babamda note2 var , bende android kullanıyordum ama unutmuşum.Free bir kota sayacı programı söylermisiniz? dog lu mog lu bişey vardı da unuttum , bulamadım.
Paketim var diyip duruyor , 3g sürekli açık.Ay bitiminde görücek paketi, Bari bidahaki ayları kurtarayım.
Arkadaslar buraya yaziyim konu acmak gereksiz geldisu an galaxy s4 ile htc one arasinda gidip geliyorum com kafam karisik bana yardimci olabilicekmisiniz
yaklasik 2 yildir iphone serisini kullaniyorm ne gibi zorluklar beni bekliyor 2. Soru olarak
![]()
4.1.2 yükledim bende galaxy Wonder'a. Biraz sorunla karşılaştım, google play'i açamıyordum felan. Şimdi döndüm eski sürüme.
.
bende sg s2 de 4.1.2 TR güncelledim. telefon biraz şişti gibi. menüler filan daha güzel görünüyor.
Edit: telefonu sadece yormayan bir kullanıcıyım.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
İnstagramı ıphoneda kullanırken çok rahat yana kaydırınca profilden fotoğraflar değişiyor ama s3'te yok bu özellik.Yana kaydırınca değişmiyor.Var mıdır bunun aç kapa ayarı vs ?
Huawei kullanıyorum. Ascend P1.
Bb ve Apple'da 3G kapatılabiliyor. Androidlerde de bu işlemi yapabiliyormuyuz? Yapabiliyorsak adımlar nelerdir?
Samsung S4 için söylüyorum, diğer androidlerde de benzer olsa gerek..
Ayarlar - Bağlantılar - Diğer Ağlar - Mobil Ağlar - Şebeke Modu - Yalnızca GSM
Yapılırsa 3G kapanmış, sadece 2G yani EDGE açılmış olur..
Menünün açıklaması ise;
GSM / WCDMA ( Otomatik Bağlantı ) : 3G ve 2G
Yalnızca GSM : Sadece 2G
Sadece WCDMA : Sadece 3G ( 3G'nin olmadığı, sadece EDGE sinyalinin olduğu yerlerde telefon veri alış verişi yapmaz )
Web Sayfası gezinimi gerçekten yavaş... Ancak notification ve maillerde yavaşlık farkedilmiyor...
Adam gibi calisan tv uygulamasi varmi bildiginiz arkadaslar ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)