experia s e root uygulamasını nasıl yaparım veya onerırmısınz
swiftkey'in çalışan en iyi sürümü ;http://dosya.co/ggslm2uqesz2/SwiftKe...t.com.apk.html
dropboxtan atıp kurabilirsiniz.
kurduktan sonra güncelleme çıkıcaktır.
güncelleme yapmayın
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şöyle ki; evet normal kullanımda yok. Lâkin Türkiye için herhangi bir güncelleme geldiğinde bunu alamıyorum. İlla Rusyaya bir güncelleme gelmeli alabilmem için. Türkiye güncellemesini almak istersem de Sammobile'dan Türkiye son Rom'unu indirip onu odinle flashlamam gerekiyor.
Bu ufak bir sorun, asıl sorun ise telefonda herhangi bir arıza olursa servisin salt kıllık için TUR olmayan cihazlarda ( Sayaç 0 olmasına rağmen ) sorun çıkarma olasılığının olması..
Odinle Sammobile'den indirdiğim Rusya sürümünü attım.
Mantıken ben de öyle düşünüyorum.. TUR olan ROM, Rusya sürümü yükleyince SER oluyorsa, tekrar Türkiye sürümü yüklediğimde TUR olmalı.. Lâkin biraz araştırdığımda olamayacağı yönünde yorumlar gördüm, deneme fırsatı da henüz bulamadım / sağlamlığından ve stabilliğinden %100 emin olduğum Türkiye ROM'u bulamadım..
Odin ile attıysan değişmesi normal, arkadaşımın Çinden aldığı FRA olan telefona TUR surum attığım halde değişmemişti.
Değiştirmek için şöyle bir yol var.
Bak buraya bir.
GALAXY S4 CSC KODU NASIL DEGISIR - Galaxy S4 Android Genel Bölümü
sa 3 4 sene iphone 4, 4s ve 5 kullandıktan sonra. galaxy s4 aldım 1 hafta önce yani ios dan androide geçtim şimdilik bazı ufak tefek şeyler dışında sıkıntım yok alıştım sayılır ama android den hiç anlamıyorum. nette bazı şeyler bularak bi kaç degişiklik yaptım teli hızlandırmak için touchwiz fln gibi geliştiriciden bazı şeyleri kapadım. daha başka ayar vs bişey bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.öneri tavsiye olarak pm atarsanız sevinirim.
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)