galaxy s2 de android sürümü 2.3.4 güncelleme görünmüyor son sürümü en basit yolla nasıl indirebilirim ?
galaxy s2 de android sürümü 2.3.4 güncelleme görünmüyor son sürümü en basit yolla nasıl indirebilirim ?
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
eyvallah abi oynuyorum hali hazırda. Hiç msne girmiyorsn bu arada muahbbetini özledim valla.
NAVIGON Europe
Geliştiricisi: Garmin tam 59,68 $ değerinde o mübarek programı acilen free olarak bulmak lazım
https://play.google.com/store/apps/d...out_eu40&hl=tr
fena bir navigasyon programına benziyor.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
galaxy note'a android 4 haziran sonuna kadar geliyormuş
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
onceki sayfalarda paylaşmıştım
whack your boss
gormeyenler için tavsiye olunur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Aramizda SonyEriccsson Xperia X 10 kullanan varmidir ? Ben yillardir aldigim gibi kullaniyorum biraz yavaslama oldu, yapilabilicek bisey varmidir ?
hadi bakalımilk PDA telefonum HTC HD2 idi fazla kullanmadan android kurmuştum üzerinde sonra 5 ay gibi bir süre 3GS 8 gb kullandıkdan sonra dün motorola motoluxe aldım
800 mhz işlemcisine göre çok güzel hızı android 4 güncellemesi gelecekmiş fakat ne zaman çıkar belli değil
8 mp arka kameraaçık havada çok güzel kapalı mekan orta karanlık flaş ile bir nebze güzel
ön kamerası fazla incelemedim ama o da idare eder
750 tl'ye alınabilecek en güzel android telefonlardan birisi bence kasası vs oldukça şık ekranı parlak ve canlı el'e güzel oturuyor
biraz daha kurcalayayım unutmuşum android'i![]()
Yahu bu Foursquare' de neden gittiğim yerde olmayan bir yer için yeni açamıyorum ? iPhone' da açmıştım çok kolay bir şekilde çok uyuz oldum bu olaya, varmıdır bunun çözümü tekniği ?
Edit: Hay allahın belası şeyi zorda olsa buldum aratıp olmayınca add seçeneği geliyormuş![]()
Hakkaten beylet paylasim alaninda hic birsey yok. Test ettiginiz sevdiginiz sevmediginiz uygulamalar neler?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
note de oynuyabileceğim tavsiye edeceğiniz güzel oyunlar varmı arkadaşlar
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Son günlerde güncelleme yapamıyorum sürekli indirdiğim güncelleme ve dosyalar (google playdan) package file is invalid yazıyor böyle bir sorunu olan var mıbide benim telefonu ben soff yapıp root yapmıştım custom yazılım var ondan olabilir mi ama son zamanlarda oldu bu 2 haftadır falan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)