Phone finder free diye bi program kurdum baya iyi bişeye benziyor telefonunuzu kayıp ettiniz mesela ewde arabada yanınızdada kimse yokki caldıramassınızbi ıslık calıyosunuz telefon alarm çalıyo
komikte bişey biz dukyanda 3 kişi kurduk bi ıslık üç telefonda zangır zangır...
![]()
beyler,samsung s3 verdiler şirketten whatsup yükledim kimseye resim gönderemiyorum. galeriden resimi seçiyorum gönder diyorum tık yok telefonda. bir yardımcı olsanız,çok acemiyiz androidde
Edit : wifi bagliyken gondermiyor
discovery kullanıyorum, sms ve çağrı dışında bütün iletiler tuş kilidini, açtığımda aktif olarak geliyor. ayarını değiştirdim ama nereden nasıl yaptığımı bulamıyorum. eski haline döndürmek daha mantıklı olacak gibi.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Note2 kullanıyorum gizlemek istediğim yada şifre koymak istediğim klasör/fotoğraf/videolar var böyle bir şey mümkünmüdür/nasıl yapılır?
mümkün store da o tür bir çok app var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hangisini tavsiye ediyorsunuz peki?
ismini bilmiyorum geçen gün bende slideshow programı arıyordum karşıma hep o tip dosya yöneticisi programları çıkdı baya özellikli olanları var komple gizliyeni var sadece kilitleyeni var storeda gezinirsen bolcana karşına çıkar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Teşekkürler applock programını indirdim işimi görecek gibi
Snapseed de guzeldir
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Galaxı s4 minide telefon hafızasına kaydedilmiş resimlerin nasıl silindiğini bilen varmı?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)