Htc one x kullanan var mi aramizda, guzel bir rom onerisi varsa alayim. Sense 5 e sinir oluyorum, g sensor calismiyor.
"Korkmadık, savaştık"
cogu zaman tus kılıdını açtığımda Google playin kendı kendıne çıkmasını nasıl engellerım?
remaps.tr & Turbo Zone Garage
acil yardım lazım arkadaşlar.. tr garantili note 2 kullanıyorum.. Yeni Turkcel hat aldım fakat telefonum görmüyor.. Başka telefona takınca hat açık, note ye takınca şebeke bulmuyor ne yapabilirim ?
.
Samsung konusu degil ama s4 mini tavsiye edemisiniz, fiyatina gore dusunursek tabi
s2den biraz fazla s3 ayarinda performansi yeterli olur..
Abiler s3 var sorunun kaynağını keşfettim.Pili değiştirdim daha uzun süre dayanıyor ama şarj aleti asıl problem.Şimdi ben s3 şarjını kullanınca tam performans alamıyorum.Ama s2 şarjı kullanınca süper performans alıyorum.Konuda geçmişti galaxy note şarjı kullan diye öneri vardı.Neydi o işin aslı en iyi şarj eden hangisiydi ?
arkadaşlar note 2 kullanıyorum yurtdışı telefon pasaport kayıtlı değil ocak ayında aldım imei çakılı
gece şarja taktım telefonu sabah uyandığımda bu ekran vardı
kapatma tuşuna bastım kapandı fakat telefonu açmadan tekrar bu ekrana döndü
telefonu tamamen kapatmak için bataryayı çıkartmak gerekiyor yani
ses yükseltme tuşu+home+açma/kapatma tuşuna aynı anda basıp reset attım yine bu ekran geldi recovery ekranı falan gelmedi yani
anlayan arkadaşlar vardır yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar, s2 kullanıyorum. Voice talk' u nasıl devredışı bırakabilirim. Kullandığım bi özellik değil, görev yöneticisini açarken kazara çok açıyorum laneti.![]()
1 hafta önce note 3 aldım söyle güzel sürekleyici oyun bilen varsa söyleyebilir mi
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
amdroid telefonda silinen fotograf.kurtarmak icin tavsiyeniz nedir makine galaxy s3
Experience is what you get when you don't get what you want.
blackberry şarj aleti ile dene.
yabancı forumlarda s3 pil sorununa o öneriliyor.
bu banada olmuştu telefon bu ekran hep takılı kalıyordu.
telefona bi alt versiyonu atarak kurtarmış sonra tekrar upgrade yapmıştım.
odin ile yazılım atıcaksınız gerekli noktalar linkte :
Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? - Yeni Başlayanların Temel Düzeyde Öğrenmesi Gereken Bilgiler
şuanda sms mail şu bu bunları sesli okumuyorsa sıkıntı yoktur.
aksi halde voice talk kaldırlamıyor.
lg g2 fiyat performans olarak cok güzel telefon olmus. Yeni telefon alıcaklara tavsiye edilir![]()
birde clash of clans apple oyunuydu artık androidde de var , bilmeyenlere duyurulur![]()
Androidde arac hızı hızlanma süresi vs. gibi ölçüm yapabilceğimiz bi program varmıdır acaba ?
İphone'da falan gördümde bizimkiler için öle bi uygulama bilen varmı acaba ?
Bide telefon Note II![]()
Foursquarede yakındakiler ve dünya çapında diye iki farklı gösterim var arkadaşlarımda bende yok nasıl çözeriz problemiMesela bnm cihaza başka arkadaşın hesabıyla girince yine çıkıyor sanırım olay benim hesapta
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)