bugün itibari ile iphone4 ümü satıp galaxy s2 almış bulunuyorum
ilk sayfadan itibaren detaylı bir inceleyeceğim fakat , sizin önerdiğiniz bunu yükle kesin olmazsa olmaz dediğiniz bir uygulama var mı ?
abilerım kardeslerım bnıse sorcam dun dogum gunumden dolayı aılem bana galaxı ace modelını aldılar ama su batarya sorurnunu bı turlu anlamıyorum 17 saat sarjda kaldı ve 1 saat 40 dakıkada 95 duzeyıne geldı anlamıyorum daha 0 telefon neden bole bısey yapar yardım edermısınız
Xperia s gün içinde wifi whatsapp falan açık arada face arada twitterla saatte %4 pil yiyiyordu. Telefon güncelllemesi var diye uyarı geldi, dün gece yaptım güncellemeyi ve aynı kullanımla %2 ye düştü saatlik tüketim
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Beyler 3 gun once ics e gectim sarj cok kötü bi duruma gekdi sistem guc tasarrufunda kullanmama ragmen 1 gun yetmiyo ics e gecmeden once bu sekikde degildi ne yapmam lazim tel galaxy note
hocam rom indirmeden önce ve indirdikten sonra bütün wipe seceneklerini uygulamanız gerekiyor..
uzuuun süredir n73 kullanıyordum, bugün samsung galaxy w aldım bilmiyorum iyimi ettim kötümü.(fiyat/performans olarak) ilk defa android kullanıcam rom-root falan ne acaba anlamadım ?
yıllarca n73'ten sonra sonra bi acaip geldi sudan çıkmış balıga döndüm.. neyi nerden indirmem gerek dogru düzgün bilmiyorum bi yardımcı olabilicek varmı ?![]()
dedıklerı gıbı 10 saat sarj etuygulamaların ucretlılerı de var ucretsızlerıde ama androıd market genellıkle ucretsız yukle sıl begenmedıgınde ben ole yapıyorum. benm telefonun batarya sorununu asım yuklıcem bende
galaxy note da sarj problemıne bı cozumu olan varmı acaba 1 gun gıdıyo gıtmıyo ya ıphone daha fazla gıdıyodu
Arkadaşlar bi sıkıntım var. Bi ara Wildfire S almıştım ingiltereden bikaç app yükliym dedim hafıza dolu fln demeye başladı anlamadım asıl sorum şu. Ben app lerin çoğunu SD karta aktaramıyorum peki başka bi yolu varmıdır yüklerken fln seçebiliyomuyuz nereye yükleyeneceğini ?
güncelleme ne zaman gelecek bu htc sensation xl'a yahu![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
htc one v ile grubu dahil oldum dostlar
bi kaç sorum var mesela google play store dan uygulama indirdim kurdum o kurdugum uygulamanın setupı hala hafızada duruyormu? duruyorsa nereden silerim ?
rami boşaltayım diye kapattıgım bazı uyg. zaman zaman yine kendi kendine açılıyor bunu nasıl hallederim ?
bana otobüste trafikte sıkıcı durumlarda önerebileceğiniz oyunlar nelerdir ?![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
ben daha rom içine hiç bulaşmadım.Açıkcası şuanda yapmaya çekinirim.
rom olayı mesela türlü türlü yamalı xp ler olur içinde hazır bazı eklentiler ya da çıkartılmış bu da öyle bişey sanırsam?
1 gb hafıza kartımı tel görmüyor neden olabilir ? samsung star görüyor şuan takır takır..
sonra tekrar samsuna taktım hafıza kartında android ve whatapp dosyalarını çıktı ama resimlerim ve müziklerime erişemiyorum ?
edit: biçimledim oldu
yeniden edit:bir süre sonra yine aynısı oluyor :@ hafıza kartı
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)