User Tag List

Sayfa 162/208 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon
3947 sonuçtan 3.060 ile 3.078 arası

Konu: Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Androidde hani resim yada internet sayfasi acarken yalniz birkez yada herzaman ayari var. Ben her zamani sectim simdi bunu degistirmek istiyorum nasil yapiliyor telefon htc one

Ayarlar > hepsi > menü tuşu be tercihleri sıfırla.
    Instagram: mutusgarage

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brocum oyle bir yer bulamadim daha sadece yada degisik anlatirmsin

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitenin uygulamasini yapsam bana bi airmass ya da buddyclup egzoz hediye gelir mi ki
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler sorum olucak galxy s4 den htc one a geçmek istiyorum.sanki malzeme kalitesi daha iyi gibi.Peki işletim sistemi ve camera olarak android uyumu olarak karşılaştırma yapacak olan varmı beyler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S4 kullanmadim htc one aldim 4s ten sonra iyi geldi ozellikli telefon hizli bi skintisi yok telefonun android 4.3 yuklu bide htc sense olayi var arayuzu gayet guzel memnunum

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc desire a8181 i türkçe yapmak için ne gerekli. ?
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    htc desire a8181 i türkçe yapmak için ne gerekli. ?

Morelocale 2 uygulamasını indirin.

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brocum oyle bir yer bulamadim daha sadece yada degisik anlatirmsin

Bi bölümü atlamışım bro. Ayarlar > uygulama yöneticisi > hepsi be önbellek ayarlarını sıfırla gibi bir seçenek çıkacak menü tuşuyla beraber.
    Instagram: mutusgarage

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonum note2 sürüm 4.1.1 bunu 4.1.2 yapmak istiyorum cihaz modifiyeli diyo bende sıfırlayım dedim herşeyi sildim gene aynısını dedi çıldıracam telefonu boştan yere sıfırladım ne yapmam lazım yükseltebilmek için
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladim bro yaptim devre disi uygulamalarda sifirlandi tabi

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese selam, bir konu hakkında çok çelişkide kaldım, biraz daha teknik gözlemli kullanıcı yorumuna ihtiyacım var.. Telefonum i9500 Galaxy S4, şarj konusunda çok sıkıntılıyım. Çevremdede araştırdığımda aynı sıkıntının onlardada olduğunu fark ettim. Şarj dayanma süresi oldukça az geliyor, gerçe 7/24 elimde olmasına oranla aslında normal diyebiliriz. Amacım, şarjımın daha uzun gitmesini sağlamak. Sabah 06.30 da şarj full iken elime alıyorum öğlen 16.30 da kesin finito (güç tasarrufu ve kısık ışık dahil, mobil veri, senk. açık).

Biraz araştırma yaptım ve 2 batarya buldum, mantıklıysa bu ürünü benden başka 3 arkadaşımın telefonunada getirteceğim.

Normalde orjinal bataryam 2600 mAh 3.8 V. Benim bulduğum iki adet ürünün ikiside orjinal batarya ile aynı boyutta extra kılıfla takılan extended lardan değil, birisi MPJ marka 3500 mAh fakat 3.7 V, bir diğeri ise ZeroLemon marka 3000 mAh normal 3.8 V.

Benim burada merak ettiğim telefon 3.8 V iken 3.7 taktığımda ne tarz sıkıntılar olur (sinyal, çekim vs vs) yoksa voltaj denk olsun diye 3000 mAh lığını alıp 500 mAh ı mı unutayim ?

Amacım; dediğim gibi, şarj ömrümü biraz daha uzatmak.. Sizce bu iki ürün bana ne katar yada benden ne götürür, 50 lira için 1500 liradan veya elimizden yüzümüzden olmayalım

Bu arada iki üründe made in China, ZeroLemon 6 ay garanti vermekte, MPJ 1 yıl, ZeroLemon sadece Samsung ağılıklı, MPJ her markaya çalışmış ve MPJ RoHs, CE, ISO9001 ile uyumlu. Piller Li-On yapıda. Bana bu konu hakkında detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim, yurt dışı forumlarında kafam süte banılmış bisküvi gibi oldu..

Ürünler ;

MPJ : Extended Battery for Samsung Galaxy S4 I9500

ZeroLemon : ZeroLemon

Not : Lütfen Samsung aynı boyutta daha bol kapasitede üretememişte bunlar Samsung'tan daha mı akıllı (sonuçta Samsung tüm marifetini tek modele koyarsa bir sonraki ürünü nasıl pazarlayabilir) veya 20 $ lık üründen ne bekliyorsun, veya replika nekadar kaliteli olabilirki gibi klişeleşmiş cevaplardan sakınırsak sevinirim.
    ig: erayender

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    az önce s3 e 4.3.1 yükledim şiddetle tavsiye ederim
    1881 - 193

