Tablette iki gundur fbooka giriyoruz kafasına gore sayfa kapaniyor boyle bi durumla karsilasan varmi?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Birazdan note 2 telefonuma note 4 rom atıcamvarmı bu şekilde kullanan
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
http://urun.gittigidiyor.com/cep-tel...-145818-2357-0
Bu işinizi görebilir.
Bugün biraz kullandım arkadaşım yeni almış , çok beğendim bende ideal boyutta seri güzel bir makina olmuş ,linkdeki kılıfdan vardı şeffaf gayet iyidi ,
ayrıca videodaki ses kaydıda çok kaliteli pc ye atınca çok nettihayırlı olsun
Tabletten ( Galaxy tab4 ) internet bağlantısı olmadan girebileceğim bir NAVİGASYON varmı? 1 Hafta sonra Ege'ye gideceğiz bize yol boyu lazım olacak
SKODA SIMPLY CLEVER
turkcell maxi plus 5 için rom atmak + mı - mi olur telefonu iyileştirmek konusunda garantisinin bitmesine 2 ay kaldı.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
telefonu takılan rehberi acmakta bekletiyorsa rom.u şiddetle hemen dayayın farka şaşırırsınız. tabi burda onemli kısım eli yüzü düzgün romu bulmak lazım her rom stabil olmayabiliyor
1881 - 193∞
Teşekkür ederim Berkan
ya şu maxiplus5 yavaşlığından takılmalarından böyle kurtulacağım 2 ay kalan garantiye rağmen, ya da asus zenfone 5 almaya çalışacağım yokluğa rağmen.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Galaxy S3 den S5'e geçtim dünyam değişti.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
s4 i9500 için custom rom kullanıpta şarj problemi ve stabil kullanan var mı ? Kullanıyorsa hangi rom u kullanıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)