BBM olarak bilinen BlackBerry Messenger, yarından (21 Eylül) itibaren Android kullanıcıları için PlayStore'daki yerini almış olacak.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Abiler kardeşler;
S3 şarj etmiyor.Dün gece whatsappta mesajlaştım %3 şarj kaldı yatmadan önce (12.10) şarja taktım.sabah saat 7'de şarjdan aldım ve %21 şarj vardı.Eskiden süperdi.iphone'lu arkadaşlar kıskanırdı.Şimdi ne olduysa o kadar çabuk bitiyor ki görmeniz lazım.instagramda 10dk gezinme %6-8 şarj götürüyor.Şarj olmuyor zaten.bb şarjıda hızlı şarj ediyor ama yine çabucak bitiyor.
Nedir çözümü ? Garantiye yollayım mı ? Pilde ufacık bir nokta gibi şişme var.Normal mi ? Pil değişse sorun çözülür mü ?
vatzap,instagram,vine,viber,foursquare'i rahat kullanabileceğim telefon tavsiyeniz var mı ? s3ten görünüm,kullanım,ekran olarak süper memnunum ama şu pil işi![]()
Pilinin ömrü bitmiş büyük ihtimal, aynı sorun bendede oldu şarj etmiyordu bitkisel hayatta gibiydi fişten çekince 5 dk içinde bitiyordu pildede ufak bi şişlik vardı zamanla davul oldu tavsiyem pili değiştirmen tehlikeli öyle patlama riski var bilgin olsun..
Sanmıyorum, sorunun batarya olduğunu belirtin. Çünkü sıfır almaya kalksanız, 60-90 lira arasında maliyeti var bataryanın. Garantisi varken gereksiz masraf olur.
General Mobile Discovery kullanan var mı ya da telefon hakkında görüşü olan ?
Shiftdelete'de yorumları okudum, fiyat-performans açısından rakipsiz diyorlar.
600tl ye daha iyisi yok hatta. 800-900 tl ye bile daha iyisi pek yok. tam bir fiyat/performans aracı. çok incelemesini okudum izledim memnun olmayan yok. ufak bi elime alıp inceledim akıcı ve güzel bir telefon. tek sorunu telefonlar içinde çok fazla ölü piksel olanı var değiştirmekle falan uğraşmak istemiyorsanız alırken bir ölü piksel testi yapın yeterli.
ha bi de unutmadan kimi sitelerde puan kampanyası falan oluyor 550-575 tl arasında alınabiliyor.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Pixel testi yapılır ?
Bi de burada 569TL > General Mobile Discovery Siyah - Cep Telefonu - Akıllı Telefon
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
GM Discovey ben ilk gördüm telefon araştırıken o fiyatın yakınında bile öyle bir cihaz yok. Yukarıda da yazıldığı gibi 1000 tl lere bile çıkılsa yok nerdeyse.
Ben hemen aldım ve kafamda hiç soru işareti yoktu.
Kullanmaya başladıktan sonra da kendimle övündüm harika tek kelimeyle.
2. yide yakınıma aldım. Alırken hemen hattımı taktım yuoutubeye girip dead pixel yazdım gelen video ile kontrol ettim sorun ypktu aldım. Kendi telefonum kargo ile gelmişti ondada sorun yoktu.
Kısaca düşünmeden alın.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)