknolojiden uzak kaldım o nedenle yanılıyor muyum yoksa gerçekten böyle bir durum var mı?
not: şuanki sürümüm 4.3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)