abım telefondan anlamaz etmez onun note2 sı 4.1.2 mı ne oldu benımkı hala 4.1.1yokmu bıze guncelleme beceremedım galıba
abım telefondan anlamaz etmez onun note2 sı 4.1.2 mı ne oldu benımkı hala 4.1.1yokmu bıze guncelleme beceremedım galıba
Abilerim yokmu S2 ROM' lu kullanan temiz yeni bir şey ? Arıyorum deniyorum bulamıyorum güzel bir şeyler ?![]()
s3'te 4.1.2 kullanıyorum.Ama gapps google.com diye bişey çıkıyor durduruldu diyor.Var mı yeni güncelleme ? Yada bu sorunu nasıl gideririm ?
Abiler biri yardım etsin.Hay böyle güncellemenin ben ta
4.1.2'ye geçtim.gmail durduruldu diyor.öyle dediği için gmail hesabımı kullanamıyorum,google play storedanda indirme yapamıyorum.Ne yapayım ne edeyim ?
oyunlar duraklıyor kendiliğinden arkadaş, silip tekrar yükledim bazılarını ama sorun yine aynı...
Son gelen güncellemeden sonra böyle oldu.. telefon S3
Emre Kalkan
Bu arada rehberi gec acilanlar icin daha yeni kesfetmis olmaktan utandigim bi program tavsiye edeyim. Exdialer
Arkadaslar telefonunuzda gecisler yavas ise ayarlar-> gelistirici secenekleri icerisinden gecis animasyonlari(efektleri de olabilir tam hatirlamiyorum) degerini 0.5 veya kapali yapin.
Telefonunuz daha onceden hizliysa ve simdi yavasladiysa ya yuklediginiz bir program yavaslatmistir arka planda calisarak yada hafiza gereksiz yere dolmustur wipe data/cache yaparak sifirlamanizi tavsiye ederim.
kullanım tarzım pek açık program bırakmam. Whatsapp vs. genelde mesaj geldiğinde bakarım, twitter, fb kontrol ederim. günde 25-30dk max oyun oynarım. Foto çekerim ve video izlerim genelde. Bu şekilde 15+ - gidiyor. Çok elime almadığımda 20yi geçiyor. Evde dahi 3g açık oluyor. Wifi kullanmıyorum bayadır. Gsm'e dışarı çıkarken ve uzun süre dışarıda tele muhtaç olacağım zaman geçiyorum.![]()
Duvar kagidi icin onericeginiz bi uygulama var mi ???
Cogu dandik yaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)