Note3 ile Note4 arasında çok fark olacak mı acaba?
Gecen ay Note3 aldık bi tane, ben de S4 verip Note4 bekliyordum ama 2250 atıyorum Note4 vereceğime 1500 1600e Note3 mü alsam diyorum.
Note3 ile Note4 arasında çok fark olacak mı acaba?
Gecen ay Note3 aldık bi tane, ben de S4 verip Note4 bekliyordum ama 2250 atıyorum Note4 vereceğime 1500 1600e Note3 mü alsam diyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Z3 Compact kullanan varmı ?
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
lg g3 e format attım verileri lg pc suite e yükledim.Geri yükleme yaparken hata alıyorum.Yedekleme sırasında hata oluştu kontrol edin ve tekrar deneyin diyor.Var mıdır çözümü bilen ?
samsung yetkili servisde çalısan yada tanıdgı olan varmı
telefonda kronik bi sorun varmıs netten araştırdım bi cok kişi bunun sikayetini yazmıs
telefon otomatik olarak kapanıp acılıyor s3mini telefonum.
bataryadan kaynaklıymıs sıkıntı garanti kapsamındayms
servis 1 hafta da falan dönermiş bunu az süreye indiricek birisi yada bi teknik varmıdr![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
galaxy mega 6.3 telefonuma lg g2 takası geldi takasa girsem mi bilgi verebilecek olan var mı ?
Android te resim yükleme siteleri lazım kullanımı kolay olan yardım rica ederim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sildim attım accuyu ben
weather & clock widget tavsiye ederim
ekrana koydugnuz anda widgetıntaki (tıpkı icinde gelen ilk orjinal gibi) saat kısmına basınca alarma tarihe kısmınabasınca takvime hava durumuna tıklayınca orasını acıyor ekrana 50 tane widgettan kurtarıyor alarm vs gibi![]()
1881 - 193∞
lg g2 de kamera bulanıklığı problemi yaşayan var mı ? Kamera bulanık gösteriyor ve çektiği fotoğraflar da bulanık.Donanımsal bir problem mi yoksa yazılımsal mı acaba?
şu an zaten güncel 4.4.2 de
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)