Türkiye için henüz 4.3 gelmemiştir belki. Şimdi baktım, Türkiye için güncel sürüm hala 4.1.2.
Türkiye için çıkmasını beklemek istemiyorsanız odinle atabilirsiniz. Odinle rom atmak diye araştırıp dikkatlice uygularsanız sorun yaşamazsınız.
Türkiye için henüz 4.3 gelmemiştir belki. Şimdi baktım, Türkiye için güncel sürüm hala 4.1.2.
Türkiye için çıkmasını beklemek istemiyorsanız odinle atabilirsiniz. Odinle rom atmak diye araştırıp dikkatlice uygularsanız sorun yaşamazsınız.
Instagram: mutusgarage
Beyler benim S4 donmaya kitlenmeye sürekli kapanmaya restart atmaya başladı.
Sarj da 100 gösteriyor bir anda 0a düşüyor falan bugun garantiye verdim.
Yazılım ve batarya değişimi sonrası sorun çözülür mü sizce?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadaşlar s3 mini aldım bi sorunum var kamerayı kullanırken foto cekme sesini kapatamadım. nette baktım ele gelir bişi yok bunun nasıl kapatılacağını bilen birisi varsa yardımlarını rica ediyorum
bu güncellemeler baş belası, discovery aldığımdan beri gücellemiyorum ben![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
arkadaşlar note3 e ebaydan 3900 mahlık bataryalar var alsam mı zararı olurmu..
birde 10 bin mahlık batarya var özel rouge askeri kabıyla beraber.. telefonu biraz tombullaştırıyor ama 10 bin mah da deli götürür![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
eğer üstteki resimden bahsediyorsan askeri kaplı fln external pil o yani harici pil onu yanında taşıyacaksın telefonun şarjı bittiği zaman kabloyu ona takacaksın şarj edecek. yanında akü taşımak gibi bir şey bu.
birde extended battery ler var telefon kabı gibi kalınlaşıyor ama pekte tombullaşıyor denemez bildiğin takoz oluyor telefon yahu
e60 535d & THE A45 AMG
note3 aldım bugun yıllardır Apple kullanıcısı olarak.. gayet guzel
oyunlarda Applede olan ama Googleplayda bulamadıgım
Racing Rivals oyununu bulamadım![]()
Ergin ORANLI
lg G2 şiddetle tavsiye ederim ayfondan sonra note 2 kullandım s4 kullandım ama hiçbiri hoşuma gitmemşti hoşuma giden tek telefon bu oldu.hem özellikleri çok iyi hemde kullanması basit..LG gerçekten çok çok iyi iş çıkarmış
remaps.tr & Turbo Zone Garage
external pilin ne olduğunu biliyorumdediğim internal normal pil
![]()
pil 10 bin mah haliyle çok kalın ve büyük olduğu için firma özel bir kapda yapmış orjinal arka kapak uymıycağı için firma telefona uyan kapak yapmış yapmışkende rouge askeri olarak yapmış..
Amazon.com: [180 Days Warranty] Zerolemon Samsung Galaxy Note 3 10000mah Extended Battery with NFC + Zeroshock Shockproof/Dustproof Rugged Case. Includes 10000mah Battery, Holster Kickstand, with Screen Protector Hybrid Cover. World's Highest Cap
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
super gnes emulatörü kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle atari salonlarında büyümüş kesim kesin indirsinbizim zamanımızın bütün efsane oyunları var final fight falan gibi..
cep telefonunu bildiğin game boya çeviriyor.. üstelik güzel yanı sd card dan çalışabiliyor yani telefonun ana hafızasını kullanmanıza gerek kalmıyor oraya yükleminize gerek yok
telefonunda az yeri olanlarda indirebilir.. torrentden 150-200 mb lık hazır oyunlarla beraber paket halinde var ordan indirebilirsiniz..
![]()
az önce 3d mekanlar uygulamasını indirdim çok başarılı tavsiye ederim
600 tl civarı telefon bakıyorum da, gm discovery dışında bugün l7'yi inceledim. 2.el s3lere baktım vs. Önerebileceğiniz telefon nedir? Bu fiyat aralığında s3lere gittim de, adamın telefonu okey dönüyor, hala 600de diretiyor. Ne yapsam bilemedim. Şuan yarım akıllı htc wildfire kullanıyorum. Hayata küstüm, net paketimi bile yenilemedim.
Not: Önceki telefonum s2'idi. 1 sene kullandım, çok da memnundum, ama değişiklik yapmak için sattım.
Instagram: mutusgarage
s3 mini sıfırı 650 tl civarı s4 mini sıfır 950 2. el 700 gibi bulunursa alınabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)