Sitenin uygulamasini yapsam bana bi airmass ya da buddyclup egzoz hediye gelir mi ki![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
beyler sorum olucak galxy s4 den htc one a geçmek istiyorum.sanki malzeme kalitesi daha iyi gibi.Peki işletim sistemi ve camera olarak android uyumu olarak karşılaştırma yapacak olan varmı beyler.
S4 kullanmadim htc one aldim 4s ten sonra iyi geldi ozellikli telefon hizli bi skintisi yok telefonun android 4.3 yuklu bide htc sense olayi var arayuzu gayet guzel memnunum
telefonum note2 sürüm 4.1.1 bunu 4.1.2 yapmak istiyorum cihaz modifiyeli diyo bende sıfırlayım dedim herşeyi sildim gene aynısını dedi çıldıracam telefonu boştan yere sıfırladımne yapmam lazım yükseltebilmek için
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Herkese selam, bir konu hakkında çok çelişkide kaldım, biraz daha teknik gözlemli kullanıcı yorumuna ihtiyacım var.. Telefonum i9500 Galaxy S4, şarj konusunda çok sıkıntılıyım. Çevremdede araştırdığımda aynı sıkıntının onlardada olduğunu fark ettim. Şarj dayanma süresi oldukça az geliyor, gerçe 7/24 elimde olmasına oranla aslında normal diyebiliriz. Amacım, şarjımın daha uzun gitmesini sağlamak. Sabah 06.30 da şarj full iken elime alıyorum öğlen 16.30 da kesin finito (güç tasarrufu ve kısık ışık dahil, mobil veri, senk. açık).
Biraz araştırma yaptım ve 2 batarya buldum, mantıklıysa bu ürünü benden başka 3 arkadaşımın telefonunada getirteceğim.
Normalde orjinal bataryam 2600 mAh 3.8 V. Benim bulduğum iki adet ürünün ikiside orjinal batarya ile aynı boyutta extra kılıfla takılan extended lardan değil, birisi MPJ marka 3500 mAh fakat 3.7 V, bir diğeri ise ZeroLemon marka 3000 mAh normal 3.8 V.
Benim burada merak ettiğim telefon 3.8 V iken 3.7 taktığımda ne tarz sıkıntılar olur (sinyal, çekim vs vs) yoksa voltaj denk olsun diye 3000 mAh lığını alıp 500 mAh ı mı unutayim ?
Amacım; dediğim gibi, şarj ömrümü biraz daha uzatmak.. Sizce bu iki ürün bana ne katar yada benden ne götürür, 50 lira için 1500 liradan veya elimizden yüzümüzden olmayalım![]()
Bu arada iki üründe made in China, ZeroLemon 6 ay garanti vermekte, MPJ 1 yıl, ZeroLemon sadece Samsung ağılıklı, MPJ her markaya çalışmış ve MPJ RoHs, CE, ISO9001 ile uyumlu. Piller Li-On yapıda. Bana bu konu hakkında detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim, yurt dışı forumlarında kafam süte banılmış bisküvi gibi oldu..
Ürünler ;
MPJ : Extended Battery for Samsung Galaxy S4 I9500
ZeroLemon : ZeroLemon
Not : Lütfen Samsung aynı boyutta daha bol kapasitede üretememişte bunlar Samsung'tan daha mı akıllı (sonuçta Samsung tüm marifetini tek modele koyarsa bir sonraki ürünü nasıl pazarlayabilir) veya 20 $ lık üründen ne bekliyorsun, veya replika nekadar kaliteli olabilirki gibi klişeleşmiş cevaplardan sakınırsak sevinirim.
ig: erayender
Samsung s4 minide bluetooth görünür ismini nasıl değişti hakkında bilgisi olan biri varmı?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
yukardan acılan menude bluetootha basılı tuttuk b.t menüsü acılır sonraDA home tusunun yanındakine basınca ayarlrda cıkması lazm gorunurluk isim değiş gibi
1881 - 193∞
bendende faydalı bir paylaşım olsun..
Spirit FM Unlocked bu app sayesinde telefonunuzda şayet radyo modülü var ise ama romunuzda radyo app si yüklü değilse misal htc ve bazı samsung modellerinde varmış tam emin değilim. bu app radyonuzu aktif hale getiriyor..
radyo derken internet radyosu değil normal air radio yani normal fm dalgasıyla çalışan radyo..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
güncel olsun
sony xperia ion'u babam kullanamadı bana verdi 4.1.2 versiyonu var aşırı yavaş forumlarda herkes sorunlu olduğunu söylemiş bende hazır elim değmişken yeni rom çakayım dedim bootloader kilidini açtım root yaptıkdan sonra ekranda sadece sony yazıp geri kapanmaya başladı biraz kurcaladıkdan sonra hepten gitti telefoncuya bıraktım flashlıyacaklarmış bakalım hangi sürüm ile geri gelecek
bu işi bilen adam akıllı yapabilecek olan varmıdır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)