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung s4 minide bluetooth görünür ismini nasıl değişti hakkında bilgisi olan biri varmı?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yukardan acılan menude bluetootha basılı tuttuk b.t menüsü acılır sonraDA home tusunun yanındakine basınca ayarlrda cıkması lazm gorunurluk isim değiş gibi
    1881 - 193

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefonum note2 sürüm 4.1.1 bunu 4.1.2 yapmak istiyorum cihaz modifiyeli diyo bende sıfırlayım dedim herşeyi sildim gene aynısını dedi çıldıracam telefonu boştan yere sıfırladım ne yapmam lazım yükseltebilmek için
    ee yokmu çözüm güncelleme yapamıyomuyuz
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selam, bir konu hakkında çok çelişkide kaldım, biraz daha teknik gözlemli kullanıcı yorumuna ihtiyacım var.. Telefonum i9500 Galaxy S4, şarj konusunda çok sıkıntılıyım. Çevremdede araştırdığımda aynı sıkıntının onlardada olduğunu fark ettim. Şarj dayanma süresi oldukça az geliyor, gerçe 7/24 elimde olmasına oranla aslında normal diyebiliriz. Amacım, şarjımın daha uzun gitmesini sağlamak. Sabah 06.30 da şarj full iken elime alıyorum öğlen 16.30 da kesin finito (güç tasarrufu ve kısık ışık dahil, mobil veri, senk. açık).

Biraz araştırma yaptım ve 2 batarya buldum, mantıklıysa bu ürünü benden başka 3 arkadaşımın telefonunada getirteceğim.

Normalde orjinal bataryam 2600 mAh 3.8 V. Benim bulduğum iki adet ürünün ikiside orjinal batarya ile aynı boyutta extra kılıfla takılan extended lardan değil, birisi MPJ marka 3500 mAh fakat 3.7 V, bir diğeri ise ZeroLemon marka 3000 mAh normal 3.8 V.

Benim burada merak ettiğim telefon 3.8 V iken 3.7 taktığımda ne tarz sıkıntılar olur (sinyal, çekim vs vs) yoksa voltaj denk olsun diye 3000 mAh lığını alıp 500 mAh ı mı unutayim ?

Amacım; dediğim gibi, şarj ömrümü biraz daha uzatmak.. Sizce bu iki ürün bana ne katar yada benden ne götürür, 50 lira için 1500 liradan veya elimizden yüzümüzden olmayalım

Bu arada iki üründe made in China, ZeroLemon 6 ay garanti vermekte, MPJ 1 yıl, ZeroLemon sadece Samsung ağılıklı, MPJ her markaya çalışmış ve MPJ RoHs, CE, ISO9001 ile uyumlu. Piller Li-On yapıda. Bana bu konu hakkında detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim, yurt dışı forumlarında kafam süte banılmış bisküvi gibi oldu..

Ürünler ;

MPJ : Extended Battery for Samsung Galaxy S4 I9500

ZeroLemon : ZeroLemon

Not : Lütfen Samsung aynı boyutta daha bol kapasitede üretememişte bunlar Samsung'tan daha mı akıllı (sonuçta Samsung tüm marifetini tek modele koyarsa bir sonraki ürünü nasıl pazarlayabilir) veya 20 $ lık üründen ne bekliyorsun, veya replika nekadar kaliteli olabilirki gibi klişeleşmiş cevaplardan sakınırsak sevinirim.

Low rider' ın çin işi kullandım çok bir şey farketmedi yazmıştı, s4 kosusundaki son mesajlarda. ona p.m atabilirsin, belki aynı ürünlerdir
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Low rider' ın çin işi kullandım çok bir şey farketmedi yazmıştı, s4 kosusundaki son mesajlarda. ona p.m atabilirsin, belki aynı ürünlerdir
    Teşekkür ederim, detaylıca bir araştırıyorum hemen
    ig: erayender

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukardan acılan menude bluetootha basılı tuttuk b.t menüsü acılır sonraDA home tusunun yanındakine basınca ayarlrda cıkması lazm gorunurluk isim değiş gibi
    Ayarlar menüsünü diye birşey çıkmıyor malesef
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bendende faydalı bir paylaşım olsun..

Spirit FM Unlocked bu app sayesinde telefonunuzda şayet radyo modülü var ise ama romunuzda radyo app si yüklü değilse misal htc ve bazı samsung modellerinde varmış tam emin değilim. bu app radyonuzu aktif hale getiriyor..

radyo derken internet radyosu değil normal air radio yani normal fm dalgasıyla çalışan radyo..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel olsun

sony xperia ion'u babam kullanamadı bana verdi 4.1.2 versiyonu var aşırı yavaş forumlarda herkes sorunlu olduğunu söylemiş bende hazır elim değmişken yeni rom çakayım dedim bootloader kilidini açtım root yaptıkdan sonra ekranda sadece sony yazıp geri kapanmaya başladı biraz kurcaladıkdan sonra hepten gitti telefoncuya bıraktım flashlıyacaklarmış bakalım hangi sürüm ile geri gelecek

bu işi bilen adam akıllı yapabilecek olan varmıdır ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)