User Tag List

Sayfa 144/208 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194 ... SonSon
3947 sonuçtan 2.718 ile 2.736 arası

Konu: Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tvgo kullanıyorum iş görür.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorularım biter mi ? Bitmez

Evet efendim.İnstagramda ufak smiley'leri göremiyorum kalp koyuyor zart zurt bende onlar çıkmıyor.Ve iphonelarda olan instagramda ekranı kaydırdıkça fotoğraf değişmesi olayı olmuyor.
    Var mıdır çözümü ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Instagram'ın android için yaptığı app o şekilde olabilir, iphone'da nasıl oluyordu hatırlamıyorum.

Fbook'ta android ve iphone arasında farklılıkları var

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar video kayıtla ilgili düşük mb kayit yapabilecegim veya convert edebilecegim program varmıdır

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar s4 Mü htc one mı çok kararsızım yardım lütfen S3 kullanıcısı olarak s4 aslında cok ıstemıyorum kalıte acısından ama değişik özelliklerde cezbetmiyor diill...

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar s4 Mü htc one mı çok kararsızım yardım lütfen S3 kullanıcısı olarak s4 aslında cok ıstemıyorum kalıte acısından ama değişik özelliklerde cezbetmiyor diill...
    s4 ün s3 ten aşırı farkı yokmuş diye duydum.sizin tercihiniz.şahsen ben aynısı olan telefona niye para vereyim ki (s3 kullanıyorum)
    eğer acelesi yoksa biraz daha bekleyin derim note3 çıkacakmış
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s4 ün s3 ten aşırı farkı yokmuş diye duydum.sizin tercihiniz.şahsen ben aynısı olan telefona niye para vereyim ki (s3 kullanıyorum)
    note seriside cok buyuk malisef note serisi kullanmam aslında ama..forumlarda ınceledıgım kadarı ıle bagzı htc one serılerınde kasa acıklıgı ve olu pıxel cıkıyormus bende onu ıncelemeye basladım beklıyorum

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yanlış duymuşsunuz.

S4ün s3ten, kamera, işlemci, ram, batarya, ekran çözünürlüğü başlıca olmak üzere farkları mevcut. 2 farklı tel arasında fark olması için ne gibi bir değişiklik gerekiyor merak ettim.
    Instagram: mutusgarage

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış duymuşsunuz.

S4ün s3ten, kamera, işlemci, ram, batarya, ekran çözünürlüğü başlıca olmak üzere farkları mevcut. 2 farklı tel arasında fark olması için ne gibi bir değişiklik gerekiyor merak ettim.
    Demek istediğim o değil.s3 nasıl sorunlu bir telefonsa s4 te aynı şekilde.sıfır telefonun şarjı 9 saat gidermi birşey yapmadan ?

s3 kullancısı olarak galaxy serisinin çıkmış ve çıkacak olanlarının hepsinin hatalı olduguna inanıyorum
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek istediğim o değil.s3 nasıl sorunlu bir telefonsa s4 te aynı şekilde.sıfır telefonun şarjı 9 saat gidermi birşey yapmadan ?

s3 kullancısı olarak galaxy serisinin çıkmış ve çıkacak olanlarının hepsinin hatalı olduguna inanıyorum

Benim telefonum bütün gerekli özellikleri aktif şekilde 20 saat civarı gidiyor. Ki s3ün bataryası daha büyük, hiç bir şey yapmadan 9 saat şarjının gitmesi bana hiç mantıklı gelmedi. İlla ki bir sıkıntı var telinizde.
    Galaxy s2 kullanıyorum, satarsam da alacağım tel s4 ya da s3 olur. O kadar memnunum.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S3 ten s4 e geçilmez benim şahsi görüşüm. Ben s3'ümü eşime verip note 2 alacağım mesela fakat siz büyük buluyorsaniz tavsiyem kesinlikle htc olur. Zaten ikisinide elinize alınca anlarsınız.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu obd'ye bağlanan cihazlar ve programlar nasıldır ? Varmıdır tavsiyeniz ? Android için en iyi uygulama hangisidir ? Hangi cihaz daha iyidir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Torque pro var

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone dan s4 e geçtim, çok ilerlemiş Samsung.

oytn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunlarımızı paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum ama sorunum yaklaşık 1 haftadır var. Telefonum birden bire şarj olmamaya başladı. bilgisayara bağladım vs. hiç bir tepki yok. dedim herhalde usb portu bozuldu. Garantisi devam ediyor ve dedim götüreyim yetkili servise bırakayım yapsınlar. Ertesi gün evden çıkmadan tekrar denedim ve telefon şarj olmaya başladı hatta özellikle bir kaç kere çıkarıp taktım şarj aletini ama sürekli şarj oldu ve bataryayı tam doldurdu. 2-3 gün hiç bir şey olmadı her şarja taktığımda düzgünce şarj oldu. şimdilerde yine kafasına göre canı istediğinde şarj oluyor bilgisayara bağlıyorum kiese bağlanıyor telefonun yedeklemesini almak istiyorum 3-5 dk sonra bağlantı kendiliğinden kopuyor fakat telefon şarj olmaya devam ediyor.( buraya kadar uzun gelmiş olabilir okuduysanız teşekkür ederim ) 2 sorum olacak;

1). hiç uğrayaşmayayım telefonu servise bırakayım sorunlarımı anlatayım yapsınlar mı?

