İyi aksamlar iphone 5 den note 3 e keskin bi dönüş yaptımçok memnunum ama bi problemim var bildirim geldiginde ekran açılmıyo kendi, mesela iphone da bi ön izleme geliyodu 10 saniye falan göz ucuyla bakıp onemli deilse acmıyodum bunda varmı oyle bi seçeneğimiz.?
bende note 3 aldım geldi nihayet.. telefon iyiydi üstünde orjinalden 4.3 var zaten geçen gün 35mb lık bir güncelleme geldi kabul ettim telefonun içine etti .. güncelleme gelenler varmı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
32 lil hafiza karti aldim 5 6 gb i dolu kartin sma bazen takiliyor. Cihaaz hafizadi full ken bile takilmiyordu.normal mi
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Pasaport kayıtlı Galaxy S3 kullanıyorum sürüm güncellemesi gelmediği için bir program aracılığıyla seçeneği türkiye yapmıştım ve 4.1.2 sürümüne güncellemiştim bildiğim kadarıyla 4.3 sürümü çıkmış bende güncelleme yok diyor bunu nasıl yapabilirim
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)