beyler gio'ya cyanogen 9 ics 4 yükledim ama yüklemeden sonra encrypted unsuccessful hatası veriyor telefon kaldı öyle bir yardım edin![]()
beyler gio'ya cyanogen 9 ics 4 yükledim ama yüklemeden sonra encrypted unsuccessful hatası veriyor telefon kaldı öyle bir yardım edin![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
beyler bişey sorucam bu internet explorer ların mesela işte chrome indirdim marketten buda internet sitesini mobil olarak açıyor yani atıyorum www haberturk com yazıyorum ama o m.haberturk.com dan baglanıyor sitenin mobile versiyonuna , pc deki gibi normal baglanan internet gezgini yokmu yaw yoksa bunun bir ayarı falan mı var ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-İŞaretley.konum.göster seçeneğini kapatın
Sorun değil bu,kendiniz kurcalarken açmışsınız.
Ya android icin facebook indirdim sankinonunindirdikten sonra pilim daha hizli bitmeye basladi.
Sizce bu hizli pil bitis normalmi![]()
74 model sehpa...
Gs3 e şirket mailini nasıl kuracağız? Mail hesabı eklev deyince pop 3 bilmeme seçenekler çıkarıyor. Hangisini seçeceğiz yada hangi uygulamayı kullanacağız?
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
sultanoglu abi
tavsiyem whatsapp hariç bütün senkları kapatmak en iyi verim öyle alınıyor pilden
birde geçen burak özcivitin kamoroyu gördüm nasıl saçma bişey o ya bal sarısı olan![]()
birden 4.1.1 celi bin note' a ne zaman geliyor bilen varmı?
S3 için dağıtılmaya başlanmış diye duydum
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Arkadaşlar xperia arc s kullanıyorum android 4.0.4 güncelledim video çekiyorum çekerken sorun yok çektikten sonra izlerken sorun yok..
FAKAT KAPATIP VİDEOYU GALERİDEN TEKRAR AÇINCA VİDEO TAKILA TAKILA İLERLİYOR...
var mıdır xperia arc s kullanıcıları
Tabletin toplam dahili hafıza 16gb, fakat uygulamalar için kullanılabilir 500mb falan. Kalana sadece film,resim müzik vs yükleniyor sanırım. Uygulama alanını arttırabilir miyim, dahili yada hafıza kartı takarak ?
Not : Henüz hafıza kartı denemedim sd oluyor sanırım.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Teşekkür ederim
uygulamalar icin alan tanıtmak nasıl oluyor ? Kart takınca direk uygulama alanı mı genişliyor ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)