2) Telefonu fabrika ayarları vs. orjinal yazılımı tekrar mı yükleyeyim.Telefonun içindeki resim, rehber, müzik vs. hepsinin yedeği var. Fakat beni ilgilendiren oynadığım oyunlar ve seviye olarak çok ilerledim için hiç bir şey silinsin istemiyorum. bunların yedeğini alabilir miyim? alırsam nasıl?

son olarak: telefon genpa garantili root vs hiç bir şey yapmadım orjinal samsung romu var. Telefon note 2.

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oytn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorunlarımızı paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum ama sorunum yaklaşık 1 haftadır var. Telefonum birden bire şarj olmamaya başladı. bilgisayara bağladım vs. hiç bir tepki yok. dedim herhalde usb portu bozuldu. Garantisi devam ediyor ve dedim götüreyim yetkili servise bırakayım yapsınlar. Ertesi gün evden çıkmadan tekrar denedim ve telefon şarj olmaya başladı hatta özellikle bir kaç kere çıkarıp taktım şarj aletini ama sürekli şarj oldu ve bataryayı tam doldurdu. 2-3 gün hiç bir şey olmadı her şarja taktığımda düzgünce şarj oldu. şimdilerde yine kafasına göre canı istediğinde şarj oluyor bilgisayara bağlıyorum kiese bağlanıyor telefonun yedeklemesini almak istiyorum 3-5 dk sonra bağlantı kendiliğinden kopuyor fakat telefon şarj olmaya devam ediyor.( buraya kadar uzun gelmiş olabilir okuduysanız teşekkür ederim ) 2 sorum olacak;

1). hiç uğrayaşmayayım telefonu servise bırakayım sorunlarımı anlatayım yapsınlar mı?

2) Telefonu fabrika ayarları vs. orjinal yazılımı tekrar mı yükleyeyim.Telefonun içindeki resim, rehber, müzik vs. hepsinin yedeği var. Fakat beni ilgilendiren oynadığım oyunlar ve seviye olarak çok ilerledim için hiç bir şey silinsin istemiyorum. bunların yedeğini alabilir miyim? alırsam nasıl?

son olarak: telefon genpa garantili root vs hiç bir şey yapmadım orjinal samsung romu var. Telefon note 2.
    hiç uğraşma ver servise.

Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim telefonum bütün gerekli özellikleri aktif şekilde 20 saat civarı gidiyor. Ki s3ün bataryası daha büyük, hiç bir şey yapmadan 9 saat şarjının gitmesi bana hiç mantıklı gelmedi. İlla ki bir sıkıntı var telinizde.
    Galaxy s2 kullanıyorum, satarsam da alacağım tel s4 ya da s3 olur. O kadar memnunum.
    rootlu olmayan galaxy serileri max 10 saat görüyor zaten.
    ben hala galaxy note kullanıyorum hemde 4.0.4 versiyon ile çokta memnunum.

jelly bean bence bozdu işi.
    s3'ü s4'ü note2 yi ela alalım misal telefonlarda 2gb ram var kullanılabilir 1.7gb.
    işletim sistemi allah razı olsun zaten 800 mb el koyuyor.

ben note1 kullanıyorum 1 gb ram.
    4.0.4 ics rootlu iken ram yemede en az 280mb en fazla 350mb görüyorum.
    cpu desen öyle ahım şahım bir fark yok.

ben hala note telefonumu veripte yerine alıcak bir telefon daha göremiyorum ne yazıkkı.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben pil performansı ve kamera çekim hızı yüzünden değiştirdim s2'yi yoksa değiştirmezdim.

Artık 1günü çooook rahat çıkartıyorum hafta sonu aman bitti bitecek şarj ariyim derdim yok ki hsonu inanılmaz yoğun kullanıyorum, haftaiçi zaten sıkıntı yok iş-ev yaptığım zaman 36saat çok rahat gidiyor pili whatsapp fbook kullanımı ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben pil performansı ve kamera çekim hızı yüzünden değiştirdim s2'yi yoksa değiştirmezdim.

Artık 1günü çooook rahat çıkartıyorum hafta sonu aman bitti bitecek şarj ariyim derdim yok ki hsonu inanılmaz yoğun kullanıyorum, haftaiçi zaten sıkıntı yok iş-ev yaptığım zaman 36saat çok rahat gidiyor pili whatsapp fbook kullanımı ile
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç uğraşma ver servise.

rootlu olmayan galaxy serileri max 10 saat görüyor zaten.
    ben hala galaxy note kullanıyorum hemde 4.0.4 versiyon ile çokta memnunum.

jelly bean bence bozdu işi.
    s3'ü s4'ü note2 yi ela alalım misal telefonlarda 2gb ram var kullanılabilir 1.7gb.
    işletim sistemi allah razı olsun zaten 800 mb el koyuyor.

ben note1 kullanıyorum 1 gb ram.
    4.0.4 ics rootlu iken ram yemede en az 280mb en fazla 350mb görüyorum.
    cpu desen öyle ahım şahım bir fark yok.

ben hala note telefonumu veripte yerine alıcak bir telefon daha göremiyorum ne yazıkkı.

Root'u araştırıyorum, çok faydalı olduğu kesin. Zaten 20 saat civar gitse de daha uzun süre gitmesini isterim telimin şarjının.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rootladım teli, gereksiz çalışan programları kapattım, yarın tam şarj deneyip mukayese edeceğim bakalım. Umarım bi nebze de olsa yükselir şarj sürem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)